Jalan undang-undang

Nama alternatif: Jalan undang-undang

Street Perundangan - permainan komputer dalam genre simulator kereta. Syarikat pembangunan, Invictus Permainan, memandang segala usaha mereka untuk mewujudkan bukan hanya lumba kereta, dan penjelmaan mesin yang anda inginkan sebagai anda sendiri. Ini adalah ciri utama permainan ini. Permainan Street versi undang-undang siri permainan pertama jalan Undang-undang, yang dikeluarkan untuk peminat pada tahun 2002.

Seperti dalam mana-mana permainan komputer pada mulanya perlu memuat turun. Muat turun Street Legal Anda boleh melawat laman web dan mempunyai satu program khas pada komputer anda. Hanya kini mula mencadangkan agar anda membaca melalui kajian semula permainan jalan undang-undang jalan Undang-undang dan melihat video dan screenshot. Apa yang akan menjadi lebih berpengetahuan tentang kisah dan ciri-ciri permainan.

Hanya dalam permainan ini anda dapat merasakan diri anda seorang mekanik sebenar. Jelas bahawa terdapat pemain kesempatan dengan pengetahuan dalam membina kereta. Tetapi ini tidak menjadi masalah, kerana ia adalah di sini bahawa anda akan belajar bukan sahaja banyak yang menarik, tetapi mungkin dunia dalaman keseluruhan mesin. Dengan cara itu, bukan sahaja dunia dalaman tetapi juga luaran mesin.

Watak anda di sini bermula kewujudannya dengan rakyat biasa, tidak mempunyai kereta. Kerana ia adalah lebih jauh anda pergi kepada peniaga dan akan mendapat kereta. Anda memulakan permainan dengan kehadiran anda kira-kira 20 ribu ringgit.

Matlamat utama permainan ini sebagai sebuah lingkaran kemiskinan. Anda melaksanakan kereta anda - menukar bahagian-bahagian dalaman dan luaran (tyuninguete). Apa sebenarnya yang anda hanya menggantikan anda membuat keputusan. Kemudian mengambil bahagian dalam perlumbaan untuk wang dan mendapatkan wang hadiah sewajarnya. Dan kemudian bulatan menutup sebagai wang yang diperolehi anda menghabiskan pada kereta anda.

Adalah jelas bahawa permainan anda bermula dengan tahap awal. Iaitu, semua usaha anda bertujuan untuk mencapai tahap tertinggi pada akhirnya masa depan permainan dalam tajuk pemimpin.

Dalam-Game Street Legal kereta adalah konsisten dengan model pusat auto sebenar. Ini menjadikan permainan lebih menarik, kerana anda akan tahu jenama kereta.

Kerja dengan mesin siap adalah dalam dua peringkat:

• Speedway;

• Jalan raya City.

Speedway - ini adalah tempat pertama di mana anda akan cuba kereta anda. Regangan lurus jalan di mana anda tidak tercedera.

Jalan-jalan Bandar - bahagian jalan, yang kaum. Mereka kebanyakannya pada waktu malam apabila jalan-jalan kosong. Tetapi pada siang hari mungkin, tetapi rumit dengan kehadiran banyak mesin bandar. Juga, siang dan malam, anda boleh berhenti oleh pihak polis. Dan anda sama ada denda untuk melanggar kelajuan, sama ada pengubahsuaian tidak larut kenderaan.

Tetapi tidak berusaha untuk memperoleh Model curam. Mungkin dengan kehadiran model yang mudah, tetapi yang diubahsuai, untuk memenangi permainan.

Grafik dalam permainan jalan Undang-undang mempunyai kualiti biasa permainan. Iringan muzik dipersembahkan dalam bentuk yang berjaya untuk mengekalkan mood permainan.

Permainan Street Lega sedang menunggu untuk mesin pecinta baru. Cepat jalan Lega permainan muat turun, begitu cepat. Dan jangan lupa untuk menghubungi rakan-rakan, membuat permainan lebih menarik. Mempunyai perasaan yang baik dan permainan!

 

Bermain juga