Street Legal Racing Redline

Nama alternatif: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - permainan komputer. Permainan Street Racing Undang-undang: Redline autosimulator diwakili dalam genre. Ini adalah kesinambungan, bahagian kedua, siri permainan jalan undang-undang, yang dikeluarkan pada tahun 2003. Edisi permainan, seperti versi yang pertama, gembira peminat di seluruh dunia. Lagipun, hanya di sini anda boleh bayangkan menjadi mekanik sebenar. Dan kereta anda bergantung sepenuhnya kepada pengetahuan anda struktur mereka, kedua-dua tempatan dan asing.

Untuk pengetahuan yang lebih baik daripada menasihati permainan yang anda selesai membaca kajian ini dan melihat gambaran video permainan dibentangkan di Internet. Potoo A, anda sudah boleh turun Street Racing Undang-undang: Redline. Untuk melakukan ini, perkara utama yang anda mempunyai untuk memuat turun perisian yang diperlukan.

Dalam permainan, anda mendapatkan sebagai rakyat biasa. Anda membeli kereta dari seorang peniaga pilihan anda. Ini adalah pelaburan tunai pertama anda sebanyak wang anda bermula, diberi secara automatik. Dan kemudian bermula bahagian utama permainan. Membeli barang-barang motor atau casis dan menukar mereka sendiri. Memilih bahagian bergantung hanya pada anda. Kemudian tyuninguete. Matlamat utama - untuk membuat pesat dan seolah-olah tiada tandingan kereta bergaya. Semua gantian dibuat hanya pada wang yang akan memenangi perlumbaan. Lagipun, mereka tidak hanya begitu, dan juga untuk meningkatkan tahap.

Permainan SLRR diwakili sebagai mahal kerana latihan dan perlumbaan. Jarak latihan yang anda perlu untuk menguji kereta, dan kemudian anda boleh pergi ke kaum. Kaum yang diadakan pada waktu malam, apa yang akan jalan-jalan kosong. Terdapat juga petang, tetapi dalam kes-kes tersebut, proses ini sukar di jalan-jalan yang lengkap. Juga tidak jauh dari polis tidak deetsya. Jika anda bertemu dengan mereka, anda tidak akan melarikan diri, ia tidak menyediakan permainan. Mereka akan denda anda pada mana-mana. Jarak perlumbaan setiap kali baru. Dan ia tidak begitu mudah. Setiap kali anda mencari tempat baru.

Dalam-Game Street Legal Racing: kereta Redline jenama pusat auto sebenar. Mereka mematuhi sepenuhnya dengan mesin ini. Mungkin memuatkan kenderaan lain untuk menggantikan yang sedia ada.

Permainan Street Lega Resing Redline membentangkan tiga lumba jalan kelab, yang dipanggil tahap

• Hijau;

• Blue;

• Merah.

Hijau - peringkat awal, garaj pertama anda. Pada mulanya, ini adalah kelab anda, sehingga anda sampai ke tempat teratas dalam kelab ini.

Blue - sudah kelab senior yang jatuh untuk memenangi perlumbaan dengan pelumba paling lemah kelab ini.

Merah - Kelab kanan. Di sini adalah satu peluang untuk membida kereta mereka. Adalah penting kemunculan kereta anda. Ia seperti lulus tiket.

Anda seorang pemenang jika anda telah melalui semua tiga peringkat. Dan akhirnya menjadi juara dalam perlawanan akhir, merah, kelab.

Sudah tentu, permainan ini akan mudah bagi mereka yang tahu realiti mesin binaan merebut apa atau penunjuk. Jadi pemain memenangi cuai.

Permainan Street Legal 2 dibuat dalam grafik berkualiti tinggi dengan muzik hebat.

Jadi tergesa-gesa dan menjadi yang terbaik di sini, dan dengan itu tahu dunia automotif. Permainan tergesa-gesa jalan Lega Resing Redline turun. Berjaya anda bermain!

 

Bermain juga