Mobster jalan

Nama alternatif: Mobster jalan

Permainan jalan mobster - ini adalah peluang anda untuk menjadi gangster neraka yang paling besar dan paling terkenal di bandar ini, yang tiada siapa yang pernah melihat! Tetapi pertama yang anda perlu bermula dengan kesalahan kecil dan perlahan-lahan membuat cara mereka ke atas ...

Anda memulakan perjalanan anda dalam permainan jalan mobster talian anda bermula sebagai bekas banduan muda yang mempunyai hanya dibebaskan dari penjara. Adakah anda mempunyai $ 1,000 yang anda berjaya mengekalkan di dalam penjara. Masa yang dihabiskan di dalam penjara adalah yang paling teruk dalam hidup anda: kamera kecil, polis, yang sentiasa memerhatikan anda. Matlamat utama anda jalan mobster talian adalah bahawa anda tidak ditangkap polis sekali lagi dan bagi anda untuk menjadi yang paling kaya dan paling berpengaruh permainan penjahat jalan mobster talian ! Pertama, anda akan memainkan permainan jalan mobster tanpa sekutu atau rakan-rakan yang permainan insanely rumit. Jadi, anda perlu menggunakan wang anda dengan bijak, maka anda akhirnya mendapat penghormatan yang anda impikan.

Sebelum memainkan jalan mobster , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz; RAM-1GB Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan jalan mobster akan tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Main kini »; [ _9_]

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. B Pilih item « Daftar saya dan jalan mobster pendaftaran berakhir.

Permainan jalan mobster mafia merupakan satu strategi yang berasaskan pelayar MMO permainan. Dengan "Gangsta" gaya yang unik grafik digabungkan dengan imej grafik asal, anda akan jalan mobster bermain dan terjun ke dalam suasana yang unik dalam neraka. Yang terdiri daripada lelaki bersenjata tunggal miskin di jalan, pemain boleh membesar dan berkembang rangkaian bawah tanah mereka sendiri.

Anda perlu membangunkan ekonomi mereka sendiri dalam jalan mobster talian untuk menjadi jutawan. Jika anda mempunyai berjuta-juta, anda boleh membina kilang-kilang, dan dengan itu anda boleh menghasilkan semua yang anda perlukan - kereta, senjata atau baka anjing. Anda boleh menjadi pemilik sebuah bar atau permainan germo jalan mobster . Dan jika anda mahu, anda hanya boleh membuat spekulasi di pasaran dan kawalan harga - membeli murah dan menjual mahal.

Apabila anda mendapat pengalaman yang cukup dalam permainan jalan mobster , anda akan dapat mengalahkan musuh-musuh anda. Tetapi berhati-hati - polis di mana-mana dan anda boleh berakhir di dalam penjara. Selamat datang ke dunia jalan mobster talian , di mana anda boleh menjadi apa sahaja yang anda mahu - anda boleh menangkap penyamun jika anda polis anda boleh naik di dunia jenayah atau menjadi seorang ahli perniagaan yang kaya, dan juga mewujudkan anda sendiri dengan permainan kasino sebenar. Anda boleh menghabiskan masa anda di jalan jalan mobster talian atau menikmati minuman di bar yang dimiliki oleh pemain lain.

Keunikan permainan jalan mobster talian termasuk 38 model yang berbeza daripada pistol, 23 baka anjing berjuang, 26 khas item, 12 pencarian, keupayaan untuk bermain di mana sahaja, bila-bila masa, secara langsung melalui pelayar tanpa memuatkan sejumlah besar grafik yang berkualiti tinggi, dan individu atau pasukan permainan jalan mobster [ _3_] talian .

Jika anda cukup baik dalam permainan jalan mobster , anda mempunyai peluang untuk memenangi wang maya setiap hari! Setiap pagi anda menikmati kenaikan dari hari sebelumnya, pertumbuhan setiap pemain adalah ditentukan secara automatik, dan jika anda berada dalam atas 1000 dunia anda, anda akan mendapat wang maya ke akaun anda Street mobster talian , yang dapat wang sebenar. Setiap 3 bulan pemain terbaik dari setiap negara di acara global akhir mempunyai peluang untuk menjadi yang terbaik dan memenangi wang.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag