Serangan secara tiba-tiba

Nama alternatif: Serangan secara tiba-tiba

Permainan Serangan tiba-tiba - adalah orang 1 berbilang penembak. Serangan secara tiba-tiba adalah permainan secara besar-besaran dalam talian percuma, tetapi juga anda mempunyai peluang untuk membeli bonus wang sebenar.

Dalam pendaftaran Serangan secara tiba-tiba dibentangkan dalam bahasa asing seperti Bahasa Inggeris. Daftar di laman web ini anda boleh bermain dengan cara ini:

1. Cari laman web rasmi permainan.

2. Pada halaman utama laman web yang terletak di inskripsi bulatan besar « Main » . Klik itu.

Anda akan melihat kotak di mana ia tertulis bahawa anda tidak mempunyai akaun anda - halaman-halamannya di tapak dan anda perlu mendaftar. Mengisi dalam pelbagai bidang yang akan ditawarkan.

3. Masukkan peti mel anda.

4. Ulang sekali peti masuk anda.

5. Kemudian, pilih kotak semak menggunakan anda bersetuju dengan semua perjanjian pengguna dan peraturan laman web ini.

6. Kemudian tekan butang « Buat Akaun Anda » .

Dari sudut ini, pengguna boleh menganggap diri anda
Serangan secara tiba-tiba Online.

Permainan serangan secara tiba-tiba memerlukan bahawa komputer anda telah mengikuti kapasiti:

Processor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Memori ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64MB.

Main Serangan secara tiba-tiba anda boleh dalam 10 mod permainan:

1. Deathmatch. Dalam mod ini, pemenang adalah pasukan yang skor pertama bilangan mata yang diperlukan untuk Bunuh. Jika pada masa ini, tiada pasukan yang tidak mendapat jumlah yang diperlukan mata, maka menang di mana pada masa ini yang paling mata.

2. Pemusnahan. Satu pasukan mengeluarkan bom, yang mesti diletakkan di tempat yang betul dan meletup. Pasukan lain perlu dihentikan untuk melakukannya. Dalam mod ini, terdapat dua tempat di mana anda boleh menetapkan bom.

3. Kawalan. Dua pasukan mesti menangkap dan mengawalnya ke masa yang ditunjukkan pada pemasa. Pemenang adalah pasukan yang mempunyai kemudahan yang paling lama dikawal atau membunuh pasukan musuh.

4. Tangkap-Move. Satu pasukan mesti merebut barang-barang anda dan memindahkan mereka ke kawasan lain. Tugas pasukan kedua untuk menghalang mereka. Tugas misi dianggap bahawa berjaya jika kedua-dua item telah dialihkan ke zon yang berbeza, atau satu telah dimusnahkan, dan yang lain bergerak.

5. Acara-acara khas. Dalam mod ini, pemain boleh hanya menggunakan jenis tertentu senjata. Pemenang adalah pasukan yang akan menjaringkan mata yang paling untuk pembunuhan.

6. Sabotaj. Dua pasukan perlu memusnahkan pangkalan musuh dan menangkap bom neutral.

7. Lam. Satu pasukan mesti mempertahankan terhadap yang lain dengan menggunakan senjata berbilah. Pasukan yang menyerang senjata - bom tangan.

8. Ketua Memburu. Mod ini adalah sama dengan yang pertama, tetapi dalam kes ini anda perlu menembak musuh di kepala jika tidak bola tidak akan dibacakan.

9. Kepala Besar. Mod ini juga sama dengan yang pertama, hanya apabila membunuh musuh kepalanya adalah lebih besar dan orang yang ditembak kurang.

10. Vampire. Dalam hal ini, semua pemain yang terpilih satu, dan ia akan menjadi vampire. Tugasnya adalah untuk memusnahkan pemain lain, pemburu di belakangnya. Tugas ini adalah sama dengan pemburu, mereka perlu memusnahkan vampire.

Dalam Serangan secara tiba-tiba anda akan bermain dalam denyutan jantungnya, sebagai mod disediakan dibuat untuk setiap selera!

 

Bermain juga