Penderitaan

Nama alternatif: Penderitaan

Permainan Penderitaan bunyi yang banyak telah dibuat lama sebelum kelahiran rasminya. Selain itu, pemaju telah pun membenarkan diri mereka untuk membina anak sendiri ke pangkat satu permainan yang paling luar biasa di masa hadapan. Malangnya, tali-set tinggi tidak dapat dihubungi. Permainan ini ternyata, sudah tentu, tidak baru "trend" dalam seni permainan, tetapi kualiti dan menarik - fakta.

Hadapan dalam Penderitaan menanti dua puluh tahap panjang. Pemain terutamanya taat selepas beberapa jam bermain akan melihat bahawa serangan raksasa (baik, sudah tentu, dalam permainan yang dipanggil Penderitaan akan bertemu raksasa, yang boleh ragu-ragu ia) boleh dilihat corak yang pasti. Apa? Biarkan ia rahsia kita, dan kita tidak zaspoylerim carta, dan anda akan mempunyai peluang untuk menguji diri mereka kepada penjagaan. Monsters - penjelmaan semua mengesahkan yang paling teruk dan ia menyeramkan sebarang gunung untuk Pembentangan Penderitaan video treler. Malah, ada sesuatu untuk melihat. Kecerdasan buatan pandai dilaksanakan dalam projek itu, membuat permainan yang sangat dinamik dan atipikal. Pemain akan poraskinut otak semasa pelaksanaan pelbagai pencarian dan misi.

Dalam Penderitaan yang anda perlu memainkan dengan menggunakan senjata yang agak mudah senjata. Walau bagaimanapun, strategi yang kompeten dengan sempurna akan menghadapi musuh, walaupun dengan senjata, yang telah dicadangkan oleh pemaju. Mengangkat tabir misteri, akan memberitahu anda bahawa pencipta projek itu dibangunkan untuk pemain beberapa pengakhiran utama. Semua bergantung kepada bagaimana untuk bertindak dalam Tork protagonis. Pengorbanan dan kejam konspirasi gila menunggu pengakhiran berbeza. Dan orang-orang pemain yang sama yang sepanjang permainan lebih suka mengambil bentuk raksasa akan menyaksikan finale agak luar biasa.

Untuk permainan bermula dan anda perlu untuk pra-Penderitaan turun. Sesungguhnya, anda seorang peminat permainan video dengan pengalaman yang hebat dan anda perlu menerima terdapat beberapa pengesan torrent sesuai, yang mengandungi permainan yang terbaik pada masa ini. Melangkah ke dalam permainan, anda akan menyaksikan grafik yang hebat dan suara yang mantap. Dan kemudian dalam permainan berhadapan dengan kesan yang menarik. Animasi raksasa dibentangkan dalam The pc Penderitaan dan berkata apa-apa - ia adalah satu kejayaan.

Secara berasingan, beberapa perkataan, saya akan berkata mengenai pengurusan. Pemaju telah melakukan segala yang mungkin untuk pemain berasa selesa, jadi setiap pemain boleh memilih gaya permainan itu sendiri dengan keinginan itu. Boleh disimpan pada mana-mana peringkat permainan, masalahnya ialah kebanyakan ahli-ahli genre seram seksaan ramai pemain, tetapi dalam Penderitaan ini ia telah diselesaikan sekali dan untuk semua.

Bagi setiap misi dilalui anda boleh mendapatkan bonus tambahan. Dan melihat apa yang sedang berlaku di sekeliling dengan terperinci untuk membantu cam berguna. Secara keseluruhannya, projek itu terbukti sangat layak, akan mengesyorkan kepada anda dan rakan-rakan - untuk bermain bersama-sama banyak lebih menyeronokkan.

 

Bermain juga