Ketuanan 1914

Nama alternatif: Ketuanan 1914

Permainan Keluhuran 1914 adalah permainan pelayar percuma di mana pemain menjadi ketua-ketua negara-negara berkuasa di Eropah pula berbahaya abad ini. Cabaran mereka adalah untuk menjadi pemimpin yang tidak dipertikaikan di benua berdaulat gred tinggi melalui diplomasi atau hanya daya kasar tentera yang mulia Keluhuran 1914 dalam talian. Mewujudkan perikatan yang kuat, membina ekonomi dan menyediakan negara untuk berperang. Membawa lelaki anda ke dalam pertempuran dan menjadi pemerintah Eropah Keluhuran 1914 talian .

Sebelum memainkan Keluhuran 1914, memastikan bahawa komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Keluhuran 1914 pendaftaran tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih pilihan "bermain secara percuma";

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tarikh lahir;

6. pilih "Daftar".

Anda akan memainkan permainan Keluhuran pada tahun 1914 dan membangunkan taktik dan strategi untuk pasukan bergerak. Pemain perlu berhati-hati, kerana perang tidak selalu diisytiharkan, serangan secara tiba-tiba adalah agak biasa.

Tempoh satu pusingan Keluhuran 1914 dalam talian berbeza dari empat hingga lapan minggu. Anda bermain pada peta di mana unit bergerak secara berterusan, seperti dalam permainan pelayar paling. Permainan Keluhuran 1914 memberi anda 30 buah negara dan lawan dikawal komputer pintar, pemodenan luas wilayah, sumber perdagangan dan diplomasi! Unit dalam Keluhuran 1914 langkah dalam talian dalam masa nyata pada peta sejarah.

Permainan Keluhuran 1914 talian tiada bunyi tetapi mungkin dengan muat turun pemain tambahan boleh memuat turun beberapa fail muzik . Ini akan membantu meningkatkan minat dalam permainan, apabila anda berada dalam Keluhuran 1914 bermain.

Secara umum, Keluhuran 1914 baris mempunyai tiga kategori sumber-sumber yang perlu bagi survival orang-orang Eropah: makanan, bahan binaan dan tenaga. Mujurlah, semua sumber-sumber ini boleh didapati di tanah Eropah. Pada awal tempoh anda sebagai gabenor negara, harta benda anda akan terdiri daripada 12 provinsi. Setiap wilayah Keluhuran 1914 talian mempunyai fokus pada sumber tunggal, yang dihasilkan dalam kuantiti yang besar untuk dikongsi bersama di seluruh negara.

Permainan Keluhuran 1914 juga mempunyai kilang-kilang. Jika di provinsi ini telah dinaik taraf dengan pekerja kilang, dia mampu untuk menghasilkan teknologi senjata canggih bergantung kepada menaik taraf kilang. Mereka membenarkan penggunaan lebih canggih dan strategi adalah penting untuk kursus lagi permainan. Pengeluaran dalam permainan Keluhuran 1914 bergantung kepada kilang, masa yang diperlukan untuk kilang untuk mencapai tahap tertentu.

Muka Keluhuran 1914 talian tidak sempurna, tetapi beberapa kelemahan boleh dikeluarkan cukup untuk mempunyai kesabaran sedikit dan keinginan untuk bermain permainan ini Keluhuran 1914.

Semua kemajuan permainan anda Keluhuran 1914 titik Kedudukan talian dianggarkan menyumbang kepada wira anda. Terdapat beberapa pangkat yang anda peroleh dalam perjalanan, dan gred ini digunakan untuk membezakan anda daripada pemain lain, adalah simbol kemahiran dan pengalaman dalam permainan Keluhuran 1914 [anda _3_] talian .

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag