Komander Tertinggi

Nama alternatif: Komander Tertinggi

Permainan Komander Tertinggi adalah permainan komputer yang telah dibangunkan dalam genre strategi. Tindakan dalam permainan berlaku dalam masa nyata.

Di sini anda akan terjun ke dalam keadaan huru-hara pada hari-hari apabila dunia tidak wujud di bumi.

Permainan Komander Tertinggi muat turun percuma di semua laman web yang menyediakan akses ini. Supriya Komander anda boleh muat turun melalui torrent.

Dalam Komander Agung anda akan bermain semasa kejatuhan Empayar Bumi, apabila semua mula memerintah huru-hara.

Sebelum anda mula bermain, lihat mengenai permainan video Komander Agung. Ia akan mendedahkan semua ciri-ciri permainan yang memperkenalkan anda untuk permainan puak, senjata dan sumber dalam permainan Komander Tertinggi

Dalam permainan komputer Komander Tertinggi, terdapat tiga puak:

1. Cybran - orang-symbiotes. Ketua mereka, yang mencipta mereka, berusaha untuk membebaskan mereka dari serangan yang berterusan dan subordinasi.

2. Eon - adalah sebahagian kecil yang bukan milik kepada penduduk bumi, tetapi mereka berusaha untuk membantu orang ramai dan berada di pihak mereka. Bangsa telah dimusnahkan oleh Empayar yang berperang. Matlamat mereka adalah bahawa semua orang mengambil ideologi mereka. Orang-orang yang menentang penolakan ideologi dan diperintahkan supaya dimusnahkan.

3. Z Upa (Amerika Persekutuan Bumi) - ini adalah sebahagian kecil biasa, yang termasuk hanya rakyat. Mereka berusaha untuk menyatukan semua orang-orang yang harus memerintah bumi. Senjata mereka - ia kereta kebal, meriam dan meriam. Pertahanan mereka adalah sama seperti sekarang.

Permainan Komander Tertinggi di mana terdapat enam misi untuk setiap puak. Walau bagaimanapun, setiap misi boleh memakan masa. Tujuan utama permainan ini adalah untuk menangkap peralatan tentera keseluruhan.

Permainan SC di mana anda akan menggunakan jenis-jenis peralatan dan memaksa perlindungan

1) Tanah. Ia termasuk: cahaya dan berat kereta kebal, unit meriam mudah alih, dan juga robopehota pengakap, penjana perisai mudah alih.

2) Air - ia pejuang, pejuang, pengebom, pengangkutan, kapal terbang pengintip.

3) teknologi air, amfibia - kapal selam strategik dan taktikal, kapal perang, kapal perang, kapal pemusnah, kapal risikan dan kontraintelijen.

4) peralatan tetap, pertahanan, pemasangan pertahanan, lombong dengan peluru berpandu strategik dan taktikal, jarak jauh meriam.

Terdapat beberapa jenis sumber dalam Komander Tertinggi permainan:

1) Perkara - sumber yang penting untuk pembangunan.

2) Tenaga - sumber, jumlah yang sangat penting bagi pembangunan unit.

Dengan setiap peringkat akan membuka item baru untuk membantu watak-watak anda mendapat pengalaman.

Unit anda juga boleh mendapat mata pengalaman selepas kemusnahan musuh. Pengalaman ini akan mengukuhkan aksara perisai anda.

Permainan ini juga mempunyai kebolehan yang unik, yang boleh didapati hanya untuk pencapaian tertentu.

Permainan Komander Tertinggi bersepadu chat, berkat yang anda boleh berbual dengan pemain lain.

Bayangkan wira sebenar permainan Komander Tertinggi dan pergi ke matlamat mereka. Ikut misi, berkomunikasi dengan rakan-rakan dan hanya mempunyai masa yang baik.

 

Bermain juga