Survarium

Nama alternatif: Survarium

Permainan Survarium - percuma pelbagai penembak orang pertama yang membawa pengguna ke masa depan yang tidak diketahui. Anda mendapati diri anda dalam masa yang karut matang di dunia selepas bencana alam sekitar. Sebab-sebab yang tidak diketahui itu. Tetapi keputusan yang ada. Anomali berlaku yang tidak tahu apa yang berlaku di sekeliling haiwan sangat menyerang kompleks perindustrian dan objek lain berkelakuan seperti tumbuh-tumbuhan gila dan ayam bercambah pernah berlaku sebelum ini melalui ketebalan asfalt dan konkrit. Bandar yang dikelilingi oleh cincin tebal hutan tidak dapat ditembusi, yang juga cuba untuk mendapatkan ke dalam wilayah kediaman manusia. Walaupun semua proses pada kadar yang luar biasa. Ahli-ahli sains dalam keadaan panik, kerana tiada siapa yang tahu bagaimana untuk menghentikan kekacauan tersebut. Man menjadi semakin sukar untuk terus hidup dalam anarki yang berikutnya. Apa yang anda harapkan orang-orang yang telah jatuh ke dalam keadaan panik jika mereka boleh menyesuaikan diri dengan kehidupan di dalam suasana baru - belajar semua yang anda boleh, bermula bermain Survarium.

Pintu membuka ke alam semesta pendaftaran Survarium hebat. Anda mesti membuat akaun, dan kemudian mengaktifkannya dengan klik pada pautan khas yang mempunyai surat yang berkaitan dihantar oleh pentadbiran. Isi borang pendaftaran perlu bidang-bidang berikut: nama pengguna, alamat e-mel (ulang di baris berikutnya), kata laluan (dengan pengesahan), zon masa, tarikh lahir, nama negara. Ruangan yang diperlukan ditanda dengan asterisk. Tetapi jangan malas dan untuk menyediakan maklumat penuh. Dalam pengesahan pendaftaran perlu dimasukkan dalam kod bidang tertentu dari imej. Dan akhirnya wajib bersetuju dengan peraturan forum.

Benarkan Survarium memainkan konfigurasi komputer mesti memenuhi parameter berikut: sistem operasi Windows XP/Vista/7/8; DirectX kad bunyi serasi, kad grafik Nvidia GeForce 8800 512 mb dan versi yang lebih tinggi DirectX 10; pemproses kuasa purata, tidak kurang daripada 2 GB RAM dan sambungan Internet 64 KB \ s dan banyak lagi. Perlu untuk mengawal papan kekunci dan tetikus.

Setelah diangkut ke dunia fantasi, dapat memainkan Survarium percuma, tetapi untuk berjaya anda perlu mempunyai jumlah tertentu pengetahuan. Mari kita melihat siri ciri-ciri reka bentuk Vostok Permainan. Anda akan diberi pilihan mod:

1. PVP (bermain pasukan)

2. PvE (bermain percuma)

3. Co-op (permainan koperasi).

Pada asasnya permainan yang terdiri daripada serangan. Anda akan menjalankan misi yang berbeza, yang akan memerlukan peralatan yang sesuai. Menjaga perisai yang baik, anda tidak mahu merosakkan kerja. Setiap hari akan mempunyai untuk memusnahkan mutan yang menjengkelkan, dan juga berurusan dengan pesaing, kejam membunuh mereka. Semua penduduk alam semesta - atau vagabonds melarat pada masa lalu, rakyat biasa di bumi ini, atau perompak terdesak, yang memutuskan bahawa mereka mempunyai apa-apa kehilangan, atau wakil keliru tentera sekali berkuasa ditinggalkan sendirian dengan sifat derhaka. Dan mereka semua mencari perlindungan di dunia kejam yang baru. Pemain mencari jenis mereka sendiri, dan dikumpulkan bersama mencari perlindungan untuk diri mereka sendiri. Dicipta keseluruhan kem. Berasa selesa di kem anda akan memerlukan sumber yang berbeza. Akan menghasilkan bukan sahaja artifak, tetapi juga makanan, air, ubat-ubatan, dan juga stok petrol. Tugasan berjaya menamatkan meningkatkan kredibiliti. Di samping itu, jadi anda mendapatkan wang.

Untuk dapat hidup dalam Survarium talian , anda memerlukan latihan yang sesuai pertempuran, strategi betul memilih, keupayaan untuk memohon pada masa, dengan betul dan yang paling penting, ubat-ubatan boleh diakses. Meningkatkan peluang anda kemahiran dan tindakan terselindung. Terdapat abah yang mampu membuat anda tidak dapat dilihat kepada musuh. Tetapi pertama adalah perlu untuk belajar untuk digunakan.

Permainan Survarium menawarkan pengguna untuk mencuba peranan seperti Pengakap, Archer, artifak Hunter, Stalker, Penghukum, tukang tweeds. Pilih apa yang paling suka untuk bertemu dan pergi ke pengembaraan yang tidak dapat dilupakan. Semasa permainan tanpa mengenal penat lelah menghisap wira, meningkatkan prestasinya. Parameter utama adalah: kesihatan, berat badan, tenaga, pelekat, perlindungan, penebat, oksigen.

Adakah anda dapat menyesuaikan diri dengan keadaan yang melampau dan menjadi seorang wira zaman moden? Ia bergantung kepada ketabahan dan kekuatan peribadi anda! Cubalah! Dan mungkin anda selalu membawa nasib wanita itu!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag