Swords Coast Legends

Nama alternatif: Swords Coast Legends

Legends Permainan Pedang Coast: dalam dunia fantasi.

orang yang enggan fantasi permainan peranan -bermain, terang dan bersemangat? Peminat telah menunggu arah kemunculan sesuatu yang segar, dan permainan pedang Coast Legends adalah nafas air mata air di padang pasir.

Seperti 19

. 10. 2015 studio mainan n -Space keluar untuk Windows, Linux dan Macintosh, dan pada 2016 Digital Ekstrem penerbit berjanji untuk melepaskannya untuk PlayStation 4 dan Satu Xbox, peminat sudah boleh memuat turun Pedang Coast Legends untuk memulakan perjalanan anda.

Permainan ini mempunyai banyak kaitan dengan projek permainan arah yang sama, tetapi ia adalah asal dan ciri-ciri khususnya dibezakan:

 

 

Nachalo cerita epik.

 • Odinochnaya kampaniya
 • syuzhet
 • Uvlekayuschy
 • Takticheskie boi
 • Aktivnaya pauza
 • 6 kelas personazhey
 • 5 perlumbaan di vybor
 • – mod
 • Dungeon Master Mode, membantu mewujudkan pengembaraan mereka sendiri, dan kemudian menawarkan mereka druzyam
 • Dalam dunia sihir adalah undang-undang yang unik, dan seseorang tidak memahami mereka, tidak menjelaskan, tetapi anda hanya boleh menerima. Berapa lama saya telah mengembara laluan, dan mengapa tidak jalan yang paling pendek Faerûn – tiada siapa yang akan bertindak balas, tetapi hanya mengangkat bahu bahu mereka, mereka berkata, maka ia harus.

  Tetapi di sini anda, hanya membuat keputusan untuk memuat turun Pedang Coast Legends, dan ia adalah masa untuk berkenalan dengan penduduk tempatan, termasuk kekurangan nomad, petani, kecil dan puak-puak gasar kejam. Di atas mereka adalah pemujaan agama dan pelbagai persatuan, yang diketuai oleh pegawai-pegawai kerajaan yang kaya.

  Bandar ini mempunyai enam kelas, dan 5 kali, sentiasa bersedia untuk pergi ke feats baru. Watak utama adalah sebuah persatuan tentera upahan, yang ditubuhkan lama dahulu bahawa walaupun orang-orang tua tidak ingat masa. Masa juga menyebabkan kemusnahan dan kesatuan nampaknya tidak sehebat pada zaman dahulu, walaupun masih disertai dengan karavan, jauh dari penyamun tamak.

  Pada suatu hari dalam salah satu perjalanan wira dan kawan-kawannya bermimpi mimpi aneh di mana mereka berjanji kepada jin kemusnahan. Apabila mereka bangun, seperti mimpi menjadi realiti dalam kafilah – musuh menyerang mereka dengan peralatan yang baik dan organisasi. Kuasa-kuasa adalah sama, dan ramai daripada anda mati di tempat kejadian. Guild juga dibakar ke tanah, dan anda cuba untuk memahami apa yang berlaku.

  Pergaduhan akan menjadi satu tindakan semula jadi, menembusi keseluruhan permainan, dan kerana mereka tidak dapat dielakkan untuk lebih menyelaras tindakan partinya, pada bila-bila masa, anda boleh menggunakan masa menjedakan.

  Dalam Pedang Coast Legends pada PC, anda boleh memilih wira, tetapi beliau secara ringkas ditinggalkan sendirian – dia menyertai rakan-rakan di lengan. Anda juga perlu melengkapkan mereka untuk meningkatkan tahap bakat dan memilih kempen yang akan datang dalam yang paling layak. Syarikat anda ditakdirkan untuk pergi melalui beberapa jalan raya, melaksanakan misi, terlibat dalam pergaduhan, melibatkan diri, mengambil pencarian, mencari dan meneroka makam, kubur bawah tanah, runtuhan, penjara dan labirin. Travel Faerûn dan komunikasi dengan orang-orang pantai Luskan, yang terkenal dengan adab dan jenayah pendudukan penyeludupan akan sangat bermaklumat.

  Pemain memilih cara terbaik untuk meneruskan – yang cara untuk masuk ke dalam bandar dikunci untuk bekerja dengan orang itu atau tidak. Antara banyak pencarian yang menarik juga – untuk bangun keindahan tidur, untuk menjalankan siasatan atau untuk mencuri dari tualang tunggul kayu.

  Keperluan sistem minimum

  • OS: Windows 08/07 (8. 1) / 10 (64- bit)
  • Processor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
  • OP 4 Gb
  • Mesto pada cakera 11. 5 GB
  • kad Video: NVidia GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850 atau lebih baik (DirectX 11)
  • Zvukovaya kad: Sesuai dengan DirectX
 

Bermain juga