Legenda pantai pedang

Nama alternatif: Swords Coast Legends

Sword Coast Legends: dalam dunia fantasi.

Who akan meninggalkan permainan fantasi peranan yang bermain, terang dan dinamik? Peminat arah telah menunggu kemunculan sesuatu yang segar, dan permainan Legends Coast Swords telah menjadi sebati air mata air di padang pasir.

, seperti dalam 19 tahun. 10 2015 studio mainan n-Space telah dikeluarkan untuk Windows, Linux dan Macintosh, dan pada tahun 2016 Penerbit Extrem Digital menjanjikan untuk melepaskannya untuk PlayStation 4 dan One Xbox, peminat sudah boleh memuat turun Legends Coast Legends untuk memulakan perjalanan mereka.

Permainan ini mempunyai banyak persamaan dengan produk permainan arah yang sama, tetapi tetap asli dan mempunyai perbezaan tertentu:

 • Single campaign
 • Kisah menarik
 • Ketika peperangan
 • Active pause
 • 6 watak kelas
 • 10,00095 perlumbaan untuk dipilih dari Mod Master
 • Dungeon Mod yang membantu anda membuat pengembaraan anda sendiri, dan kemudian menawarkannya kepada rakan-rakan anda

Bermula dengan cerita epik.

Dengan dunia sihir, terdapat undang-undang yang unik, dan manusia tidak memahami mereka, tidak dapat menjelaskannya, tetapi hanya dapat diterima. Berapa lama jejak yang telah mengembara, dan mengapa tiada siapa yang mempunyai laluan terpendek untuk Faern, tidak ada yang akan menjawab anda, tetapi hanya mengangkat bahu mereka, mereka berkata, itu bermakna ia perlu.

Tetapi di sini anda berada, sebaik sahaja anda memutuskan untuk memuat turun Swords Coast Legends, dan ia adalah masa untuk mengenali penduduk tempatan, di antaranya ada cukup nomad, petani, orang barbar yang kejam dan puak-puak kecil. Di atas mereka adalah kultus agama dan pelbagai kesatuan, yang dipimpin oleh pegawai kerajaan yang kaya.

Di bandar terdapat 6 kelas dan 5 perlumbaan, sentiasa bersedia untuk melakukan perjuangan baru. Watak utama dimiliki oleh kesatuan upahan, yang diasaskan sejak dahulu kala, bahkan para penatua tidak mengingat masa itu. Masa juga menjadi punca kemusnahan, dan kesatuan itu tidak lagi seolah-olah kuat seperti pada zaman dahulu, walaupun masih menyertai karavan perdagangan, melindunginya dari penyamun tamak.

Sebelum perjalanan seterusnya, wira dan kawan-kawannya mempunyai mimpi aneh, di mana setan menjanjikan kemusnahan mereka. Sebaik sahaja mereka bangun, impian itu menjadi kenyataan, karavan mereka diserang oleh musuh dengan peralatan dan organisasi yang baik. Angkatan tidak sama, dan ramai yang membunuh anda di tempat kejadian. Kesatuan juga dibakar ke tanah, dan anda cuba memahami apa yang sedang berlaku.

Battles akan menjadi tindakan semulajadi, meletakkan keseluruhan permainan turun, dan kerana mereka tidak dapat dielakkan, untuk menyelaraskan tindakan skuad anda dengan lebih baik, anda boleh menggunakan fungsi untuk sementara waktu berhenti pada bila-bila masa.

While Sword Coast Legends pada PC, anda boleh memilih satu pahlawan, tetapi dia tidak akan dibiarkan bersendirian untuk masa yang lama untuk disertai oleh rakan-rakan dalam senjata. Anda juga perlu melengkapkan mereka, meningkatkan tahap bakat dan memilih yang paling layak dalam kempen seterusnya. Syarikat anda ditakdirkan untuk melalui banyak jalan, misi lengkap, terlibat dalam perkelahian, mengadakan dialog, pencarian lengkap, mencari dan meneroka makam, kubur, reruntuhan, penjara bawah tanah dan labirin. Melangkah melalui Faerrun dan berinteraksi dengan penduduk Luskan pantai, yang terkenal dengan sikap jenayah dan penyeludupan mereka, akan sangat bermaklumat.

Pemain sendiri memilih cara terbaik untuk bertindak dengan cara memasuki bandar terkunci, untuk bekerjasama dengan orang ini atau tidak. Antara pencarian, terlalu banyak perkara yang menarik untuk bangun kecantikan tidur, untuk menyiasat atau mencuri tunggul dari tunggul kayu itu sendiri.

Keperluan Minimum Sistem

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (64-bit sahaja)
 • Processor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Ruang letak
 • : 11. 5 GB
 • Kad Video: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 atau lebih baik (DirectX 11)
 • Sound Card: Sesuai dengan DirectX
 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag