Pedang & ramuan 2

Nama alternatif: Pedang & ramuan 2

Permainan Pedang & ramuan 2 [_2_ ] adalah lanjutan daripada sebelumnya memenangi anugerah. Projek ini juga mempunyai grafik yang indah dan permainan besar. Permainan ini - yang perlu untuk lulus petang musim sejuk sejuk. Hanya apa yang anda cari, bukan? Anda tidak mempunyai masa untuk bosan, kerana sekarang anda sentiasa perlu memantau keadaan di kedainya.

Ya, betul-betul, Pedang & ramuan 2 [_1_ ] Online membantu anda menjadi pemilik sebuah kedai kecil. Misi utama anda, yang anda perlu sentiasa berusaha untuk melaksanakan sepanjang permainan - untuk menambah rangkaian produknya dengan produk-produk baru, menjual lebih banyak produk kepada pelanggan dapat mengakses resipi rahsia yang baru. Nah, sudah tentu, anda perlu membuat manfaat kedai anda anda. Melengkapkan dan meningkatkan kedainya, menghantar pelancong untuk melaksanakan tugas-tugas baru dan pencarian yang mereka boleh meningkatkan tahap mereka, sekali gus membolehkan anda untuk meningkatkan kos barangan yang dijual di kedai.

Permainan ini - satu projek dalam talian biasa, sebagainya yang telah menjadi tradisi dalam Pedang & ramuan [ _2_] 2 berdaftar akan perlu mula permainan. Anda tidak sepatutnya mengelirukan hakikat bahawa kini dalam pengurusan permainan tidak ada perkataan di Rusia. Akhirnya, reka bentuk projek ini begitu mudah dan berpatutan yang tidak akan sukar untuk berurusan dengan ciri-ciri asas dan berurusan dengan cara mengisi dengan betul borang pendaftaran.

1. Untuk proses pendaftaran boleh memulakan, anda perlu mengisi borang di sebelah kiri skrin utama projek.

2. Isikan semua bidang dalam perintah, mematuhi tips dan sistem nasihat. Apabila semuanya diisi, klik pada pautan di « Daftar sehingga kepada memainkan kini », maka anda boleh bermula di Pedang & ramuan 2 bermain .

Draf semua pembeli yang akan melawat kedai anda, dibahagikan kepada beberapa kelas mengikut keperluan mereka. Bersedia untuk menjadi bahawa akan ada ramai pelanggan, dan semua tuntutan mereka perlu dipenuhi. Seperti mana-mana pelanggan menyimpan, mereka akan meminta anda untuk tawar-menawar dan menjatuhkan harga - itu benar-benar di mana anda akan dapat mengamalkan kemahiran interpersonal mereka.

Permainan Play Pedang & ramuan 2 juga menarik kerana sekarang anda akan dapat mengambil pekerja. Ini akan membantu anda lebih baik kepada pelanggan dan menyumbang kepada pembangunan bandar. Nah, sudah tentu, anda boleh berasa bos sebenar. Bunyi menarik!

Anda boleh menjalankan wizard berikut:

1. Tukang guna-guna, yang sudah biasa seni gelap.

2. Kedai Senjata.

3. Bowyer.

4. Tukang Emas.

Seperti dalam kehidupan, dalam permainan, anda mesti mengikut beberapa peraturan asas. Sebagai contoh, jika pembeli menuntut sesuatu yang mustahil, ia adalah lebih baik untuk menjawab dia gagal. Jangan sekali-kali tinggal di sana dan berkembang.

Permainan ini akan membantu anda membangunkan pemimpin mempunyai kemahiran, dan yang paling penting melakukannya Pedang & ramuan 2 percuma !

 

Bermain juga