Sindiket daripada Arkon

Nama alternatif: Sindiket daripada Arkon

Selamat datang ke Sindiket daripada Arkon talian - dunia permainan yang unik, di mana ribuan pemain berjuang, menyimpulkan pakatan, perdagangan atau hanya bagus bercakap. Ini adalah permainan peranan-bermain yang unik, fantasi seluruh alam. Arkon metropolis gergasi di masa depan yang jauh terdiri daripada kawasan-kawasan yang tersendiri di mana gaya siber punk digabungkan dengan pemandangan abad XX ini.

Sindiket Permainan dalam talian daripada Arkon membuang anda pertempuran panas terhadap watak-watak permainan dan pemain sebenar, pertempuran besar-besaran di mana pemain akan dapat menangkap puak-puak dan mengawal kawasan bandar keseluruhan, mewujudkan sindiket berpengaruh dan berkuasa.

Sindiket Permainan dalam talian daripada Arkon mempunyai keperluan sistem itu:

• Sistem Operasi Windows XP / Vista / 7

• Kad Video: NVidia 5700GT / ATI x800

• Pemproses: Intel Pentium 4 Mac. 0 GHz / AMD Athlon x64 4000

• Memori: 1 Mb

• cakera keras: 3Gb

Untuk bermain Sindiket permainan Arkon dalam talian, anda perlu memasang program ini - pelanggan, pautan muat turun yang anda akan terima selepas pendaftaran. Jangan lupa untuk mengemaskini pemandu untuk kad video.

Sertai dalam Sindiket permainan Arkon seperti berikut. Tapak akhbar permainan butang "Buat Akaun". Kemudian anda masukkan:

• E-mel anda (ia akan masuk)

• kata laluan

• kod dari imej.

Jika anda dijemput untuk bermain rakan, masukkan namanya di tapak atau kod rujukan. Tolak butang "Buat Akaun" dan anda untuk mel surat pengesahan pendaftaran. Muat turun dan pasang pelanggan - Sindiket daripada Arkon dan pendaftaran selesai.

Sindiket daripada Arkon permainan dalam talian bermula dengan pemilihan watak. Dalam permainan dua kem. Neovitaly, penyokong kesucian kaum, berpakaian exoskeletons pertempuran berkuasa dan arahan tentera robot.

Implanter menyusun semula diri mereka pada akan dan sesuka hati, dengan menggunakan implan yang paling hebat. Ia mungkin kelihatan lucu, dan mungkin menakutkan: neovitaly bersaing dengan berperisai ringan berpakaian, implanters lincah dan pantas.

Permainan Sindiket Talian Arkon menawarkan ciri-ciri kelas yang berikut:

• Neovitaly - psionic, pengakap, jurutera.

• implanter - Bionics, pemain pembunuh.

Main permainan Sindiket talian Arkon amat menarik sebagai "ahli silap mata" - Psionic atau Bionics. Sudah tentu mereka tidak ahli silap mata, dan dilatih oleh pencapaian terkini dalam bidang sains dan teknologi. Defender engineer - unit huru-hara yang kuat. Pembunuh dan pengakap - deft dan Rangers berbahaya.

Semua watak-watak permainan mempunyai dua ciri-ciri penting:

• karisma (mentakrifkan kemahiran)

• ketahanan (bilangan hayat dan kadar pemulihan).

Juga setiap kelas mempunyai khusus sendiri, yang unik untuk parameternya.

Charisma dan daya tahan perlu ditambah dengan mengepam wira, atau membeli implan dan exoskeletons.

Untuk menjadi benar-benar gembira dan bermain Sindiket daripada Arkon, anda perlu meneroka pokok kemahiran pertempuran, ciri bagi setiap kelas. Dengan menyertai mana-mana pihak, anda akan mendapat kemahiran yang lebih berguna.

Permainan ini mempunyai empat varian pertempuran

• huru-hara,

• Serangan pada jarak yang

• sepakan mental

Perlindungan • pasif.

Untuk memilih satu perkara, jadi rasional memperuntukkan pengalaman. Contoh pejuang: renjer cepat dan lincah dengan pedang dan dua pisau, atau jurutera dalam Exoskeleton, dengan psy-senapang menjulang-julang.

Pada awal permainan untuk membantu anda dalam belajar bermain Sindiket daripada pencarian Arkon. Melaksanakannya, untuk menyelidiki ke dalam permainan yang sangat menarik dan menyeronokkan. Anda boleh memilih perintah yang ketat dengan unsur-unsur pemerintahan diktator di neovitalov kem atau geng implanters mana semua mudah, lelaki yang ikhlas juga mudah membawa perbualan yang mesra dan mengenakan pukulan maut kepada musuh.

Sindiket pendaftaran Arkon Online akan membuka pintu-pintu di depan anda, metropolis hampir luar biasa hebat Arkon sindiket berpengaruh mengalami pejuang akan bertemu dengan kamu sebagai sama, anda akan mencari rakan-rakan baru dan anda akan menakluki semua musuh.

Dunia Phantasmagoric siber punk wira menanti!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag