Tales Solaris

Nama alternatif: Tales Solaris

Permainan Tales Solaris menggabungkan terbaik permainan RPG kualiti aloi nuansa klasik anime. Bright, grafik kaya dan cerita menghiburkan boleh menarik, jadi apa yang licik, sudah menarik banyak pemain dari seluruh dunia. Dengan sering jumlah besar maklumat mengenai permainan ini di forum dan laman dikemaskini dalam rangkaian sosial, di mana peserta projek secara aktif membincangkan trend dan ciri-ciri permainan.

Tales Solaris dalam talian akan membantu anda bergerak ke benua hebat, yang boleh wujud bersama-sama berjaya sihir dan kuasa mesin. Walau bagaimanapun, kumpulan-kumpulan cuba untuk memenuhi misi jahat mereka dan rampasan kuasa di benua yang damai ini. Anda akan menjadi peserta dalam Perintah permainan, menyetujui untuk peperangan ini pernah berlaku sebelum ini dan berjuang untuk pemulihan sejarah sebenar. Ditakdirkan untuk memimpin ini benua Perintah Syurgawi untuk hidup baru dan untuk membantu beliau membuka laman baru era itu. Tetapi ia akan menjadi yang pertama, dan kemudian, apabila anda boleh mendapatkan kaki anda basah dalam permainan dengan kawan-kawannya dapat mewujudkan perintah yang akan menjadi lebih kuat dan berkuasa.

Ini adalah permainan dalam talian, tetapi kerana anda dengan serta-merta perlu ingat bahawa dalam Tales proses pendaftaran Solaris perlu. Juga bahawa pada masa ini kepimpinan adaptasi permainan permainan ini adalah tidak bertujuan untuk pengguna berbahasa Inggeris, dan semua maklumat dibentangkan dalam bahasa Inggeris, ia masih nepomeshaet anda mengetahui dengan semua khusus pengisian borang, dan juga ciri-ciri utama permainan.

Untuk memulakan proses pendaftaran, anda perlu klik pada butang «Mula Permainan», yang terletak di sebelah kiri atas skrin permainan.

Anda akan melihat bentuk khas, selepas pengisian yang boleh dimulakan dalam Tales Solaris bermain. Anda perlu masukkan nama pengguna dan kata laluan anda dan menulis alamat peti mel elektronik.

Juga jika anda mahu mana-mana ahli baru dari projek ini akan didaftarkan dengan salah satu akaun yang paling sesuai dalam rangkaian sosial, Facebook, Google, Yahoo atau Paypal, yang akan membantu mempercepatkan proses tersebut.

Sekarang memainkan Tales permainan Solaris akan menjadi lebih menarik, kerana pemaju telah menetapkan beberapa bug. Dan hari ini dalam projek ini dilaksanakan satu sistem baru pertempuran dinamik, jam tangan yang kini hanya boleh breathlessly. Pelbagai mod permainan secara drastik boleh mengubah antara muka biasa projek. Sebelum permainan, anda perlu memilih pelayan permainan, dan pilih kelas dan memberi nama kepada watak anda.

Pada masa ini di Tales Solaris secara percuma anda boleh bermain dengan ciri-ciri kelas itu:

Warrior.

Mag.

Sniper.

Sage.

Unit.

Imam.

Dan anda akan dapat untuk mempunyai haiwan kesayangan dan membawa dia. Anda boleh memilih dari lebih daripada 150 spesis haiwan, setiap yang berbeza bukan sahaja dalam penampilan tetapi juga mempunyai watak sepenuhnya individu.

Pergi untuk pengembaraan! Kerana sekarang anda akan menemui sejumlah besar tugas dan pencarian. Anda perlu mengharungi pelbagai rintangan sebelum anda berjaya.

 

Bermain juga