Tangki talian

Nama alternatif: Tanki talian, tanki, kereta kebal, kereta kebal dalam talian, kereta-kereta kebal dalam talian 2.

Tanki Online - pejuang pelayar dimensi yang paling popular. Permainan dalam talian Tanki menggabungkan unsur-unsur klasik "Tanchiki" era Dendy, hiburan dan dinamik moden filem 3D tindakan. Tangki Permainan Online tidak memerlukan keperluan khas untuk komputer dan menjalankan pada mana-mana komputer dengan akses internet.

Keperluan Sistem Minimum:

 • Processor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memori: 128 MB
 • Memori Grafik: 128 MB

Lawatan:

 • Processor 2 GHz
 • Memori: 1 GB
 • Memori Grafik: 128 MB


Tanki Online 2. 0 permainan yang anda boleh cuba untuk bermain sebelum pendaftaran dan pendaftaran itu sendiri dalam permainan Tanki Talian cepat dan yg mengagumkan .

Daftar Tanki Talian adalah seperti berikut:

 • Perlu memasukkan nama yang di mana anda bermain
 • Pilih kata laluan dan kata laluan sel Replay
 • Tekan butang untuk terus, dan dengan itu, anda mengesahkan yang anda telah membaca peraturan dan syarat-syarat permainan, dan bersetuju dengan mereka

Permainan Tanki Talian pendaftaran secara percuma! Pertama anda bermain di dalam tangki sebagai rookie, tetapi kedudukan anda akan meningkat kerana pencapaian tertentu: memusnahkan kereta kebal musuh, bendera musuh menangkap, rawatan dan sekutu lain Tanki Talian permainan, yang berasaskan sistem pangkat tentera. Pangkat tentera menerima untuk mata, semakin tinggi pangkat, tangki yang lebih berkuasa. Main Tanki talian meningkat melalui pangkat, anda boleh meningkatkan badan tangki, membeli alat tambahan untuk mesin perang mereka. Jadi mula bermain permainan Tanki Talian merekrut yang mudah, anda boleh naik ke pangkat marshal.

Main permainan Tangki Online Anda terpaksa hidup pemain, menjadikannya lebih menarik. Anda mempunyai peluang untuk bersaing dan juga bekerjasama dengan pemain lain dan pertempuran diuji diri pada prinsip "setiap manusia untuk dirinya sendiri" dalam mod deathmatch, atau anda boleh menyertai satu pasukan dalam pasukan deathmatch, dan berjuang untuk bendera di Tangkap Flag.

Sambil memainkan tanki Anda boleh mengumpul "bonus" yang jatuh dari langit:

 • Kristal
 • Pecutan
 • Kit
 • Tenaga Dual
 • Perlindungan Double

Kristal - mata wang permainan ini yang boleh dimenangi dalam pertempuran, membeli atau menerima sebagai hadiah untuk melanggan permainan rakan-rakan saya. Pecutan membolehkan anda dengan cepat menavigasi melalui laman web ini dan untuk mengelakkan serangan. Kit pertolongan cemas akan membantu menyembuhkan tangki. Tenaga Dual akan membuat senapang anda lebih kuat, dan perlindungan berganda akan membuat tangki anda lebih kuat.

Untuk kristal anda boleh membeli di garaj peningkatan yang berbeza anda ke tangki Calligonum tinggi, badan, lengan, tangki cat (dan lain-lain

Permainan ini boleh didapati senjata tersebut

Smokey - dikeluarkan kepada semua rekrut permainan baru dianggap yang terbaik di perang tanding pertempuran.

Flamethrower - untuk menyerang pada jarak dekat, senjata yang sesuai untuk pemusnah besar-besaran pada jarak dekat, di jarak jauh ia hanya sia-sia

Twins - baik untuk pelbagai sederhana senjata do60 meter. Mempunyai kadar api dan keupayaan untuk menembak jatuh penglihatan musuh.

Rail - senjata yang paling popular di jarak jauh, yang mempunyai kerosakan yang tinggi dan keupayaan menembusi tamparan boleh mengetuk ke bawah sisi tangki bergerak.

Isis - Ini adalah senjata huru-hara merbahaya kepada 15 meter, yang menggunakan kehidupan apabila menyerang lawan untuk pemulihan.

Thunder - senjata untuk melawan hampir pada jarak sederhana. Telah kadar yang tinggi kebakaran, kerosakan baik dan juga boleh menyerang pelbagai pihak lawan. kekalahan.

Pembekuan - senjata yang sesuai untuk jarak dekat sehingga 20 meter. Ini adalah pelontar api maju mempunyai kesan pembekuan.

Ricochet - senjata untuk melawan di mana-mana jarak sehingga 80 meter. Mempunyai kadar yang tinggi dan kesan "melantun."

Pelbagai menarik Tangki Permainan Online lokasi dari kawasan terbuka kepada kawasan kompleks dengan lif yang berbeza, pagar, dan lain-lain Dalam permainan terdapat meja bertajuk "Senarai pertempuran" di mana anda boleh melihat nama pertempuran, jumlah peserta, jenis lokasi. Dan juga di dalam kotak di sebelah kanan anda boleh lihat maklumat tambahan mengenai pertempuran. Adalah penting untuk bermain permainan dalam talian Tanki talian Memperkenalkan memerhatikan taktik tertentu, untuk menunjukkan licik dan kepintaran untuk mengada-adakan pelbagai perangkap untuk lawan. Main Tanki Online adalah sangat menarik dan menarik, di mana permainan akan membolehkan dalam peperangan untuk berbual dengan ahli-ahli dalam pertempuran ini dan membuat kawan baru.

Jika bermain Tanki talian secara konsisten, kita lebih cepat boleh mendapatkan pangkat yang tinggi dan menjadi pemimpin di kalangan peserta lain. Jadi mendapatkan dalam perjuangan!

Tangki Online - ia permainan yang anda tidak pernah bosan dan akan berjuang siang dan malam!

 

Bermain juga