Tangki Perang Ground

Nama alternatif: Tangki Perang Ground

Tangki Permainan Perang Ground - pelayar percuma pelbagai strategi tema perang berasaskan, peristiwa-peristiwa yang terungkap dalam permainan dunia tiga dimensi yang realistik. Pemaju projek - syarikat China Changyou, tindakan penerbit - Mail. ru Kumpulan. Produk ini adalah berdasarkan pada enjin Perpaduan moden, yang berbunyi cukup menjanjikan. Anda diangkut ke medan perang, dan menguruskan pelbagai model kereta kebal, akan mengambil bahagian dalam permusuhan aktif. Ia dipenuhi dengan persaingan dinamik antara pemain perlu rasa kedua-dua pengguna baru, dan mereka yang telah mencuba ruang maya di luar. Untuk memenangi kejohanan dalam kegilaan itu, anda boleh menggunakan mesin perang yang kuat dan senjata senjata semua jenis. Ia baik bahawa semua peralatan yang benar-benar dicipta semula terperinci dan keperluan untuk meningkatkan kereta-kereta kebal yang akan di pelupusan anda, membuat permainan lebih menarik. Apabila anda muncul di medan perang, tidak hanya tanpa berfikir menembak meriam, dan berfikir melalui setiap langkah, melakukan manuver rumit dan memilih taktik yang paling berkesan. Interaksi sosial memberikan Perang Ground: Tangki talian daya tarikan istimewa. Lagipun, bekerja dengan orang lain untuk mencapai matlamat mereka - adalah seni dan anda boleh belajar ini di sini dan sekarang, di ruang maya Tangki mail ru. Sertai - dan semua masa lapang anda akan diisi dengan keseronokan!

Keperluan untuk memuat turun permainan pelanggan besar-besaran itu tidak hadir. Pintu akan dibuka kepada dunia hebat Perang Bawah: pendaftaran Tangki. Projek ini dimuatkan ke dalam Friendster, FaceBook, di Facebook dan Twitter . Jika anda tidak mempunyai akaun di salah satu rangkaian sosial, ia mudah untuk menetapkan. Proses pendaftaran melibatkan pengenalan maklumat kritikal seperti nama pengguna, alamat e-mel dan kata laluan. Adakah ini hanya sekali, untuk sekali lagi dan sekali lagi untuk menikmati hobi kegemaran anda.

Perang Ground: Tangki boleh memainkan sesiapa. Perkara utama yang komputer mesti memenuhi keperluan sistem seperti minimum: Sistem Operasi Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 atau sama linux , mac ; pemproses Pentium 4 menyokong SSE 2, 200 MB ruang cakera keras bebas dan 512 MB RAM. Selepas tamat pengajian dari pencipta PIBG berjanji untuk mengumumkan senarai yang lebih terperinci keperluan sistem. Tetapi perasaan takut bahawa mereka akan menjadi terlalu tinggi, tidak berbaloi.

Malah, permainan Perang Ground: Tangki adalah Dunia saingan lama terkenal dari Tangki. Antara permainan ini mempunyai banyak persamaan. Namun, projek itu tidak boleh dipanggil plagiarisme tidak wajar, kerana ia berkongsi banyak ciri-ciri yang boleh menarik minat orang ramai Internet berubah-ubah. Bandar yang dipenuhi dengan tindakan pertempuran tangki sengit tidak membenarkan pengguna untuk terlepas satu minit! Sabar-sabar untuk mendaki adrenalin PvP pertempuran, serta banyak menarik PvE-misi (menambah selepas PTA). Dalam pertempuran besar-besaran boleh mengambil bahagian pada masa yang sama kira-kira 30 pemain. Perlu juga dinyatakan bahawa pemaju berjanji untuk segera menyediakan keupayaan untuk mencipta keseluruhan puak-puak.

Main Perang Ground: Tangki anda akan, memandu ringan,, tangki sederhana berat, dan juga Parti Sosialis dan ACS. Lama kelamaan, pesanan anda akan menjadi armada keseluruhan kenderaan pertempuran. Untuk menggunakannya dengan berkesan anda perlu tahu bukan sahaja dari A ke Z peralatan pembinaan (senjata, menara, kepungan, casis, enjin, radio, dan lain-lain), tetapi juga dapat mengepam parameter utama, termasuk kekuatan, Armor Kor, kapasiti beban, kuasa enjin kelajuan maksimum, kerosakan peluru, ketepatan, prestasi rangkaian dan radio, dan lain-lain dan lain-lain Perisai yang lebih baik tanpa mengenal penat lelah Soviet dan menang dalam pertempuran berdarah tanpa henti, boleh berasa seperti seorang wira sebenar Perang Patriotik Agung!

Tangki Perang Ground - ia adalah satu peluang untuk mengalami peristiwa-peristiwa sejarah hebat, untuk mengalami perasaan yang begitu biasa kepada nenek moyang kami. Nah, di mana kamu, hati berani? Jangan lepaskan peluang untuk menerangi pekerjaan lapang begitu menarik!

 

Bermain juga