Tangki Heroes

Nama alternatif: Tangki Heroes

Tangki Heroes talian - permainan berbilang strategik dalam model gaya epik percuma. Anda dibawa kepada hari-hari huru-hara Perang Dunia II dan akan dapat mengawal peralatan pada masa itu. Dengan grafik berkualiti tinggi yang indah, anda tangki dikawal kelihatan seperti sebenar. Selalunya slazhivaetsya gambaran bahawa semua yang berlaku adalah benar-benar nyata. Menjunam ke dalam suasana permainan, anda akan mengambil bahagian dalam pertempuran aktif, memastikan kehidupan tepu, sentiasa merasakan bahawa bahaya adalah tempat berdekatan. Terdesak memusnahkan kereta kebal musuh, dan juga persekitaran mereka! Jangan benarkan sesiapa pun untuk menyembunyikan daripada anda, biarkan mereka sentiasa bimbang disebabkan takut saingan membenci!

Pemaju projek ini adalah Wolf Permainan . Saya harus mengakui bahawa pekerja melakukan yang terbaik. Idea ini, walaupun tidak memiliki sesuatu yang baru, tetapi pencipta dapat membuatnya begitu bahawa cerita ternyata tidak berlebihan, tetapi sebaliknya, menarik dan menarik. Permainan Tangki Heroes dipasang pada enjin moden Perpaduan 3 d . Dan ini adalah ditambah lagi. Selepas Tangki Heroes boleh memainkan hampir mana-mana komputer, tidak kira di mana sistem operasi dipasang di atasnya. Satu barisan produk dimuatkan dalam pelayar. Oleh itu masalah yang tidak perlu dikecualikan. Keperluan sistem rendah, acara dinamik, ketepuan permainan dan keupayaan untuk menguruskan Swingers besi - itulah yang paling menarik banyak pengguna.

Pendaftaran Mudah dalam permainan Tangki Heroes akan membawa anda ke dunia yang indah. Setelah memasuki semua maklumat yang diperlukan dalam bidang ini dari borang pendaftaran (login, kata laluan, alamat e-mel), anda boleh memulakan permainan yang menarik. Juga, jika anda lulus Tangki Heroes pendaftaran, kembali ke dimulakan boleh melibatkan pada bila-bila, di samping mengekalkan pencapaian sebelumnya.

Untuk memulakan dengan cepat, belajar antara muka permainan. Ia terdiri daripada bahagian-bahagian berikut: hangar (ruang letak kereta untuk kereta kebal), kedai (tempat untuk membeli kereta kebal), profil (tahap Info pertempuran dijalankan, kemenangan, kereta kebal musnah, rosak, mata maksimum untuk melawan, manakala dalam kematian pertempuran) pilihan (bunyi, resolusi skrin, muzik, kualiti grafik).

Permainan Play Tangki Heroes boleh didapati dalam tiga mod. Pilih salah satu daripada mod ini sebagai deathmatch, Tangkap Bendera dan penawanan asas. Dengan cara itu, cuba untuk menjadikan semua tiada siapa melarang. Berjuang dengan kereta kebal musuh di mana-mana dan sentiasa. Pada apa yang lokasi anda akan berada, keamanan dikecualikan! Peristiwa panas berlaku di tempat-tempat:

- Location "Mountain Lake": dari satu pihak - hutan, dengan yang lain - bukit-bukit, di tengah-tengah - penyelesaian. Pergaduhan kebanyakannya di kampung.

- Location "Rumah Api": terdapat beberapa jenis rumah kampung tempat tinggal, copses, lipatan rupa bumi, dan pada dasarnya perlu menunggu sehingga lawan akan pop keluar di padang berbukit, yang dibahagikan lokasi.

Main Tangki Heroes Anda akan menggunakan 24 kereta kebal, yang dibahagikan menjadi dua baris yang asas. Sesetengah model milik Kesatuan Soviet, Jerman dan lain-lain. Tetapi ada kelas tangki preium negara-negara yang sangat kuat, iaitu Amerika Syarikat dan Perancis. Semua kereta kebal yang di bawa bersama, memerlukan mengepam. Juga sentiasa bimbang tentang senjata. Jadi, seperti yang anda duduk di prospek menerajui model seperti BT-2, T-28, PzKpfw II, PzKpfw IV? Percuma, bukan? Nah, jika anda mahu lebih, anda dialu-alukan vlazhivat sebenar.

Ingatlah bahawa setiap tangki mempunyai parameter seperti berikut: Kekuatan tangki, menara, enjin, kelajuan menara, senjata api, Casis dan Harga. Secara kebetulan, semakin lama anda bermain, lebih kuat ia menjadi tangki anda. Tangki boleh bertambah baik dengan bantuan dana yang mendapat dalam permainan. Setiap kemenangan membawa ganjaran dalam bentuk emas dan perak. Anda menghabiskan mata wang permainan mengikut budi bicaranya.

Jangan ketinggalan minit tunggal Dilakukan! Sertai keseronokan dan menikmati arked ketagihan komuniti permainan! Permainan ini akan menyediakan banyak kenangan manis! Bersedia untuk badai perubahan satu demi satu peristiwa-peristiwa yang lain! Mempunyai mood yang baik!

 

Bermain juga