Tanoth

Nama alternatif: Tanoth

Tanoth Online - pelayar percuma pelbagai-permainan fantasi dalam talian. Ia akan kelihatan seolah-olah kerana jumlah drag gaya jisim besar orang-orang permainan dalam talian Tanoth akan menjadi satu lagi koleksi stereotaip dan datang dengan sesuatu yang asal tidak lagi mungkin. Tetapi pemaju cuba untuk menghalang kita teratur ini.

Sertai dalam permainan Tanoth mengambil masa beberapa minit. Anda perlu memasukkan nama, alamat e-mel akaun anda dan anda sudah bersedia untuk bermain! Daftar Tanoth dan kesederhanaan - adalah ditambah lagi dalam perbendaharaan tanggapan menyenangkan mengenai projek itu.

Ya, mungkin mereka yang menghabiskan masa yang cukup untuk fantasi permainan berasaskan pelayar boleh diperhatikan dalam reka bentuk permainan beberapa persamaan dengan "rakan-rakan" pada genre, tetapi semua ini - sangat pandang. Zest yang menyimpan Tanoth permainan dalam talian - permainan itu. Dan kerana dia mempunyai keunikannya.

Dan orang-orang permainan bermula untuk mengheret semua orang yang bosan kelinearan grafik cantik.

Muka yang membentangkan kita Tanoth permainan dalam talian, agak sederhana dan mudah. Tiada apa-apa diperlukan dalam Tanoth, bermain visi mudah dan semula jadi - nampaknya ia adalah kredo utama perekanya. Tetapi usaha untuk cerita dan pelbagai tugas, pemaju permainan tidak stinted. Di sini hanya banyak misi, setiap sebelumnya yang lebih menarik. Nah, di mana melakukan tanpa sedikit pretentiousness wujud dalam semua permainan fantasi dan bahagian lucu yang baik yang sihat?

Permainan ini akan menarik kategori pemain. Cinta pokorpet kepada tugas yang kompleks, pengalaman terkumpul dan kekayaan? Kemudian anda di sini! Jika anda lebih suka jalan kuasa dan moto anda - "Pemenang mengambil semua", iaitu hanya untuk anda direka sistem pertempuran, di mana anda boleh mendapatkan jika anda menang senjata yang kuat, perisai dan lain-lain hidangan mahal yang menyenangkan hidup kuda. Tetapi ini hanya jika anda menang. Loser juga kehilangan segala-galanya hampir dia.

Untuk bermain permainan dalam talian Tanoth mendapat yang terbaik daripada proses itu, anda boleh mendapatkan kereta luncur haiwan terbaik: kuda, naga atau kuda jahat. Ini pembantu akan membantu anda dalam perjalanan jauh, mengurangkan masa untuk berjalan kaki. Kelebihan besar - dengan gunung terbaik, masa perjalanan dikurangkan hampir separuh. Masa untuk menyimpan delima!

Secara kebetulan, saya tertanya-tanya apa ini delima sama adalah mata wang permainan Tanoti boleh dibeli dengan wang sebenar. Pilihan ini adalah bagi mereka pemain yang tidak bersedia untuk menghabiskan banyak masa dalam permainan, tetapi ingin mendapatkan proses perjalanan di seluruh expanses kenikmatan maksimum Tanoti.

Secara umumnya, permainan ini melakukan yang baik, segala-galanya dalam ia mempunyai ke semasa penekanan gameplay yang mencukupi dan penyediaan proses banyak yang menyeronokkan. Ini menjadikan bermain permainan dalam talian jam Tanoth pada akhir.

Dragons, wanita cantik, istana ditinggalkan menyenangkan, tipu muslihat dan musuh berdarah sejuk - semua ini mendapati setiap pengembara di dunia yang luar biasa fantasi permainan Tanoth!

Dan anda masih mencari, di mana tidak melarikan diri dari kebosanan dan kebosanan hidupnya? Daftar dan mula bermain Tanoth - membuktikan bahawa anda adalah layak untuk menjadi pahlawan yang paling terkenal di negara itu!

 

Bermain juga