Tauri Dunia

Nama alternatif: Tauri Dunia

Aeria Games, telah mengeluarkan pelayar baru yang dikenali sebagai permainan Tauri Dunia. Ini SCI-fi masa nyata strategi permainan dengan pelayar yang mempunyai kesan visual yang unik berdasarkan lukisan Leonardo da Vinci.

Permainan Tauri menceritakan kisah rumah baru yang mencipta manusia. Anda akan bermain dalam Tauri Dunia dan mengambil bahagian dalam pembinaan, penyambungan dan meningkatkan saiz dan kekuatan negara-negara jajahan di pulau itu. Pemain boleh membangunkan infrastruktur mereka di pulau itu, mereka boleh berkembang dan berpindah ke lokasi baru menggunakan teknologi canggih seperti kapal penjajahan. Jika pemain dapat menguruskan sumber dan wilayah mereka dengan bijak, mereka boleh pergi berperang dan menakluki tanah-tanah baru Tauri Dunia dalam talian.

Sebelum memainkan Tauri Dunia, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Pendaftaran Tauri World tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada laman utama, mewujudkan satu log masuk;

2. Masukkan kata laluan yang selamat;

5. Pilih "Enter".

Permainan Tauri Dunia mempunyai beberapa ciri-ciri.

Pertama, permainan ini mempunyai satu bangunan sistem Tauri luas dan kenderaan. Anda boleh mula membuat bangunan yang berbeza, mengembangkan dan menggunakan lebih daripada 20 kapal yang berbeza yang membolehkan pemain untuk mengintip, menjajah atau memulakan peperangan.

Kedua, permainan ini adalah satu strategi komersial Tauri. Strategi perdagangan dirancang dengan teliti boleh mempercepatkan kelajuan pembangunan ekonomi domestik dan menyokong sekutu oleh pemain perdagangan atau lelongan.

Ketiga, Tauri Dunia dalam talian mempunyai sistem tempur yang luas. Anda tergolong dalam pelbagai teknologi dengan mudah boleh menjejaskan perjalanan perang, yang memberi kesan kepada semua wira, unit, serangan dan pertahanan parameter.

Permainan Tauri, yang berlaku dalam masa sebenar, adalah permainan dalam talian dengan sistem canggih pergantungan dan struktur multilayer. Dalam Tauri Dunia Online anda boleh menemui kira-kira 20 jenis bangunan, pelbagai sistem pertahanan, terbang pesawat dan unit tanah - sejumlah 25 jenis bangunan telah dibangunkan.

Penjajahan unik Tauri Dunia dalam talian telah dicipta dengan sengaja, memberikan pemain peluang untuk menyelesaikan planet-planet, termasuk lapan pulau-pulau dalam milik setiap satu daripada planet. Anda boleh menapis planet dan sektor Tauri Dunia dalam talian, di mana anda mahu untuk hidup.

Pada mulanya, matlamat utama permainan ini Tauri Dunia dalam talian adalah untuk membangunkan satu daripada planet-planet yang dipilih. Selepas beberapa ketika, apabila anda mendapat tahap sehingga, penjajahan planet lain akan menjadi mustahil.

Permainan Platform Tauri Dunia adalah salah satu daripada banyak destinasi yang anda bercita-cita. Dengan bantuan platform yang anda akan dapat bergerak dengan lancar di antara pulau-pulau. Kapal tunda permainan Tauri digunakan untuk pengangkutan pantas kepada kapal-kapal lain. Platform ini juga boleh membina sebuah kapal angkasa untuk menjajah sebuah planet baru, dan teleport kapal dengan kelajuan tinggi (masa beberapa saat).

Bidang penunjuk Keselamatan Tauri Dunia dalam talian yang digunakan untuk menetapkan kuasa pertahanan di padang. Ingat bahawa bidang perlindungan akan melindungi anda lebih daripada sekali.

Anda akan menguruskan pulau anda dalam permainan Tauri Dunia. Anda juga boleh menonton dan mengintip musuh dan berkongsi dengan armada pulau bersekutu. Tauri World map dalam talian, anda akan melihat tahap pembangunan di pulau itu, memeriksa aktiviti-aktiviti pemain tertentu atau kawasan yang rosak di sekitar pulau-pulau dalam keadaan perang. Anda boleh menggunakan tapak sulaiman di sebelah kiri skrin untuk bergerak peta Tauri Dunia Online.

Heroes dan bonus memudahkan permainan Tauri Dunia. Terima kasih bonus dan beberapa wira, anda boleh dengan cepat, cekap dan murah menghasilkan unit teknologi.

 

Bermain juga