Rahsia City

Nama alternatif: Rahsia City

Ghost Town Online - Pelayar domestik MMORPG, yang dibangunkan satu acara yang hebat. Projek Gaijin Hiburan - adalah berbilang permainan peranan-bermain, diwujudkan selepas siri buku-buku popular Vadim Panov. Grand pembukaan kepada dunia pengguna dipenuhi dengan pengembaraan yang menarik, PvP menarik dan pertempuran PvE mengejutkan perjalanan, pencarian asal dan kejutan menyenangkan yang lain. Permainan tindakan yang dibangunkan di Moscow. Ia adalah di sini bahawa terdapat sebuah bandar rahsia di mana berhadapan antara satu sama lain Rumah Besar. Di bandar ini juga yang pernah memerintah dunia. Tidak menghairankan, nafsu untuk kuasa dan membawa mereka ke lokasi baru. Penduduk tanah hebat cenderung untuk mengalahkan lawan mereka dan membuktikan kepada masyarakat yang layak untuk menjadi pemerintah. Walau bagaimanapun, tidak semua orang ditakdirkan, bagaimanapun pertempuran berdarah tidak pinggir akhir. Mula bermain Rahsia City, anda akan perlu berjuang untuk kelangsungan hidup mereka dan sentiasa bimbang tentang perkembangan mereka. Selepas semua, hanya watak-watak yang kuat menikmati kuasa sebenar. Pergi untuk itu! Semuanya di tangan anda!

Anda perlu memuat turun Rahsia City untuk mendapatkan peluang pada sebarang masa untuk terjun ke dalam hiburan kegemaran. Ini akan dibuat selepas membuat akaun anda. Pendaftaran City rahsia - adalah, sebenarnya, penciptaan watak yang unik. Selepas anda memilih identiti kepada beberapa rumah, lantai yang diingini, pengkhususan. Selain borang ini perlu diisi dengan bidang seperti: Alamat e-mel, nama, kata laluan, ulangi kata laluan. Pada menekan butang "Play" disahkan mematuhi peraturan permainan. Sekarang, anda boleh mengambil bahagian dalam perjuangan untuk ketuanan dalam alam semesta yang misteri, dengan syarat bahawa ada sambungan internet dan pelayar standard. Komputer sesuai konfigurasi purata, kerana keperluan sistem sepenuhnya tinggi.

Sebelum membuat pilihan, adalah perlu untuk mengetahui dengan penduduk ruang maya. Nav ini, Chud, manusia dan Media. Anda boleh memainkan Misteri Bandar sebagai sebahagian daripada apa-apa jenis layan diri.

- Nava ("kritoviki") dapat menyerang dua kali pasukan itu. Pemerintah mereka Prince dilatih bawahan kepada perintah. Dalam hal ini, Nava cukup teliti. Dengan cara itu, kehidupan mereka adalah amat dihargai. Bunuh Nawa tiada siapa boleh terlepas.

- Chudy ("tangki") - ini adalah kesatria benar. Ini terbukti oleh pakaian, sikap, watak. Ketua mereka yang dipilih daripada ahli-ahli sihir hidup Perintah yang lebih tinggi. Beliau merujuk kepada Grand Master.

- Manusia ("uvorotchiki") - makhluk uvorotlivye, yang sangat sukar untuk mendapatkan untuk mencederakan. Mereka puncak pimpinan di tangan pemerintahan. Lelaki lebih dikeluarkan dari isu-isu politik.

- Chela ("generalis") boleh membuat apa-apa puak kaum. Ini Green House-orang suruhan membeli tenaga Nah Rains. Peluang ini Mages manusia boleh iri hati.

Perhatikan bahawa sesiapa yang anda, perlu membangunkan ciri-ciri yang sama, yang dikurniakan dengan semua Rumah Besar. Main permainan Rahsia City mempunyai, Kesihatan mengepam, Kekuatan, Kemarahan, ketangkasan, Fortitude, Kepakaran. Terdapat juga Mata Honor percuma dan Mata. Merumuskan keputusan semua ciri-ciri yang anda lihat, apa yang berlaku dalam menggunakan penarafan itu. Angka-angka yang lebih tinggi - lebih dekat anda berada ke puncak!

Jadi, anda boleh membeli semua yang anda perlukan, terdapat kedai. Permainan Rahsia City menawarkan pelbagai pilihan perkara yang berbeza. Sebagai contoh, habis, perkara untuk peralatan, senjata, barang kemas dan hadiah. Kategori berasingan makanan adalah perlu untuk mengekalkan daya hidup dan kehilangan kesihatan.

Sebagai pertempuran dalam permainan itu diberi tempat yang kukuh, sistem ini menyediakan beberapa jenis pertempuran PvP. Ini pertarungan, kumpulan, huru-hara dan pertempuran kelab perjuangan. Sertai perjuangan anda bukan sahaja dengan pemain lain. Anda akan perlu memburu raksasa yang tidak lawan kurang bahaya. Tetapi kisah permainan termasuk bukan sahaja pertarungan berdarah. Tugasan pelbagai subjek anda tidak akan bosan untuk satu minit!

Perlu juga dinyatakan bahawa untuk memudahkan pergerakan dalam permainan terdapat peta terperinci. Perlu diingat bahawa untuk mempercepatkan pergerakan dari satu tempat ke tempat lain, Rahsia Bandar Permainan dalam talian mengesyorkan menggunakan hadiah dari kedai yang sama. Pemegang akaun premium mempunyai peluang yang sama, ditambah beberapa faedah lain.

Cepat untuk terjun ke dalam dunia acara yang luar biasa! Pastikan untuk memenangi anda permainan dari minit pertama! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag