Terminator Salvation

Nama alternatif: Terminator Salvation

Salvation ... dan melindungi manusia ... Dan dia akan dikalahkan robot Skynet ... Walau bagaimanapun, orang-orang yang menonton sebahagian eponim daripada "Terminator" (4 «Terminator Salvation») dalam perjalanan cerita, dan yang tidak menonton & ndash dan saya fikir juga. Jadi permainan dalam talian Terminator Salvation sendiri telah menjadi prolog ke bahagian ini. Pencipta memakai Terminator Salvation talian misi khas - untuk bercakap tentang tidak dapat dielakkan ini perang besar dengan penamatan dan akibatnya (dengan baik, ia idea tersebut). Adapun permainan itu sendiri. Terminator Salvation Permainan Online - MMO penembak orang ketiga di mana anda akan mengalami semua kesukaran-masa sukar (jika bermain untuk rakyat, sudah tentu). Lagipun, orang menjadi orang yang tidak dikenali ke planet mereka sendiri. Letupan nuklear memusnahkan semua benda-benda hidup, dan tidak ada orang yang akan ditinggalkan. Di sini sekali lagi kerajaan itu kepada Skynet dan setiap berkaki dua dengan hati - hukuman mati. Tetapi sekumpulan sukarelawan yang diketuai oleh John Connor cuba untuk mengubah itu. Akan mereka sekurang-kurangnya sesuatu? Bermain untuk akhirnya, anda belajar.

Dan untuk memulakan dengan, sudah tentu, anda akan memeriksa dalam permainan Terminator Salvation. Di sini anda akan segera membuat keputusan untuk siapa untuk bermain - orang atau robot. Anda perlu masukkan nama pengguna, pengesahan kata laluan, alamat e-mel dan kod pengesahan. Tawaran untuk menentukan negara ini, tetapi ia perlu? Pendaftaran membolehkan Terminator Salvation segera memilih pic, walaupun pilihan yang tidak begitu - 8 lelaki dan 8 muka skaynetovskih. Seterusnya mengambil peraturan pengguna dan ini hujung pendaftaran Terminator Salvation Online.

Saya rasa ia begitu jelas berapa ramai puak dalam permainan ini. Jika anda membuat keputusan untuk bermain dalam Terminator Salvation untuk terminators skaynetovskih, mereka menyampaikan tiga jenis:

- Cyborg berkaki dua dengan senjata besar;

- Ketam seperti labah-labah berkaki empat;

- Belon Kecil - mata-mata jahat terbang.

Dalam barisan militia tidak ada pemisahan, semua para sahabat setia John Connor, bersedia untuk menjalankan operasi menyelamat. Dengan cara itu, kira-kira ini. Perlu untuk menyimpan sekumpulan orang terperangkap di belakang garisan musuh. Mereka nampaknya tidak banyak, tetapi "setiap kehidupan - nilai yang baik," Encik John akan memberitahu anda dan memberi mereka tidak seharusnya menjadi kasihan untuk kes sedemikian.

Seperti penembak lain, anda mula bermain permainan dalam talian Terminator Salvation dengan hanya satu senapang patah. Tetapi selepas beberapa pusingan dan bom tangan bazookas sudah dalam senjata, dan anda boleh membayar lawatan ke kedai.

Apa yang menarik dalam Terminator Salvation bermain untuk pemula adalah jelas - pucuk banyak, pengalaman keuntungan. Tetapi bagi shuteristov berpengalaman ada sesuatu yang perlu dilakukan dalam permainan terdapat unsur-unsur strategi, sistem pangkat dan cip menarik lain. Selain itu, kamu yang berkuasa di sini - jenis seperti anda semua dan berlari, tetapi sentiasa pukulan anda - berpuas hati dengan kejayaan maut dan hanya anda. Pendek kata, untuk menghiburkan harga diri anda boleh cukup.

Said bahawa Terminator Salvation permainan dalam talian tanpa tipu muslihat ... jadi ia dipertikaikan. Adakah anda pencarian, mengharapkan satu lagi bes daripada Skynet, menyembunyikan atau cuba untuk memecahkan ini perisai terminator sepi - pada bila-bila ada peluang bahawa sesuatu akan berlaku. Dan apa yang ia tidak tipu muslihat?

Walaupun kesederhanaan dan straightforwardness daripada kaedah genre robot pertempuran, grafik rapi dan kekurangan cityscapes hancur di Los Angeles untuk bermain permainan ini Terminator Salvation talian tidak kurang menarik daripada apa-apa genre penembak lain "sorok-menembak." Di samping itu, pencipta Toy murah hati tepu menyampaikan penggelek beliau, dialog, menakjubkan dipentaskan adegan dan muzik bertema. Jadi bahawa kompleks yang kelihatan sangat bermaruah.

 

Bermain juga