Terra militaris

Nama alternatif: Terra militaris

Terra militaris online - permainan berbilang hebat MMORTS subjek sejarah. Siput Permainan - pemaju permainan - telah dibuat untuk projek anda semua pelayar seperti terbaik razvlekalovki intrinsik. Semua ciri-ciri yang menarik orang kerana karya-karya dunia, organik saling berkaitan di sini. Dunia permainan bukan sahaja membangunkan dinamik, ia benar-benar terpancut peristiwa tidak dapat dilupakan. Anda hanya perlu memilih jalan mereka sendiri pembangunan dan menakluk satu demi satu semua empat era. Setelah mula bermain permainan Terra militaris dalam talian, anda akan membina bandar anda sendiri, yang diketuai tentera terlibat dalam pengekstrakan sumber, untuk mendapatkan pendekatan diplomatik untuk tuan-tuan sekitar, menyusun tawaran, teknologi penyelidikan, untuk melaksanakan pencarian yang paling menarik. Jangan takut untuk mencabar perusuh mengganggu dan terdesak untuk pemain lain. Membuktikan bahawa anda adalah lawan yang hebat, yang tidak berhenti di apa-apa!

Untuk mengambil bahagian dalam insiden yang menarik perlu pendaftaran Terra militaris. Ia hanya akan mengambil masa seminit. Selain itu, maka tidak perlu menunggu untuk muat turun permainan. Sertai dalam permainan Terra militaris - adalah mengisi bidang beberapa di mana untuk masukkan maklumat berikut: nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan. Semak, bahawa anda terus mengambil untuk beliau dan anda boleh kembali pada bila-bila untuk meneruskan permainan. Pastikan untuk membandingkan konfigurasi PC dengan senarai keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi Windows 2000/XP;

- A Pentium 3 700MHz;

- GeForce Video 32MB;

- RAM 256 mb;

- Cakera keras 100MB.

Masalah yang tidak perlu tiada siapa yang telah membawa menyeronokkan, jadi jangan lupa untuk melaraskan tetapan yang dikehendaki. Semua ini ditambah dengan sambungan internet sekurang-kurangnya 56K modem (DSL / Kabel lebih baik) dan anda akan menemui sebuah dunia yang kelihatan ketara cantik dengan pengembaraan menggayatkan.

Pada permulaan, anda akan bertemu seorang guru. Dia akan memberitahu anda bagaimana untuk bermain Terra militaris untuk berjaya. Apa tamadun memilih urusan peribadi anda, tetapi walaupun pada hakikatnya, di mana diri anda, tiada siapa yang mempunyai hak untuk memilih peluang yang sah untuk memenangi penguasaan dunia. Apabila bandar akan dibangunkan ke tahap yang tertentu, anda mungkin melanggar hak milik orang lain untuk meningkatkan bukan sahaja wilayah mereka, tetapi juga untuk mengukuhkan kuasa.

Permainan dalam talian Terra militaris menawarkan untuk menjadi seorang pemastautin salah satu negara-negara seperti Mesir, China, Parsi, Rom. Tepat di mana anda mahu dan anda akan diperuntukkan sebidang tanah. Jangan bimbang, yang perlu bermula dengan beberapa penempatan suku kaum primitif pada masa akan datang anda akan dapat membina satu set bangunan dan memastikan bahawa bandar pertama yg tak dpt digolongkan akhirnya bertukar menjadi satu empayar yang berpengaruh besar.

Bagi pembinaan, maka ia berlaku pada dua peringkat peta. Pada mulanya anda perlu menguruskan objek tegak anda, struktur, di mana anda akan meletakkan sumber untuk tentera dan kemudahan buruh untuk melatih tentera. Di samping itu, terdapat juga kedai minuman, perlu untuk menyewa wira dan pasaran untuk perdagangan dengan pemain jiran. Kad kedua diberikan kepada menghasilkan lombong, kuari, ladang-ladang dan kemudahan lain yang berguna. Adakah ia menghasilkan pengekstrakan sumber, dan oh, bagaimana mereka mahu untuk maju!

Untuk setiap pemain tiba masa untuk meninggalkan pada peta dunia dan mengembangkan sayap mereka. Anda sedang menunggu pertempuran berdarah bersendirian atau dalam satu pasukan, dan berjalan-in dengan NPC pertarungan dengan pemain sebenar. Jangan takut untuk memasuki arena pertempuran atau cabaran tamadun asing, mewujudkan pakatan atau persatuan tentera sementara untuk meningkatkan peluang kejayaan. Jaga wira terlebih dahulu dipercayai, membawa detasmen pahlawan berani, pada gear yang baik, latihan ketenteraan yang sesuai setiap peserta. Ingat bahawa objektif komander bukan sahaja menguruskan tindakan orang lain, tetapi juga masa yang paling ke semasa untuk mengambil pedang dan tergesa-gesa ke dalam tebal perkara.

Permainan Terra militaris ganjaran setiap usaha yang dibuat oleh akruan pengalaman. Kemasyhuran anda semakin meningkat sepanjang masa, dan supaya anda bergerak dari satu era yang lain. Melibatkan diri dalam tanggungjawab langsung dan mengambil pencarian takhta bilik - semua menyumbang kepada meratakan.

Terra militaris talian dicipta untuk memberi anda keseronokan! Jangan buang masa anda dengan sia-sia dan melihat di tangan pertama! Mari kekayaan tidak pernah berpaling daripada anda!

 

Bermain juga