Ujian Drive Unlimited

Nama alternatif: Ujian Drive Unlimited

Permainan Ujian Drive Unlimited ialah permainan komputer dalam talian mengenai perlumbaan, di mana pengangkutan yang anda ada tidak sahaja pelbagai kereta, tetapi juga motosikal.

Muat turun Ujian Memandu Unlimited anda boleh di laman web rasmi permainan, dengan menghantar permintaan. Anda diberi peluang untuk memuat turun permainan tambahan TDU kereta baru.

Lihatlah pro permainan Ujian Memandu video Unlimited sebelum anda mula untuk bermain.

TDU Permainan - adalah satu permainan yang menarik mengenai perlumbaan. Di sini anda akan mendapatkan panjang laluan 1,000 kilometer. Tindakan akan mengambil tempat di pulau Hawaii. Anda akan mempunyai pilihan yang besar kenderaan dan motosikal yang berlesen.

Dalam Ujian Memandu permainan Unlimited anda akan bersaing dengan pelumba yang bertentangan, yang akan bertemu anda dalam perjalanan. Anda boleh menunggang seperti biasa di lebuh raya dan di luar jalan raya.

Island, di mana anda akan menang lawan, mengulangi asal. Anda akan menemui ruang yang berbeza: hutan, gunung, pantai berpasir dan Honolulu - ibu Hawaii.

Dalam permainan komputer, anda boleh bermain TDU beberapa mod: pemain tunggal dan berbilang.

1. Mod pengguna tunggal - mod di mana anda bermain sahaja.

Permainan dalam mod ini bermula dengan pembelian kereta dan di rumah. Apabila anda meneroka pulau itu, di hadapan anda akan membuka tempat-tempat baru

- Terma Sewa;

- Pakaian;

- Peniaga motosikal dan kereta;

- Kedai untuk mesin tuning;

; -

Bengkel Lukisan

- Agensi hartanah.

Dalam mod pengguna tunggal, anda akan ditawarkan satu siri pertandingan

1. Race terhadap mesin komputer (komputer mengawal mereka).

2. Bangsa dalam kelajuan.

3. Lumba terhadap jam.

4. Tugasan (kurier).

5. Memotong kereta.

6. Hitchhiking.

Untuk memenangi anda mendapat hadiah. Sejenis perlumbaan hitchhiking Ganjaran anda akan ikon. Dengan wang anda boleh membeli pakaian pereka watak anda di kedai-kedai khas. Juga pada wang yang anda boleh membeli atau menyewa kereta baru atau motosikal. Dalam permainan ini, anda boleh mendapatkan maksimum sebanyak sembilan puluh kereta.

2. Mod Multiplayer - mod yang dianggap sebagai pelengkap kepada mod pengguna tunggal. Semua ciri-ciri boleh didapati dalam mod pengguna tunggal mod ini.

Pertandingan yang disenaraikan di bawah adalah tambahan

- Kaum dengan pemain lain;

; -

Pertandingan bagi pelaksanaan cepat tugas dengan pemain lain

- Penyertaan dalam pertandingan dari pemain lain.

Dalam-Game Ujian Drive Unlimited ozhzhete anda mengambil bahagian dalam pertandingan dalam permainan kelab.

Permainan Ujian Drive Unlimited mendapat sejumlah besar ulasan positif dan memenangi kejayaan besar di kalangan belia. Permainan ini dipuji majalah terkenal di peringkat antarabangsa.

Walaupun usianya, Ujian Drive Unlimited masih popular, dan adalah popular di kalangan ramai pengguna. Ini disebabkan bukan sahaja kepada ciri-ciri permainan, tetapi juga kepada fakta bahawa permainan ini boleh turun mana-mana pengguna.

Gazuyte pada kuasa penuh, dan datang ke garisan penamat yang pertama!

 

Bermain juga