Ujian Drive Unlimited 2

Nama alternatif: Ujian Drive Unlimited 2

Permainan Ujian Drive Unlimited 2 adalah kesinambungan daripada bahagian pertama permainan Ujian Drive Unlimited dan direka bentuk dalam gaya avtoarkady pada tahun 2011.

Sebelum anda memulakan permainan anda perlu memuat turun Ujian Drive Unlimited 2 dan pasang pada komputer anda. TDU 2 permainan muat turun mana-mana pengguna boleh di laman web yang menyediakan akses ini.

Dalam usaha untuk memenuhi semua ciri-ciri dalam permainan, anda akan perlu untuk melihat kira-kira Ujian Drive Unlimited 2 video. Di dalamnya anda akan belajar banyak maklumat berguna.

Dalam komputer permainan perlumbaan Ujian Drive Unlimited 2 anda akan bermain di pulau Sepanyol Ibiza, dan juga terkenal di kepulauan Hawaii dari permainan pertama.

Permainan TDU 2 mempunyai beberapa ciri-ciri berbeza dengan bahagian pertama:

1) Anda boleh bergerak ke rumah-rumah lain dan objek yang berbeza.

2) Kemas kini kawasan pedalaman bangunan mereka.

3) Tukar rupa watak anda.

4) Tukar almari pakaian, membeli pakaian jenama.

5) mod permainan berbilang dan misi.

6) Availability perubahan cuaca. Perubahan cuaca di pulau-pulau dengan cara yang berbeza.

7) Menukar masa hari.

Dalam permainan anda bermain TDU 2 akan mempunyai kelas yang berbeza kereta dan motosikal. Mereka dalam permainan lima spesies

1) kereta Klasik ("Lancia", "Mustang", "Lotus")

2) SUV.

3) kereta moden.

4) motosikal Sukan.

5) basikal Trekking.

Setiap jenis kereta dan motosikal mempunyai kedua-dua spesies yang sama dan kereta super. Setiap motosikal dan kereta mempunyai ciri-ciri sendiri dan ciri-ciri.

Selain tempat letak kereta untuk permainan telah dibangunkan motosikal taman, tetapi dia keluar setahun kemudian.

Wilayah Ibiza sangat indah di seluruh hijau, terdapat pelbagai pokok renek dan pokok-pokok besar.

Dalam-Game Ujian Drive Unlimited 2, berikut jenama popular kereta: "Ferrari", "Bugatti", "Chevrolet", "Audi", "Ford", "Mercedes", "band", tetapi dalam senarai ini tidak berakhir.

Setiap kereta mempunyai tiga pilihan berfungsi:

- Buka tetingkap;

- Bumbung Dilipat (bergantung kepada model)

- Pomertsat isyarat membelok.

Kereta tidak kelihatan amat nyata, tetapi untuk permainan pelbagai besar.

Untuk meningkatkan kereta anda, anda akan perlu pergi ke studio, tetapi setiap kereta terikat kepada pengilang, jadi anda perlu untuk mencari bengkel yang betul yang sesuai dengan kereta anda. Anda juga perlu untuk mengepam kereta anda.

Untuk membeli-belah di kedai-kedai, anda perlu mempunyai wang yang cukup. Anda boleh mendapatkan mereka, perlumbaan. Ini adalah gaji pokok dalam permainan. Hadiah dalam perlumbaan adalah hadiah wang tunai atau cip khas yang boleh diperolehi untuk jenis tertentu perlumbaan.

Dalam Ujian Drive Unlimited 2 dibangunkan sosialisasi dan rasa kesedihan ini.

Jika anda seorang pelumba sebenar, anda pasti akan perlu memainkan Ujian Drive Unlimited 2. Cas semula tenaga anda dan pam kereta atau motosikal anda pada expanses Ibiza atau Hawaii.

Tarik ke bawah keseluruhan gas dan anda pasti akan datang untuk kemenangan.

 

Bermain juga