Biro XCOM mendedahkan laporan

Nama alternatif: Biro XCOM mendedahkan laporan

Terperinci Permainan Biro XCOM mendedahkan laporan dan menarik menerangkan tafsiran sendiri organisasi tentera rahsia. Secara tradisi, semua peristiwa-peristiwa utama mengambil tempat di wilayah Amerika. Seperti biasa dikelaskan dan cemas rakyat Amerika membuat keputusan untuk mewujudkan sebuah organisasi yang akan menjadi saat yang diperlukan boleh melindungi semua penduduk dari serangan secara tiba-tiba tentera Soviet, sebagai contoh.

Ya, satu perincian yang penting dalam Biro XCOM mendedahkan laporan pc - masa yang berkenaan. Baru-baru ini (mungkin pernah) anda tidak perlu melihat permainan, menerangkan wanita dan puan-puan dalam rambut palsu aneh mereka, skirt kembang, seluar. Sekarang anda mempunyai peluang untuk menikmati semua keajaiban zaman ini pada skrin permainan.

Walau bagaimanapun, sebelum anda menyentuh keindahan, anda perlu Biro XCOM turun mendedahkan laporan. Walaupun selepas anda memasuki permainan, anda akan tahu bahawa Biro - ini adalah nama organisasi yang paling rahsia. Plot cerita bermula apabila, daripada serangan Tentera Merah di Amerika alien. Agak twist yang tidak dijangka, bukan? Apa pun ia, dan untuk ketenangan fikiran daripada penduduk perlu bertanggungjawab kepada wakil-wakil organisasi khusus. Ia adalah mustahil untuk tidak terus Biro XCOM mendedahkan laporan kenyataan kajian kita bahawa ia adalah zaman penyelesaian yang paling bijak. Aliens dan wanita dalam seluar - gabungan luar jangkaan dan luarbiasa, seseorang akan mahu melihat.

Protagonis projek - William Carter. Ini adalah seorang lelaki yang rasa keadilan adalah melalui bumbung. Dia sudah bersedia untuk berjuang untuk itu di mana-mana kos. Ini adalah pahlawan sebenar yang tahu bagaimana untuk menyembunyikan perasaan sebenar mereka di sebalik topeng dan kesabaran di tempat pertama untuk meletakkan semua perkara yang sama, dan tidak pengalaman peribadi. Watak-watak lain, dengan siapa anda akan bertemu kurang ketara. Wira anda boleh bergerak secara senyap-senyap di seluruh pangkalan tentera, menyoal siasat sesiapa sahaja dan mengumpul bit semua maklumat yang diperlukan. Perlu diperhatikan bahawa setengah baik masa anda akan bermain Biro XCOM mendedahkan laporan, jadi di sini berkomunikasi dengan rakan-rakan dan rakan-rakan, orang asing dan jenis yang mencurigakan. Perkembangan ini mungkin kelihatan membosankan dan Nudnovato, tetapi walaupun ini mempunyai azimat.

Di tangan anda akan memberi tumpuan peratusan tertentu daripada kuasa, watak anda akan dapat secara peribadi menyerahkan perintah, untuk menghantar kaji selidik tentera pada titik tertentu. Tugas untuk akan sentiasa menjadi hero. Lebih banyak pengalaman akan diambil William Carter, lebih banyak peluang pekerjaan baru akan dibuka. Gembira gembira dan pilihan senjata dalam permainan - ia mungkin akan mengejutkan walaupun curiga yang paling begar. Dengan cara itu, pemain akan dapat pakaian tentera dipilih secara bebas. Untuk prestasi yang sangat baik dari misi yang diberikan mata tambahan dan ganjaran yang berbeza.

Perangilah diri Carter tidak mempunyai, dalam mana-mana persembahan bersedia untuk Biro XCOM mendedahkan laporan video treler, adalah jelas bahawa "perniagaan" dia pergi hanya oleh beberapa orang bawahan. Apa ciri-ciri lain sedang menunggu untuk anda dalam permainan? Projek ujian dan menemui untuk diri sendiri!

 

Bermain juga