Crew yang

Nama alternatif: Anak kapal, anak kapal, anak kapal

Seperti yang dijanjikan pemaju permainan Ubisoft Crew ini akan dikeluarkan pada suku ketiga tahun 2014. Sementara itu Treler terbang melalui rangkaian, menarik setiap hari semakin ramai peminat baru yang sanggup melihat mengira hari demi hari sebelum projek yang diiklankan. Permainan ini pasti merayu kepada semua peminat perlumbaan. Pencipta permainan berjanji bahawa permainan ini akan menjadi permulaan kepada satu generasi baru permainan. Dan penilaian oleh grafik treler dan pemaju tapak permainan reka bentuk menguruskan untuk memulakan era baru perlumbaan. Untuk mengesahkan kebenaran semua di atas, ia sudah cukup untuk melihat klip video pencipta dibentangkan.

Tindakan Crew talian akan membangunkan tanah lapang Amerika. Atau sebaliknya keseluruhan peta Amerika akan disediakan untuk watak anda. Akan disediakan beberapa pilihan yang berbeza berjalan, setiap yang anda akan dapat untuk menunjukkan kemahiran mereka memandu. Jadi, anda boleh mengejar

Pada laluan bandar.

Di pinggir bandar.

Pada kawasan berbukit.

Dalam bidang jagung.

The ngarai.

Melalui padang pasir.

Dan, sudah tentu, pada trek perlumbaan profesional.

Sejak projek ini akan menjadi permainan dalam talian, di Pendaftaran Crew diperlukan dan juga dalam semua projek yang lain dalam talian. Nah, sudah tentu, anda dalam permainan dengan sejumlah besar peserta dari seluruh dunia. Berdasarkan jumlah tinjauan dan komen yang meninggalkan pemain di forum-forum dan rangkaian sosial, bilangan pengguna yang berdaftar pada hari pertama pelancaran projek itu akan benar-benar besar.

Kemungkinan besar, semua peminat perlumbaan dalam talian tertarik dengan hakikat bahawa dari awal lagi dalam Crew ini perlu memainkan tidak lebih daripada Porshe Camarro. Kereta ini bukan legenda, dalam setiap perlumbaan bertemu, tetapi dalam permainan ini anda menjadi pemilik dari awal. Ini akan menjadi apa yang dipanggil "lembaran bersih" anda. Pada masa akan datang anda akan dapat tyunningovat dan memperbaikinya supaya sebaik sahaja berhasrat jiwa anda.

Seperti yang telah dapat memahami ciri utama permainan ini akan dapat penyesuaian lebih kereta. Bersama-sama dengan kawan-kawannya dan "rakan-rakan" pada perlumbaan yang anda akan dapat menyusun pasukan perlumbaan dan mengambil bahagian dalam pertandingan. Anda juga boleh memainkan permainan ini Crew, mewujudkan pasukan kecil daripada empat orang ahli. Bersama-sama anda akan menjadi lebih seronok untuk lari dari polis dan memandu di dalam dan di luar jalan raya Amerika.

Oleh kerana pemilihan yang luas gaya, anda boleh menyesuaikan permainan hanya untuk diri sendiri, dan pelbagai gaya memandu akan menangkap anda sendiri "gelombang nasib."

Pra tidak diketahui sama ada ia akan bermain dalam Crew ini percuma, tetapi dalam masa terdekat pemaju telah berjanji untuk menyelesaikan misteri. Namun kini ia diketahui bahawa pada masa yang sama dengan permainan pada PC akan "cahaya" versi projek untuk telefon pintar berjalan pada IOS dan Android.

Sejak permainan ini akan menjadi benar-benar bernilai, berhati-hati untuk mengikuti berita dunia permainan, supaya tidak terlepas keluar Crew itu!

 

Bermain juga