Yang Linger Mati

Nama alternatif: Yang Linger Mati

Permainan Dead Linger adalah permainan dalam talian dalam orang pertama. Anda akan berada di dalam permainan ini Linger Mati menyiasat kawasan yang berbeza dan membunuh zombi. Dalam penyair anda akan bertemu sejumlah besar zombi.

Dalam permainan online Pendaftaran Mati Linger pantas. Untuk mendaftar, anda perlu memasukkan maklumat berikut:

1. Nama pengguna anda.

2. Datang dengan kata laluan yang unik dan menulis.

Main game Mati Linger anda akan di dunia, yang kekal selepas wahyu. Dalam permainan ini, survival syarikat yang paling berkaliber. Musuh-musuh anda adalah:

1. Zombie - raksasa yang mendambakan keinginan yang besar untuk membunuh anda.

2. Puak-puak lain - yang terselamat baki yang ingin mendapat kemenangan atas kamu dalam hidup.

Permainan kecil boleh termasuk sehingga 16 pemain, had yang boleh meningkat hanya dengan masa kemudian. Mereka ini sama ada boleh menjadi sahabat atau musuh maut.

Pemain pada pelayan yang berbeza sebagai musuh kepada sebahagian yang lain dengan lalai, tetapi pemain mesra boleh menyertai dalam parti dan bekerjasama.

Pada pelayan PvP, setiap pemain adalah sebahagian daripada salah satu daripada banyak pasukan yang berperang. Matlamatnya adalah pasukan yang sama dan untuk memusnahkan semua ostanyh.

Dalam-Game The Dead Linger bermain anda perlu menjaga bukan sahaja tentang kemusnahan pihak yang bermusuhan, tetapi juga kebajikan watak anda. Anda perlu untuk memberi makan kepadanya dan melindungi daripada jangkitan. Jika watak anda mati, jika lama tidak akan mendapatkan makanan.

Dalam-Game The Dead Linger dalam talian dan ini menentang boleh menyediakan diri mereka pelbagai senjata dari Senjata Api untuk senjata spontan huru-hara. Keselamatan Pemain bergantung kepada senjata mereka . Untuk tidak bersenjata bayat tidak banyak ancaman, bagaimanapun, pemain dengan sniper senapang dan lain-lain yang berbahaya senjata boleh membunuh sesiapa sahaja yang lebih dekat dengan wilayah mereka.

Dalam permainan The Linger Mati boleh diakses jenis pakaian , dengan syarat perlindungan khas dan praktikal manfaat.

Zombie - orang atau haiwan yang telah dijangkiti virus HNZ . Virus ini boleh dihantar melalui cecair badan atau sentuhan fizikal (terutamanya gigitan ) dan mungkin dengan cara yang lain .

Zombie kehilangan sebahagian besar daripada fungsi mental mereka yang lebih tinggi, dan oleh itu tidak begitu aktif. Mereka cenderung untuk menjadi Manhunter. Zombie mempunyai tiga negeri utama:

- Ketiadaan - shuffling sekitar, kelesuan.

- Siasatan - zombi boleh mengesan seseorang melalui penglihatan, bau atau bunyi.

- Agresif - zombi mencari pemain lain atau di dek pemerhatian, atau dengan melaksanakan usaha yang aktif.

Zombie banyak lebih sukar untuk membunuh daripada sihat yang lain . Mereka mati jika kepala mereka telah musnah atau rosak teruk. Walau bagaimanapun Zombie cenderung kepada mencerai-beraikan . Ia adalah kelebihan taktikal untuk seorang lelaki jika dia mahu hidup menembak Zombie kaki sebagai contoh, adalah melambatkan mereka .

Main permainan ini Linger Mati Sememangnya anda bebas, tetapi membeli permainan pakej dibayar akan memberikan anda lebih banyak faedah.

Menakluk dunia, memusnahkan musuh-musuh anda!

 

Bermain juga