The Elder Scrolls 5: Skyrim

Nama alternatif: The Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scroll V: Skyrim - komputer permainan peranan-bermain dengan dunia yang terbuka. Permainan Elder Scroll V: Skyrim kesinambungan edisi yang dikeluarkan sebelum ini siri permainan ini Skrol-skrol Elder. Ini adalah versi kelima dikeluarkan pada tahun 2011. Jika anda suka pertempuran hidup dan ingin menjadi seorang wira negara, maka permainan ini adalah untuk anda.

Bagi permainan lulus menarik ini Elder Scroll V: Skyrim adalah dinasihatkan untuk mengikuti empat perlawanan sebelumnya. Seperti cerita berkaitan, adalah kesinambungan peristiwa. Dan peminat akan lebih mudah untuk bermain. Juga, apa yang akan menjadi lebih baik untuk mengetahui permainan ini, kami mengesyorkan untuk memulakan, selesai membaca kajian ini, kemudian melihat Elder Scroll V: Skyrim video. Kemudian pergi ke laman web ini dan boleh bermain Elder Scroll V: Skyrim turun.

Tindakan permainan berlaku di wilayah Skyrim yang hebat, yang terletak di benua Tamriel. Dalam dunia ini fiksyen dibentangkan sebagai wakil-wakil fauna dan dunia air, masih sebenar. Dan di sini anda kelihatan, pada mulanya, sebagai protagonis yang tidak dinamakan. Tetapi pada masa akan datang, nampaknya anda telah membunuh naga dalam permainan lalu dan anda berpindah kuasa dan anda Dragonborn. Dan nama yang anda Dragonborn.

Sepanjang permainan, anda boleh melakukan perjalanan secara bebas di seluruh dunia permainan yang agak besar untuk meneroka ia di sekeliling. Tersandung pada tugas dan Elder Scroll V: Skyrim pencarian yang melaksanakan dalam perjalanan ke matlamat utama.

Matlamat utama permainan ini Elder Scroll V: Skyrim - mengalahkan naga Alduin, Eater Dunia dan menghentikan pemulihan naga lain.

Dalam permainan Elder Scroll V: Skyrim perisai dan senjata ketersediaan adalah sangat penting. Lagipun, kuasa-kuasa jahat yang berjaga-jaga itu.

Tahap anda naik hanya untuk meningkatkan kemahiran, dengan sebilangan mereka. Dalam permainan ini terdapat keupayaan khas - bakat yang mendapat meningkatkan kemahiran.

Dalam permainan Elder Scroll V: Skyrim bermain dengan berhati-hati, kerana anda boleh jatuh sakit. Dan ia mengurangkan kemahiran anda. Terdapat penyakit tertentu: lycanthropy, vampirism, kanibalisme. Menentukan bahawa anda sakit, anda boleh menggunakan orang lain. Mereka akan meminta anda soalan memimpin. Boleh diubati dengan bantuan kuil dan patung atau minuman.

Dikemaskini di sini dan sistem pertempuran. Watak anda sedang berjuang dengan dua tangan. Dengan berkesan mempertahankan diri mereka sendiri.

Permainan 5 Skyrim Elder Skrols Watak anda boleh memulakan satu dari kesatuan

• sahabat;

• Ikhwan Gelap;

• Kolej Winterhold;

• Pencuri;

• Legion Imperial;

• Kolej Bard;

• Blades.

Sahabat - tentera upahan, sebahagian daripada mereka adalah serigala jadian.

Dark Ikhwan - semua yang kekal daripada Assassins.

Kolej Winterhold - koleksi ahli sihir yang mempunyai kuasa ajaib yang paling berkuasa.

Pencuri - wakil pencuri.

Imperial Legion - atau Stormcloaks. Pemilihan kedua-dua pihak untuk anda.

Bard College - mencabar.

Blades - atau Greybeards. Pilihan jatuh apabila menang dalam usaha utama.

Permainan ini dibuat dalam grafik berkualiti tinggi, menyokong mood mistik, juga membantu dalam muzik ini. Di sini sedang menunggu bantuan anda. Permainan yang baik!

 

Bermain juga