Takdir Negara

Nama alternatif: Takdir Negara

Nasib Bangsa Online - berbilang berasaskan pelayar permainan strategi yang dibentangkan dalam masa nyata. Lebih-lebih lagi, projek ini tidak memerlukan pelaburan, jadi anda masih mempunyai peluang untuk mendapatkan wang sebenar. Penangkapan di atas pembinaan dan pembangunan bandar-bandar mereka sendiri, anda akan maju ke abad rantaian logik - dari Zaman Batu untuk masa hadapan. Dan menjumlahkan setiap peringkat melepasi anda mendirikan salah satu keajaiban dunia. Ia adalah untuk pembinaan keajaiban dan anda boleh mendapat sama ada wang atau mata wang dalam permainan. Walaupun anda sendiri menunjukkan, apa ganjaran untuk anda berurusan terbaik. Nasib permainan Nation menyediakan pemain dengan peluang yang luas untuk tindakan. Saiz permainan peta 1000-1000 sel-sel bukan sahaja boleh mengembangkan bangunan, tetapi juga untuk menjalankan peninjauan masa ke masa untuk berasa seperti di semua selesa. Selepas mencecah kali pertama dalam dunia yang indah, anda mungkin berfikir bahawa anda berada di sini sendiri. Tetapi ia adalah perlu untuk membuat kajian pertama, ia mendapati banyak jiran-jiran. Dan mereka tetap berhubung dengan anda berbeza. Mesra seseorang, seseorang bermusuhan. Jadi untuk dapat mendekati yang lain, anda masih mempunyai banyak untuk - dan belajar untuk membuat kontrak, dan mencerminkan serangan agresif. Ayuh! Nasib pendaftaran Negara membuka dunia yang penuh dengan pengembaraan!

Keperluan sistem untuk permainan agak sederhana: salah satu daripada pelayar moden (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera i Safari) dan pengembangan paparan adalah kurang daripada 1280x800 (sebaik-baiknya 1440h960). Selain itu, tiada apa yang dimuat turun. Anda boleh melawat laman web ini pada bila-bila walaupun dengan komputer orang lain, walaupun dari telefon bimbit. Sertai dalam permainan ini Takdir Negara seperti berikut:

- Memperkenalkan nama samaran;

- Pemikiran sehingga kata kunci;

- Dilaporkan alamat e-mel;

- Data Tambahan (pilihan dunia permainan, orang baru atau pengguna yang berpengalaman, warna bendera, nama bandar, nama sebenar kod berkenaan).

Kesimpulannya, anda perlu klik pada "Sertai permainan".

Permainan Takdir Negara-Negara telah diwujudkan pada gaya "Indus." Sekarang anda boleh menguasai tiga era - yang kuno Zaman Batu dan Zaman Pertengahan. Pencipta janji yang akan disediakan tidak lama lagi dan era yang akan datang - masa yang baru, kini dan akan datang. Era setiap disertai dengan ciri-ciri istimewa. Setiap kali mempunyai unit-unit tertentu sendiri, serta bangunan-bangunan yang ada. Dan, sudah tentu, lagi anda bergerak, lebih baik prospek anda. Sebagai contoh, dalam perkara zaman batu sebanyak mungkin untuk menjalankan kajian untuk menghalang pesaing untuk menguasai wilayah-wilayah, yang akan berguna. Dicirikan dengan memperkenalkan wang kuno. Kini, tanpa mereka ia adalah mustahil untuk mengandungi unit bangunan bandar, ditambah mereka perlu membuat tawaran perdagangan. Zaman Pertengahan memberitakan khabar gembira bahawa anda akhirnya boleh membuat negara anda. Beberapa pemain boleh bekerjasama dan meneruskan permainan di bawah satu panji-panji, berpandukan matlamat yang sama. Satu masa maya baru hampir sama dengan masa kini. Sekeliling pengintipan, kecurian berlaku di mana-mana, atmosfera adalah bahan buangan industri tercemar. Tetapi kilang-kilang, loji kuasa kini menggiatkan.

Mari kita lihat apa yang anda perlukan untuk berjaya bermain permainan The Takdir Nation. Seperti yang telah disebutkan, kajian itu menduduki tempat istimewa dalam permainan. Tetapi jangan bimbang tentang apa yang akan perlu menghabiskan masa berharga mereka. Anda hanya nyatakan apa yang anda berminat, memberi tugas kepada unit dan menghantar mereka. Anda hanya menunggu untuk berita. Juga hamba-hamba setia anda akan memberi manfaat kepada orang-orang yang sendiri boleh merompak jiran dan membawa mangsa untuk mencari sel-sel sumber kaya. Dengan cara itu, sumber-sumber dengan ketara meningkatkan peluang pembangunan yang baik. Mereka tidak adalah elemen wajib, tetapi apabila anda mencari, tidak mengabaikan peluang untuk menjalankan perlombongan pada beberapa sel subur. Sumber membolehkan anda untuk membina jenis kuat tentera, dan, sudah tentu, kemudahan yang lebih baik. Setelah membina sebuah bandar raya, anda tidak perlu berhenti di situ. Sebaliknya, lebih banyak bandar raya yang akan berada di bawah kuasa anda, lebih baik. Main Takdir Nation untuk mengingati bahawa setiap tindakan mengambil masa. Sebagai contoh, untuk bergerak tentera dari satu sel yang lain memerlukan 1-2 minit, dan pembinaan bangunan itu beberapa jam. Sistem seperti ini membolehkan anda untuk menyediakan beberapa masalah. Jadi mencari yang ke arah tentera langkah kota anda, anda akan mempunyai masa untuk bersedia untuk perjuangan atau untuk mengambil langkah-langkah untuk membuat kesimpulan tdk menyerang perjanjian.

Perlu juga dinyatakan bahawa peluang untuk mengambil pembinaan keajaiban cahaya "Megalit" vyborot memerlukan. Bertanya mengapa anda memerlukannya dan mempunyai kebimbangan yang mencukupi? Nah, jika anda tidak memerlukan bonus dalam bentuk sebenar, maka duduk diam!

Mulakan Nasib Bangsa bermain sekarang untuk menikmati sepenuhnya semua ciri-ciri produk yang berkualiti: dinamik acara, grafik yang hebat, mekanik bunyi, antara muka intuitif, keupayaan untuk menggunakan taktik, kemudahan dalam erti kata bahawa ia tidak perlu menghabiskan banyak masa.

Mari permainan membawa anda keseronokan sebenar!

 

Bermain juga