The Incredible Adventures of Van Helsing

Nama alternatif: The Incredible Adventures of Van Helsing

Permainan Van Helsing. Cerita baru ialah komputer permainan peranan-bermain yang direka dalam gaya hack dan slash.

Peristiwa di permainan yang dibangunkan pada abad kesembilan belas, di bandar fiksyen. Watak utama adalah Van Helsing, pemburu vampire. Watak utama akan berjuang dengan sahabat beliau Catherine terhadap makhluk-makhluk ini mengerikan.

Katerina - hantu yang sentiasa mengiringi wira, dalam ingatan bapa dan terima kasih untuk keselamatannya. Ia mempunyai ciri-ciri sendiri dan senjata.

Sebelum anda mula bermain, anda perlu bermain Van Helsing. Cerita baru turun dari laman web rasmi. Muat turun Van Helsing sahaja boleh pengguna dewasa yang mendaftar di laman ini.

Pada permainan Van Helsing. Kajian sejarah baru mendedahkan utama ciri-ciri permainan, ciri-ciri watak-watak, senjata, dan lain-lain

Anda boleh melihat permainan atas permintaan Van Helsing. Sejarah Baru video. Di dalamnya anda akan melihat kesan-kesan khas yang berbeza permainan, serangan helah pada Vampire, dan juga berkenalan dengan peraturan permainan.

Permainan Van Helsing di mana anda perlu membunuh raksasa kejam. Membunuh raksasa, anda akan mendapat pengalaman. Dengan pengumpulan pengalaman, anda akan membuka tahap baru.

Di samping itu, dalam permainan The Incredible Adventures of Van Helsing dibangunkan hubungan perdagangan. Boleh anda simpan dalam rundingan perdagangan dengan pedagang: menjual dan membeli barang yang terdapat tarikh-tarikh mereka barangan anda.

Dalam Incredible Van Helsing mempunyai senjata dan huru-hara.

Untuk ranged merujuk senjata api, seperti senapang. Satu senjata huru-hara dalam permainan termasuk pedang.

Sebagai perlindungan anda boleh memakai pada watak anda jenis perisai, topi keledar, pad lutut, tanjung, azimat, tali pinggang, topi dan bib.

Jika watak anda telah mengurangkan tahap kesihatan, anda boleh membeli dia obat atau dadah lain.

Permainan Van Helsing di mana anda akan bercakap dengan watak-watak yang anda akan bertemu di tengah jalan. Anda juga perlu mengambil pencarian dan melakukannya.

Permainan Van Helsing mencadangkan bahawa pengalaman yang diperoleh menunjukkan anda akan menghabiskan kepada pembangunan ciri-ciri watak, iaitu adalah akan meningkatkan tahap watak anda.

Watak ini mempunyai ciri-ciri berikut:

1. Membina - langkah perlindungan anda dan kemungkinan serangan huru-hara.

2. Ketangkasan - satu sifat yang menunjukkan kemungkinan watak anda mengelak serangan musuh, dan meningkatkan prestasi senjata antara anda.

3. Tekad - merupakan petunjuk meningkatkan kebolehan ajaib anda dan Mana.

4. Nasib baik - ia merupakan petunjuk peluang anda untuk mencari emas, barang-barang sihir, dan keupayaan untuk mengelak serangan musuh. Selain kadar ini tinggi nasib memberikan anda peluang untuk mendapatkan mogok kritikal lawannya.

Permainan Van Helsing anda boleh memuat turun dari mana-mana tapak yang menyediakan akses ini, selagi tidak teragak-agak untuk memuat turun pada komputer anda dan pergi ke pertempuran dengan Vampire dahagakan darah.

 

Bermain juga