The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2

Nama alternatif: The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2

Permainan Pertempuran untuk Middle Earth 2 adalah dianggap sebagai permainan komputer, yang dibangunkan dalam genre strategi. Permainan ini adalah kesinambungan daripada bahagian pertama Pertempuran permainan untuk Tengah-bumi.

Versi kedua telah membuat banyak inovasi, jadi ia akan sila peminat kepelbagaian dan berpotensi besar.

Klien Permainan untuk Battle permainan untuk Middle Earth 2, anda boleh memuat turun, sebagai laman web rasmi permainan, dan apa-apa yang menyediakan akses untuk memuat turun fail.

Permainan Pertempuran untuk Middle Earth 2 kajian mendedahkan plot permainan, perihal jenis pecahan yang dimiliki oleh mereka watak-watak, terutamanya tentera dan pengurusan armada setiap kelas, dan sebagainya

Dalam permainan komputer The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2 mempunyai dua kempen, Cahaya syarikat dan Kegelapan.

Berdasarkan fakta yang sebelah anda akan menjadi, akan menggantung misi anda. Tiap-tiap syarikat adalah berbeza dan tugas mereka hanya lapan.

Tindakan dalam permainan The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi II sehampir mungkin kepada perihalan dalam buku ini.

Realm The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2 melebar kepada enam pecahan

1) Orang barat. Ini termasuk: Gandalf, Aragorn, Boromir, Faramir, Theoden, Eomer, Eowyn.

2) Elves - suku angkuh dan mesra. Dalam pecahan ini termasuk - Elrond, Eagle Manwe, Arwen, Legolas, Glorfindel, Haldir, Treebeard, Thranduil, Galadriel.

3) Gnomes - cepat marah, tetapi gula-gula. Ini termasuk: Gloin, Gimli Raja Dain II Zheleznostop.

4) Isengard - sambungan yang ada di sisi jahat. Ia termasuk: Saruman, Grima (Cherveust) Lurtts shuffling.

5) Mordor - adalah sebahagian kecil negatif musuh utamanya penyokong kempen menyala. Ini termasuk: Nazgul pada makhluk bersayap, Herald Sauron, Witch Raja Angmar, yang Nazgul, Sauron.

6) Goblin - sebahagian kecil daripada inovasi ini, musuh-musuh angkatan cahaya. Kepada pecahan ini ialah: Shelob, slaid, Drogot.

Semua watak mempunyai kebolehan unik mereka sendiri dan bagi setiap daripada mereka ditugaskan untuk misi tertentu dalam permainan. Selain watak-watak dari setiap puak mempunyai tentera sendiri. Ini kumpulan orang-orang yang diberikan tanggungjawab tertentu dalam dunia The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2.

Dalam permainan komputer Battle for Middle Earth 2 adalah sarang di mana liar yang hidup, makhluk ganas.

1. Gua bunian - tempat yang didiami oleh orang bunian liar. Askar-askar mereka adalah digalakkan terutamanya dalam permainan.

2. Gua Troll - ini habitat gua menaja. Makhluk-makhluk ini adalah dipanggil untuk berperang lagi.

3. Sarang labah-labah - tempat di mana mereka tinggal dan labah-labah baka gergasi. Mereka juga digalakkan dalam permainan untuk berjuang.

4. Nora wargs - kediaman ini wargs liar. Ini panggilan puak untuk berperang.

5. Cicak api Lair - ini adalah di mana cicak api secara langsung. Mereka memanggil di medan perang untuk membantu.

6. Tanah perkuburan - tempat di mana semua roh-roh. Semangat panggilan ke pertempuran.

Jangan lupa pelanggan permainan untuk The Lord of the Rings: The Battle for Tengah-bumi 2 turun di laman web rasmi, dan kemudian melalui perjalanan dengan watak-watak biasa mereka.

 

Bermain juga