The Mummy talian

Nama alternatif: The Mummy talian

Permainan Mummy - penembak percuma pelbagai dengan unsur-unsur RPG. Draf meletakkan cerita terkenal filem itu. Ini Mummy tawaran dalam talian kembali ke tahun tiga puluhan abad yang lalu, dan mengambil bahagian dalam pengembaraan menggayatkan. Pemaju permainan adalah sebuah syarikat Bigpoint . Pencipta telah menubuhkan produk dalam talian anda pada Perpaduan enjin moden, yang memberikan dunia permainan dan realisme dinamik. Kelebihannya ialah kualiti dan bunyi yang berkaitan. Memainkan peranan penting grafik yang indah. Events menyapu atas kamu suka hidup. Anda juga masih bersaing untuk melaksanakan pelbagai PvE dan PvP kerja dan perjalanan mencari pengembaraan melalui kurungan bawah tanah, runtuhan dan oasis. Perkara yang paling menarik berlaku dalam bidang anak sungai selatan sungai Nil, dan mula bermain ini Mummy Online Anda akan pasti sampai ke sana!

Untuk memulakan permainan, perlu ini Mummy Online pendaftaran. Anda perlu mengisi borang dengan bidang ini: nama pengguna, kata laluan, kata laluan berulang, alamat e-mel, pelayan permainan, tarikh lahir. Juga perlu tandakan kotak, dengan itu mengesahkan pematuhan dengan peraturan dan keinginan untuk menerima daripada pentadbiran berita menarik.

Kami menyegerakan untuk menggembirakan anda bahawa mumia yang datang untuk hidup hanya dalam pelayar dan anda tidak perlu memuat turun dan memasang apa-apa. Keperluan sistem yang sederhana, supaya anda tidak perlu bimbang tentang konfigurasi PC anda. Ayuh! Pertempuran Grand epik antara baik dan jahat menanti anda!

Bermula ini Mummy main, anda perlu berjuang untuk harta untuk memenangi sejumlah besar musuh kejam memusnahkan mumia dan raksasa Mesir purba yang berani berdiri di jalan anda. Anda akan menggunakan senjata api, jampi, peninggalan sihir dan melakukan segala yang mungkin untuk mencapai matlamat. Jalan anda terletak melalui lokasi seperti berbahaya kerana Amarna, Oasis Amunet, Makam, Bazaar dan runtuhan Tabari. Jika anda tidak berhati-hati, ia mungkin bahawa akan menemui kamu dan kematian. Tetapi kematian boleh diatasi jika anda bijak, licik, terdesak dan berani explorer!

Ini Mummy permainan menggesa anda untuk memilih pihak yang baginya anda ingin berjuang untuk kematian. Sertai sama ada melulu pencuri malam perampas, atau mengorbankan jiwa mereka dan roh-roh mangsa beliau untuk kebangkitan kuasa-kuasa gelap cultists kuno. Malah, perompak - saintis, penyelidik dan ahli arkeologi. Tetapi apabila soalan itu, yang akan mendapat satu lagi harta pai, seolah-olah mereka sataneyut dan bersedia untuk melakukan apa-apa demi kekayaan. Cultists cuba untuk memulihkan Hashiku paderi wanita, beliau membantu mencapai matlamat utama - untuk merampas kuasa di dunia. Bergantung kepada apa yang sisi mewah, menunggu satu atau nasib yang lain. Selepas setiap sisi aspirasi mereka sebagai kekuatan dan kelemahan. Di samping itu, dengan memilih sisi, perlu ditakrifkan dengan yang dimiliki oleh kelas. Marilah kita menghitung semua kelas mungkin. Untuk merampas penembak ini, gaduh dan saintis, dan untuk Cultist - Assassin, pembual dan Imam.

Keamanan ini Mummy Online penuh dengan makhluk mengerikan. Dan lambat laun mereka akan hadir di hadapan anda. Untuk bertemu dengan makhluk-makhluk ini dahsyat tidak menjadi kejutan yang tidak menyenangkan, cuba untuk sentiasa bersedia!

Sertai sekarang, dan bukannya bosan pada masa lapang anda, menyelam ke dalam suasana pengembaraan yang tidak dapat dilupakan. Pilih gaya yang betul permainan - bersendirian atau dengan rakan-rakan - dan menunjukkan dirinya dalam semua kemuliaan itu! Tidak kira sama ada anda akan merompak makam atau memerintah kuasa-kuasa gelap kuno, permainan yang akan sama-sama menyeronokkan! Edward Morgan dengan idea-idea gila untuk menghidupkan mayat mumia seorang paderi wanita Mesir purba berkuasa menjemput anda bersama-sama! Hanya mula permainan ini, anda akan belajar akibat daripada pencerobohan ke atas kubur Amarna. Katakan anda mempunyai kesukaran tidak berhenti! Nasib baik!

 

Bermain juga