Peneroka Online - Peneroka

Nama alternatif: Peneroka, The Settlers, setlers, Peneroka

TheSettlers permainan dalam talian adalah sekuel untuk menakluk dunia dalam theSettlers strategi tentera-ekonomi akhir 1993 ini (Settlers), kerana yang banyak pemain masa itu tidak mengisi pada waktu malam. Dan kini, terima kasih kepada pemaju Ubisoft, kita diberikan peluang untuk mencuba versi pelayar permainan untuk diri sendiri. Tetapi sebelum itu, mari kita lihat apa yang pemaju telah mengemukakan tuntutan bermain TheSettlers. Keperluan sistem minimum membenarkan malah bermain pada konfigurasi komputer pejabat:

·                    Sistem operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III pemproses 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB kad video

·                    Versi Flash-playerposledney

· Sambungan Internet

·                    Adakah

Seperti yang kita lihat dalam keperluan sistem, tidak ada yang ghaib, jadi kita boleh ambil untuk mendaftar akaun. Sertai dalam TheSettlers permainan tidak memerlukan anda sebarang kemahiran khas. Pada halaman utama laman web rasmi anda akan diminta untuk data standard

·                     e-mel

·                     kata laluan dan pengesahan

·                     nama dengan mana anda akan tahu sistem Uplay

·                     tarikh lahir

Juga perlu belajar dan menerima pengguna, perjanjian pengguna dan dasar privasi. Seterusnya, klik butang biru besar "Buat Akaun" dan TheSettlers pendaftaran dalam talian anda sudah mempunyai. Dengan cara itu, jika anda sudah login Uplay, maka TheSettlers pendaftaran anda tidak perlu: hanya memasuki permainan di bawah data mereka. Seperti yang anda sudah boleh lihat dari penjelasan kepada keperluan, permainan ini telah diwujudkan dalam kilat, dan akan bermain dalam pelayar, dan anda tidak perlu untuk memuat turun dan memasang pada komputer anda, aplikasi perisian tambahan.

Apabila anda mula memainkan TheSettlers permainan dalam talian, anda akan diberi sebidang tanah, membina sebuah dewan bandar, sejumlah sumber dan peneroka yang menganggur. Dan supaya anda tidak perlu berurusan sahaja, pandai risikan TheSettlersonline tiruan dengan cepat membawa anda sehingga kelajuan. Dia akan menunjukkan dan memberitahu apa yang apa, dan dengan mengikuti arahannya, anda akan menerima mata pengalaman dan akan lulus ke peringkat kedua permainan.

Sejak permainan TheSettlers talian diwakili dalam genre strategi tentera-ekonomi, perkara pertama yang anda perlu untuk membangunkan ekonomi. Rantaian pengeluaran utama terdiri daripada tiga fasa: ekstrak sumber berguna diperbuat daripada mereka produk dan menggunakan fakta bahawa kita telah mencipta.

Oleh industri perlombongan TheSettlers termasuk sumber seperti:

·                     pokok

·                     Ore

·                     air

·                     daging

·                     ikan

·                     burung

Produk Memproses ialah:

·                     tepung

·                     Steel

·                     besi

·                     emas

·                     sosej

Dan sebagai produk akhir adalah:

·                     Senjata

·                     perisai dan alat-alat lain yang direka bentuk untuk menjadikan kehidupan lebih mudah untuk peneroka

Perlu diingatkan bahawa untuk bermain permainan dalam talian TheSettlers anda perlu berfikir melalui setiap langkah lebih awal, kira apa sumber yang anda perlukan esok untuk subjek anda tidak perlu berlapar dan mereka semua bekerja. Secara umum, semua adalah mudah: untuk mempunyai bahan-bahan mentah - rizabnya mesti sentiasa diisi semula, dan yang sama dengan industri pembuatan: akan perlu mengira jumlah optimum sumber yang diperlukan untuk pengeluaran. Semakin tinggi tahap anda akan berada di dalam permainan, lebih banyak bangunan yang akan disediakan.

Jangan lupa bahawa apabila anda bermain permainan TheSettlers talian, kecuali aktiviti ekonomi aman anda perlu membangunkan dan kehebatan tentera. Lagipun, apabila anda mempunyai untuk menakluk tanah-tanah baru untuk perluasan kawasan atau untuk melindungi harta benda mereka tanpa pahlawan tidak boleh buat. Pada mulanya TheSettlers permainan dalam talian membolehkan anda untuk menyewa hanya dua jenis askar: pemanah dan rekrut. Lama kelamaan, senarai tentera didapati meningkat kepada sembilan. Setiap tentera paling baik digunakan pada kedudukan yang paling sesuai untuk dia, kerana bagaimana tentera akan bergantung diletakkan kemenangan tentera anda. Pertempuran dalam permainan adalah tanpa penglibatan langsung anda, dan dengan kemajuan pertempuran anda boleh membaca dalam laporan itu. Askar dalam peperangan bergilir-gilir, jadi untuk mengelakkan kerugian yang tidak boleh mana-mana pihak-pihak. Dalam permainan, anda boleh menyertai kesatuan, atau membuat anda sendiri dan menjemput rakan-rakan anda untuk bermain bersama-sama selepas semua lebih baik.

Apabila anda berada di theSettlers main, anda perlu menghidupkan kepala anda dan berfikir strategi pembangunan, memperuntukkan sumber, menganalisis taktik serangan dan pertahanan.

 

Bermain juga