Perang Z

Nama alternatif: Perang Z, Z Perang, Perang W

Permainan W ar Z masih kuda hitam, dan pada dasarnya semua yang telah berkata setakat ini di forum permainan rasmi. Walaupun semua penyata, ramai sangat peka ini Perang Z adalah studio permainan percuma yang tidak diketahui yang secara tepat mengumumkan permainan di puncak populariti fesyen pada permainan dengan nama yang hampir sama Hari Z. Tetapi, kerana ia ternyata, kecuali nama yang sama, yang mati berjalan kaki dari perjuangan tanpa henti untuk terus hidup, permainan Zombimaniya mempunyai beberapa ciri-ciri daripada Z. Hari

Sebelum memainkan W ar Z, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, kad video - 128 MB.

Anda boleh mendaftar dalam permainan W ar Z adalah percuma, ia tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih pilihan "Register";

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Pilih "Daftar" dan ini Perang Z pendaftaran berakhir.

Perang Z talian akan membuang anda ke dunia kejam yang besar dipenuhi dengan pemain dan zombi. Walaupun Perang Z dalam talian tidak mempunyai identiti sendiri, wawasan yang jelas tentang apa yang boleh menawarkan sebagai genre, pendekatan bertanggungjawab untuk microtransactions atau amalan yang betul bagi idea-idea mereka. Sebagai contoh, permainan dalam talian Perang Z mendakwa bahawa kad adalah 100 km ², tetapi anda akan kerap muncul di tempat yang sama, antara mangsa lain.

Permainan kelemahan besar W ar Z ialah kurangnya komunikasi suara. Lebih daripada penembak kompetitif, permainan berbilang, jenis hidup Perang Z talian bergantung kepada suara yang bersepadu dan untuk memudahkan geymleya menarik, pengalaman rawak antara orang yang tidak dikenali tidak dikenali. Ini adalah alat sosial yang penting, sebagai orang yang boleh meredakan ketegangan, apabila anda dan masih hidup lagi untuk menghadapi di bangsal pada mel yang terbiar, di dalam hutan, dan lain-lain

Sesetengah bunyi dalam Perang Z hadir dalam talian, tetapi pada masa yang sama, teks chat berdekatan membuat anda tarik tangan untuk tetikus, meninggalkan anda tidak bersenjata. Ianya tidak dapat dimaafkan yang Hammerpoint Perang Z sanggup menjual talian di negeri ini. Unsur UI yang memaparkan satu perkara yang global seperti puak, dan kedekatan teks yang tidak selesa dalam ini Perang Z bermain.

Wish dosa audio Perang Z talian supaya merosakkan permainan. Sebagai contoh, apabila virus menyerang zombi tetapi infantri mereka, makhluk lain akan benar-benar tidak kedengaran apabila bergerak. Dalam kebanyakan kes, pemain Perang Z talian langkah bising yang mereka merangkak inexplicably senyap melalui lumpur, rumput tebal, kawasan lapang bandar, dan kaki lima, kecuali pecut (dan itupun muzik tenang).

Tidak dapat mendengar zombi atau pergerakan pemain, ini Perang Z adalah permainan percuma membuat pengesanan ancaman frustratingly sukar dan menghapuskan sebarang kemungkinan mendengar, seperti Kaunter-Strike.

Tiada sumber bunyi Perang Z Online adalah sukar untuk mendengar pertempuran menyenangkan jam gereja, dan dengungan pesawat, yang telah semakin berkembang di lapangan. Kesulitan dengan bunyi dan bunyi bising persekitaran anda akan setiap beberapa minit dalam permainan Perang Z dalam talian dan tidak, mereka tidak boleh ditolak atau dimatikan. Mengapa bergantung kepada rangsangan palsu itu? Ancaman dibunuh (pada Mod tegar) atau tamat (pada tahap yang biasa) dan kehilangan gear anda dalam kedua-dua induktor adalah takut semula jadi. Dalam mana-mana kes, kemasukan kesan aneh dalam Perang Z talian sepenuhnya mengkhianati sedikit keyakinan dalam keupayaan permainan untuk menakutkan anda.

 

Bermain juga