Barat

Nama alternatif: Wild West

Wild West dalam talian - satu permainan yang menarik yang boleh membawa kita dalam penjajahan Amerika Utara. Ini adalah simulasi pelayar hidup besar koboi. Permainan dalam talian Barat adalah benar-benar berhak gelaran "Permainan Pelayar Terbaik 2011."

Sertai dalam permainan Barat adalah sangat mudah dan tidak memerlukan banyak usaha. Untuk melakukan ini, klik Join Wild West. Kemudian anda perlu memilih nama pemain, kata laluan dan alamat e-mel anda. Jumlah enrolmen dalam permainan Wild West akan membawa anda tidak lebih daripada satu atau dua minit. Dalam permainan dalam talian Barat terdapat pelayan kira-kira sedozen. Mereka hanya berbeza dalam bilangan pemain. Ini dengan selamat boleh memilih mana-mana mereka dan mula bermain permainan dalam talian Barat. Permainan yang hebat Wild West pendaftaran yang akan membolehkan anda untuk merasa era yang paling menarik dalam sejarah Amerika.

Apa yang akan Wild West tidak perlu bermain komputer atau kelajuan tinggi sambungan amat berkuasa. Masih dalam permainan banyak imej visual yang boleh dimuat turun untuk masa yang lama jika anda mempunyai sambungan internet yang perlahan.

Permainan dalam talian Wild West di mana anda mencipta satu sistem yang hebat menjalankan perang tanding yang memerlukan anda bukan sahaja pengedaran yang cekap kemahiran mereka tetapi juga ketepatan dan tindak balas. Duels membenarkan sepenuhnya merasai Wild West. Permainan ini boleh berbeza-beza, jika anda mengambil pelbagai tugas dalam saloon. Melakukan mereka, anda akan mendapat pengalaman dan ganjaran-ganjaran yang perlu bagi pembelajaran kemahiran baru.

Bertemu dikenali sebagai "pakaian untuk kejayaan" permainan dalam talian Wild West kepada anda kira-kira sedozen item pakaian yang berbeza dan senjata, berjaya menggabungkan kedua-dua, anda boleh membuat watak yang sangat kuat.

Permainan dalam talian Wild West untuk mencapai tahap 10 pembangunan membuka empat hasil yang mungkin, yang sesuai dengan empat jenis aksara. Anda perlu memilih dengan berhati-hati, kerana untuk menukar fikiran anda tidak lagi mungkin.

Pengembara - gaya yang hebat bagi mereka yang tidak boleh duduk diam, yang sentiasa bersedia untuk pengembaraan dan mudah memulakan laluan yang baru, dan boleh dinilai untuk pekerjaan baru akan. Dan yang mula bermain permainan dalam talian Wild West untuk berhak mendapat kemuliaan yang menyeronokkan dan lelaki nakal.

Duelist - jenis pembangunan mereka yang suka semangat juang dan semangat yang datang selepas pergaduhan yang baik. Jenis ini akan menjadi menarik untuk orang-orang yang membuat keputusan untuk bermain permainan dalam talian Wild West, kerana dia suka untuk menembak.

Gila kerja - pilihan tenang, pemain pesakit yang lebih sesuai kerja jujur ​​dan tidak jalan berdebu, duels risiko dan latihan ketenteraan. Gaya yang baik untuk pemain yang aman yang bermain untuk Wild West bukan sahaja pertempuran kekal dan menembak, ia bekerja keras.

Askar - Jenis keempat pembangunan untuk pahlawan sebenar, bersedia untuk berkhidmat dan mampu menangani jenis senjata.

Langkah seterusnya akan menjadi pembangunan pilihan salah satu daripada empat profesion mungkin: Chef, bomoh, tukang besi dan kuda tunggangan. Setiap daripada mereka mempunyai kelebihan dan kekurangan. Di sini juga, ia adalah penting untuk tidak membuat kesilapan, kerana malangnya Wild West - tempat yang keras dan menukar profesion itu tidak lagi akan mungkin.

Perjalanan - satu bahagian penting dalam permainan, anda boleh bergerak antara bandar-bandar yang berbeza dari Wild West. Di setiap bandar terdapat kira-kira sedozen bangunan yang berbeza, di mana anda boleh mendapatkan pekerjaan yang, buat kerja, menyegarkan dan berehat peluru. Bangunan yang paling menarik sudah pasti Gereja, kerana peraturan permainan teruk dilarang untuk bercakap tentang apa yang berlaku di dalam bangunan ini. Belajar tentang ini hanya boleh diri anda melawat perkhidmatan gereja.

Anda juga boleh menetap di salah satu daripada bandar-bandar dan membantu beliau membangunkan, memulakan dan mengambil bahagian dalam pembinaan bangunan-bangunan, kubu untuk melindungi bandar daripada serangan dan menjadi legenda yang hidup.

 

Bermain juga