The Witcher

Nama alternatif: The Witcher

Permainan The Witcher adalah komputer permainan peranan bermain dibangunkan pada tahun 2007. Permainan ini adalah berdasarkan kepada kerja-kerja penulis Poland yang terkenal.

Protagonis permainan ini - ia Herald, ahli sihir ini. Tugas utamanya adalah untuk memburu raksasa yang hidup di dalam dunianya.

Dalam banyak cara, perkembangan peristiwa dalam permainan akan bergantung kepada pilihan anda dalam permainan. Permainan Witcher hasil boleh benar-benar berbeza.

Muat turun The Witcher yang anda dapat dari laman web rasmi permainan, tetapi permohonan hanya pra-filing dan yuran. Permainan Witcher turun hanya pengguna dewasa untuk mengakses laman web ini, masukkan tarikh lahir anda. Bagi mereka yang kurang daripada lapan belas tahun, akses kepada laman web ini akan ditutup.

Sebelum perlawanan, lihat video The Witcher. Video ini meliputi ciri-ciri utama permainan.

Dalam The Witcher permainan komputer anda akan biasa dengan semua watak-watak: penjahat rendah, menengah dan.

Watak-watak utama dalam permainan ini adalah seperti berikut:

1. Geralt daripada Rivia - adalah protagonis, seorang ahli sihir yang telah hilang ingatan cerita-cerita. Tujuan utama untuk dia dalam permainan, anda sedang mencari dicuri peninggalan warlocks keturunan. Semasa pengembaraan itu, beliau secara beransur-ansur akan ingat kehidupan mereka.

2. Triss Merigold - ahli sihir berbakat, teman wanita Geralt ini. Ia kepunyaan yang paling terkenal petenung dalam permainan.

3. Shani - adalah jururawat yang dalam kuil yang Quinoa Kudus bekerja. Beliau merupakan rakan Geralt. Triss atau Shani boleh menjadi seorang gadis Gerplta.

4. Buttercup - ini adalah teman terbaik Geralt. Beliau dikenali sebagai casanova dan pembual yang sentiasa memasukkan ke dalam pelbagai scrapes. Walau bagaimanapun, beliau adalah seorang penyair berbakat dan penyair. Pengalaman pahit untuk semua watak-watak dalam permainan adalah hari raya dengan buttercup.

5. Zoltan Khiva adalah salah satu rakan-rakan yang terbaik Geralt. Selain itu, beliau adalah salah satu daripada watak-watak utama permainan ini. Dia tahu dengan baik pada senapang.

Dalam-Game The Witcher The Witcher penjahat ialah:

1. Profesor - adalah ahli kumpulan "Salamander" itu. Beliau dianggap kanan Yaveda Azara, pembunuh profesional ini. Dalam bab ketiga permaisurinya memakan frights.

2. Jacob daripada Aldersberga adalah Grand Master Perintah Flaming Rose. Beliau - yang ahli sihir yang kuat.

3. Azar Yaved - ini adalah salah satu penjahat utama dalam permainan. Dia adalah seorang ahli sihir api, pemimpin kumpulan itu, "Salamander" dan membenci elemen air. Dalam bab kelima Geralt membunuh dia.

Dalam-Game The Witcher pedang dibahagikan kepada beberapa kelas:

1) Pedang Bad - Debunga Wangi ia, yang sukar untuk mengatasi lawan utama.

2) Witchers pedang - pedang yang murah kelas mudah. Nama terutamanya menggunakan Witcher.

3) pedang Tidak berkesan - adalah lemah di berurusan pedang kerosakan, tetapi nampaknya mereka sangat cantik.

4) Terhadap raksasa - adalah pedang perak yang melawan ahli silap mata apabila dia diserang oleh raksasa.

Pencarian Witcher memenuhi tahap yang berbeza kerumitan. Ketua yang lebih tinggi dalam permainan, semakin sukar adalah untuk anda pencarian.

Permainan Witcher yang selama bertahun-tahun menawan hati pencinta gaya permainan ini. Menyertai dan mendapatkan nombor mereka dengan mereka menikmati permainan.

 

Bermain juga