Pencuri

Nama alternatif: Pencuri

Thief Permainan adalah permainan komputer multi-platform, yang diwujudkan dalam genre tindakan stealth. Jenis dalam permainan berlaku dalam orang yang pertama. Bahagian ini akan dipertimbangkan adalah yang keempat dalam siri projek di seluruh alam semesta ini. Pemaju adalah syarikat Eidos Montreal. Perlu diingatkan bahawa projek ini secara rasmi mengumumkan kembali pada tahun 2009, walaupun dilahirkan hanya baru-baru ini.

Untuk memulakan permainan, hanya muat turun Thief, dan kemudian memasang pada komputer anda. Plot adalah kisah seorang pencuri Garrett profesional, yang terlibat dalam bantuan dan dompet dada dunia kaya. Idea utama di sepanjang permainan adalah misi rahsia yang melalui semua kemahiran pra-ditubuhkan. Jika anda melihat video Thief, kita dapat melihat bahawa keganasan dilihat sebagai kesan langkah melampau.

Semasa permainan watak utama sentiasa dijemput untuk membuat pilihan. Di setiap peringkat, Garrett mempunyai untuk memilih antara cara yang mungkin dan pendekatan. Juga dalam semua versi, bukan sahaja di Thief pc, wira boleh menggunakan ciri-ciri di dunia. Satu lagi tambahan adalah keupayaan untuk watak-watak merompak. Tetapi, jika sesiapa akan notis pencuri, dia akan berada di risiko yang serius. Bagaimana keluar dari semua "tidak menyenangkan" keadaan, memutuskan sekali lagi, akan menjadi peminat permainan video sendiri.

Perlu diingatkan bahawa watak-watak komputer kecerdasan buatan tahu reka bentuk di semua peringkat. Sehubungan dengan Thief ini akan memainkan agak sukar, kerana perilaku algoritma komputer akan berbeza dari tahap ke tahap.

Permainan ini adalah satu tindakan yang menakjubkan, di mana watak akan perlu sentiasa mengharungi ke dalam pelbagai pintu terkunci atau tingkap. Sejak Garrett pencuri profesional, beliau sememangnya mempunyai satu set keropok. Sepanjang permainan, dia akan mencuri perkara dan nilai-nilai yang berbeza dari poket, batang dan pintu ditutup orang yang berbeza kaya.

Keperluan Sistem Thief adalah purata, dan tidak ada keperluan untuk meningkatkan peranti permainan mereka untuk konfigurasi terkini. Salah satu pencuri senjata utama adalah bawang, yang watak akan memiliki pelbagai anak panah, seperti api, air, atau berjuang. Di samping itu, pencuri mempunyai walaupun senjata dan bunyi anak panah. Kehadiran begitu banyak senjata yang berbeza menyediakan cara yang berbeza melalui peringkat, menggunakan taktik diversionary.

Saya perlu menambah bahawa ia adalah mungkin untuk memuat turun Thief pada android, yang juga merupakan permainan ditambah besar. Semua tindakan yang berlaku dalam dunia fiksyen era Victoria, di bawah pengaruh langsung budaya steampunk. Memulakan permainan menunjukkan bahawa watak utama tidak hadir di kampung halamannya untuk masa yang lama dan kini di tanah air beliau diperintah oleh kejam. Lebih teruk lagi, tulah dahsyat. Dari semua ini, cukup aneh, watak utama akan "memerah" manfaat sendiri. Baru berterusan akan menyimpan pemain pada kaki mereka dan tidak melepaskan sehingga akhir sangat.

 

Bermain juga