Throne Kingdom at War

Nama alternatif: Perang Kerajaan Arasy

Throne Kingdom at War: Menjadi Tuhan yang hebat.

Produk produk permainan sekarang dan kemudian ada cadangan baru.

Life of the ruler. Terdapat musuh dan kawan di sini, serta kerajaan yang perlu dikembangkan dan dilindungi. Terdapat banyak musuh di sekelilingnya, dan oleh itu serangan di pihak mereka tidak akan menjadi biasa. Bersama-sama, lebih mudah dan lebih dapat dipercaya untuk menangkis serangan oleh mereka yang tidak berkongsi pandangan anda tentang hubungan baik yang baik.

Sold dalam kumpulan besar orang yang berfikiran sama, anda juga akan meneroka tanah, melawan raksasa. Anda dijamin sokongan dan bantuan dalam bentuk sumber dan bantuan ketenteraan. Minta nasihat mereka, tetapi jangan lupa bahawa anda sedang menunggu tindak balas yang sama.

Kami bijak, bertarung berani.

Anda akan mendapati diri anda dalam dunia abad pertengahan yang berwarna-warni di mana tidak ada teknologi moden, tetapi terdapat pisau sihir dan tajam. Menjadi sebahagian daripada realiti ini akan membantu Kerajaan di pendaftaran Perang, yang tidak memerlukan manipulasi yang kompleks.

Apa yang masih mengejutkan adalah:

Stav sebahagian dari Kerajaan Tahap iPlayer di Perang, adalah untuk menjaga tangan denyut kemajuan.

Penyatakan kelas, mari kita lihat siapa yang diwakili:

  • Loyal Knights
  • Arrow keys
  • Keepers
  • Investigers
  • Siege troops
  • Cavalry

As diketahui bahawa penyelesaian itu berdaya maju, penduduk memerlukan rumah, bar, bangku. Askar memerlukan barak dan dataran untuk latihan. Dan bagi bandar, gudang, kedai runcit, kilang papan, lombong diperlukan. Semasa perlombongan arang batu, kayu, batu dan mineral lain, jangan lupa bahawa semakin tinggi tahap lombong, bahan mentah yang lebih berharga akan dibawa. Begitu juga dengan perusahaan lain, mereka mengeluarkan sumber bahan atau menghasilkan barang.

Dalam dewan permainan semuanya saling berkaitan, dan sebagainya cuba bayar tepat pada masanya dan merata kepada semua cabang industri. Sekiranya terdapat beberapa rumah atau mereka tidak sesuai dengan taraf hidup rakyat, tidak akan ada orang yang bekerja, dan ini akan menjejaskan kekurangan makanan, pakaian seragam dan senjata. Jangan lupa untuk pam dan pahlawan, menghantar mereka ke tugasan. Pilihan pencarian sangat bagus, dan anda boleh memilih mana-mana, setelah mempelajari istilah dan jumlah ganjaran. Pilih yang sesuai dengan tahap mengepam pahlawan anda, supaya kekuatannya sudah cukup untuk mendaki dan bertempur dengan musuh.

Game of Throne Kingdom War sentiasa diperbaiki, penambahan baru muncul, sehingga anda tidak perlu ketinggalan. Dengan menyertai pemain, anda akan menjadi sebahagian daripada keluarga mereka yang rapat, dan tidak lama lagi akan mendapat tugasan pertama anda selepas latihan sedikit.

 

Bermain juga