Kerajaan Takhta di Perang

Nama alternatif: Perang Takhta Kerajaan-kerajaan

Throne Kingdom at War Game: Menjadi Tuhan Yang Hebat.

Dalam pasaran produk permainan, tawaran baru muncul setiap sekarang dan kemudian. Seorang peminat yang berpengalaman dapat dengan mudah membezakan dummy dari keseronokan yang menarik, dan penarafan yang tinggi, yang ditunjukkan oleh Kerajaan permainan di Perang, mengatakan bahawa ia mengandungi semua sifat yang dihargai oleh pencinta strategi.

A perkara pertama yang terutama dikehendaki pahlawan maya adalah keupayaan untuk bermain di komputer dan peranti mudah alih di Throne Kingdom di Perang. Dan kerana penyemak imbas adalah mainan, anda boleh memasukkannya melalui rangkaian sosial.

Life of the ruler.

Sebelum anda contoh klasik strategi berbilang pemain dengan unsur-unsur fantasi. Terdapat musuh dan kawan, serta kerajaan yang perlu dikembangkan dan dipertahankan. Semuanya bermula kecil, tetapi secara beransur-ansur tanah yang diserahkan kepada anda harus berkembang menjadi negara yang kuat dengan tentera yang kuat dan ekonomi yang mampan. Terdapat banyak musuh di sekitar, dan oleh itu serangan dari pihak mereka akan menjadi kejadian yang kerap. Untuk tujuan ini, saya ada kawan, atau sebaliknya, negara-negara yang bersahabat dengan mana persekutuan akan diwujudkan. Bersama-sama, lebih mudah dan lebih dipercayai untuk menangkis serangan orang-orang yang tidak berkongsi pandangan anda tentang hubungan baik yang baik.

Mengikut kumpulan besar orang yang berfikiran sama, anda juga akan meneroka tanah, memerangi raksasa. Memainkan permainan Tahta Kerajaan di Perang, berkomunikasi dengan orang-orang sebenar, bukan hanya lebih menarik, tetapi juga lebih berguna. Anda dijamin sokongan dan bantuan dalam bentuk sumber dan bantuan ketenteraan. Minta nasihat mereka, tetapi jangan lupa bahawa mereka sedang menunggu tindak balas yang sama dari anda.

Dengan bijak, kita berjuang dengan berani.

Anda mendapati diri anda dalam dunia zaman pertengahan yang berwarna-warni, di mana tidak ada teknologi moden, tetapi terdapat pisau sihir dan tajam. Menjadi sebahagian daripada realiti ini akan membantu Throne Kingdom di pendaftaran Perang, yang tidak memerlukan manipulasi yang kompleks.

Apa kejutan yang lain adalah:

 • Great Volumetric Graphics
 • Pilihan bahasa
 • Proses permainan
 • tanpa pembelian tambahan
 • A sejumlah besar quests
 • Abiliti untuk melengkapkan wira anda mengikut discretion
 • anda sendiri
 • Join dan buat pesanan anda
 • Select a class
 • pejuang

Mengikut kelas, mari lihat siapa yang diwakili:

 • Bight Knights
 • Anak panah
 • Senyambung
 • Speakers
 • Prospectors
 • Crowing troops
 • Cavalry 1000 20

bahagian dari Kerajaan Throne iPlayer di Perang, untuk terus mengikuti kemajuan. Ini bermakna bahawa sebagai tambahan kepada kempen ketenteraan, anda perlu sentiasa membina dan memperbaiki sesuatu.

Seperti yang diketahui bahawa penyelesaian itu berdaya maju, penduduk memerlukan rumah, rumah kedai, kedai-kedai. Askar memerlukan barak dan alasan latihan. Dan bagi bandar itu diperlukan gudang, gerbang, kilang papan, lombong. Apabila perlombongan arang batu, kayu, batu dan mineral lain, jangan lupa bahawa semakin tinggi tahap lombong, bahan mentah yang lebih berharga akan dibawa. Begitu juga dengan perusahaan lain, mereka mengeluarkan bahan sumber atau menghasilkan barang.

Bengkel permainan

V semuanya saling berkait, dan dengan itu cuba memberi perhatian kepada semua industri dengan cara yang tepat pada masanya dan seragam. Sekiranya terdapat beberapa rumah atau mereka tidak sesuai dengan tahap kehidupan rakyat, tidak akan ada orang yang bekerja, dan ini akan menjejaskan kekurangan makanan, pakaian dan senjata. Jangan lupa untuk pam dan pahlawan, menghantar mereka ke tugas. Pilihan pencarian sangat bagus, dan anda boleh memilih mana-mana, setelah mempelajari syarat dan jumlah ganjaran. Pilih yang sesuai dengan tahap perwatakan pahlawan anda, supaya kekuatannya cukup untuk kempen dan berperang dengan musuh.

The Game of Throne Kerajaan Perang sentiasa diperbaiki, penambahan baru muncul, sehingga anda tidak akan bosan. Dengan menyertai pemain, anda akan menjadi sebahagian daripada keluarga mereka yang rapat, dan tidak lama lagi akan mendapat tugas pertama anda selepas latihan yang sedikit.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag