Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

Nama alternatif: Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Kad Video: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Disk Space: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - yang popular simulator golf sukan, seseorang yang bergelar menjadi salah satu pemain golf terhebat pada era ini, telah menjadi pada tahun-tahun kebelakangan ini, perwujudan yang sukan itu. Perlu diingatkan bahawa pemilik komputer peribadi telah bosan pada simulator ini, kerana syarikat itu merupakan pemaju yang dikeluarkan di dalam siri ini untuk platform konsol selama empat tahun. Tiger Woods PGA TOUR golf besar lagi kembali ke platform komputer.

Dua dalam Satu

Pada mulanya, pemeriksaan sepintas Tiger Woods '12 merupakan idea daripada purata tertentu, menggabungkan projek talian popular dengan nama yang sama, yang telah dimasukkan ke dalam mod tunggal pembangunan kerjaya dan perlawanan perseorangan. Setiap pembeli yang cakera permainan Tiger Woods PGA TOUR 12 secara automatik akan menerima langganan enam bulan untuk mengambil bahagian dalam pertempuran berbilang dan mod tunggal yang lengkap, yang termasuk mod permainan beberapa. Tiger Woods, permainan namanya mencerminkan elit borjuasi dan sukan mahal. Model ekonomi yang serius, yang mempunyai dua jenis mata wang. Pertama - dolar yang diperolehi dalam permainan pertempuran tunggal dan berbilang hanya skala besar. Satu masalah ialah untuk membeli sesuatu yang berguna untuk peperangan dalam talian akan menjadi sukar bagi mereka dan mereka mempunyai berat badan hanya dalam kejohanan tunggal. Untuk meningkatkan peluang memenangi persaingan dalam berbilang anda perlu unit mata wang lain, cermin mata khas yang anda boleh mendapatkan dalam permainan hanya pada hari cuti utama, tetapi anda boleh dengan mudah dibeli dengan wang sebenar. Mata wang ini akan menjadi arus perdana untuk semua orang untuk bersaing di landasan yang sama dengan semua sepenuh pelayan berbilang perlawanan dalam talian. Apabila anda mula-mula melawat kedai permainan premium, anda akan menyedari bahawa dalam satu bentuk maya sukan itu bukan murah.

Gameplay

Pejabat pemain dalam Tiger Woods 12, dan lebih khusus kesannya dibahagikan kepada dua sistem. Sistem pertama berdegup Tiger Woods PGA TOUR, swing trehklikovy. Pelaksanaannya dilakukan sudah menjadi satu cara yang klasik, di mana kita perlu menangkap gelangsar pada skala berjalan di sekitar tepi skrin. Akan menangkap dua kali, pertama kita memilih daya impak, ketepatan arah kedua dipilih sebelum ini. Profesional golf Maya mempunyai satu lagi serangan pilihan apabila semua batang kawalan akan dipindahkan ke tetikus anda. Anak didik maya anda akan mengulangi semua tindakan untuk tetikus anda ke atas dan ke bawah akan bermakna swing dan menumbuk, dan anjakan ke arah akan bertanggungjawab untuk ketepatan kesan.

Penuh Zen

Tiger Woods, bermain dengan namanya mempunyai banyak kaitan dengan permainan sebenar golf, kecuali DC, apabila media kehadiran, kehadiran penonton dan tekanan musuh akan bertajuk cabaran yang serius walaupun untuk pemain yang berpengalaman. Tetapi di sini ia tidak anda setiap pukulan anda akan menghabiskan sahaja, yang akan menumpukan perhatian kepada permainan itu tidak semua kepentingan itu.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag