TimeZero

Nama alternatif: Separuh Zero

Selepas manusia letupan nuklear telah menerima satu titik permulaan baru dan mengambil jalan yang berbeza pembangunan - bukan idea yang baru, tetapi pelaksanaannya dalam pasca malapetaka amat dahsyat permainan peranan-bermain TimeZero talian sangat menarik. Permainan dalam talian TimeZero sudah agak popular di Web, terima kasih kepada grafik yang sangat baik, pencarian yang menarik dan keupayaan maksimum watak anda dari segi pembangunan.

Untuk memulakan TimeZero memerlukan pendaftaran. Ofsayte dalam permainan, pilih pilihan yang sesuai. Selepas membaca prolog, tekan "play" dan masukkan nama untuk watak, alamat peti mel yang sah dan pengesahan kata laluan. Nuance - Pendaftaran dalam permainan TimeZero menawarkan hanya pilih jantina wira masa depan anda. Seterusnya, terima peraturan-peraturan dan perjanjian dan menekan "masuk." Tunggu surat dengan pengaktifan akaun, mengesahkannya - dan TimeZero pendaftaran dalam talian anda sudah mempunyai.

Nah, sekarang anda boleh datang ke genggaman dengan penciptaan watak. Sudah pada peringkat ini permainan dalam talian TimeZero baik sendiri mencadangkan. Pelbagai skim untuk mewujudkan imej wira, bahagian sebelas profesion ke kem (dua daripada mereka), dan pecahan (lapan), dan sejumlah besar puak-puak. Jadi, bermain permainan dalam talian anda akan TimeZero salah satu kem yang bertelagah - untuk Penyembuh Kronos atau untuk Black Scorpion. Walau bagaimanapun, semasa anda "tidak bersinar" berada dalam barisan mereka, mengapa - membaca. Setiap kem terbentuk daripada empat puak.

Yang positif "Penyembuh Kronos" termasuk pecahan berikut:

1. Rangers - waris kerjaya tentera, melindungi yang lemah dan ditindas dari rompakan dan kecurian;

2. Besi Hawks - sekumpulan saintis berbakat, matlamatnya adalah untuk mencari tamadun baru dalam ruang;

3. PsyONIX - kumpulan khas orang psy-kinetik (kerja dengan kuasa pemikiran)

4. White Legion - Tentera Maharaja Besar.

Dalam kem negatif "Black Scorpion" termasuklah pecahan

1. Penjajahan - tanpa belas kasihan tentera alien dari satu lagi sistem solar;

2. SysTEAM - robot dan kawalan minda mereka, "Sara", cenderung kepada kemusnahan semua makhluk organik;

3. Peladang Percuma - petani bebas;

4. Moscow Gangsters - spot "bosota" - pencuri, pembunuh, perompak, dan lain-lain

Semua baru mula bermain TimeZero dengan "inkubator", tempat yang istimewa di mana anda boleh pergi melalui pergaduhan latihan (klik "menunjukkan perjuangan") dan lengan - anda mempunyai sejuk, membuang, senjata api, senjata tenaga. Dan, sudah tentu, mendapatkan pekerjaan pertama. Bersedia? Kemudian mengambil beg anda dan pergi - ada di luar dinding bangunan itu anda akan mendapati dunia yang indah, misteri dan kejam.

Setiap usaha wira lulus membawa pengalaman, parameter baik (ciri-ciri dan kemahiran), selesai inventori. Bagi prestasi, sepuluh daripada mereka: pengalaman, kesihatan, kecergasan, psi-tenaga, kekuatan, ketangkasan, gerak hati, stamina, ketepatan, kecerdasan. Lebih kemahiran sedikit (13) dan membangunkan kerana mereka menggunakan senjata itu atau barang-barang lain, bekalan perubatan atau peralatan. Dalam perjalanan bagaimana anda akan TimeZero bermain, cuba untuk membangunkan mereka semua.

Dalam pencarian rawak dan cerita, TimeZero permainan dalam talian di mana anda boleh mendapat (kerja di lombong), ekstrak dan menjual sumber untuk memusnahkan raksasa dan mutan (perintah mereka di sini 16), dan lain-lain dan lain-lain Dan yang paling penting, anda perlu tahu (atau tidak ... jika anda berminat tipu muslihat - spoiler! ) Main permainan dalam talian TimeZero anda untuk titik tertentu dan apabila watak anda akan cukup kuat dan bilangan peringkat anda pada tahap yang diingini, yang apabila anda perlu mengambil dua pihak - untuk menjadi Penyembuh Kronos, atau Black Scorpion. Dan kemudian - penanda aras peribadi baru anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag