Titanfall

Nama alternatif: TitanFoll Titan Luruh, TitanFol

Permainan Titanfall adalah permainan dalam talian komputer SCI-fi yang pemilihan mesti menakluk ramai pengguna di dunia permainan. Permainan ini adalah simulator bulu. Permainan Titanfall unik akan dikeluarkan pada bulan Mac 2014.

Dalam permainan Titanfall pendaftaran adalah sangat mudah. Untuk mendaftar dalam permainan Titanfall Anda mesti nyatakan yang berikut:

1) alamat e-mel anda.

2) kata laluan yang hanya digunakan dalam permainan ini.

Main permainan Titanfall anda akan di sebelah salah satu puak

1) Juruterbang - mereka mempunyai kemahiran yang berbeza. Perkara yang paling penting untuk juruterbang - sedang berjuang untuk mendapatkan pensijilan. Juruterbang berjuang kemahiran hanya bergantung pada anda.

2) Titans - mereka terlibat dalam mengangkut kargo dan pembaikan pesawat ruang angkasa. Ia juga digunakan dalam operasi mencari dan menyelamat.

Dalam permainan pelayar yang anda akan memainkan Titanfall di dunia, yang dipanggil Frontier.

Di sini anda akan mendapati kemungkinan tidak berkesudahan, jika anda melakukan kaedah-kaedah yang perlu.

Dalam Titanfall talian terdapat satu unit khas, militia. Militia ini adalah angkatan tentera sempadan. Dalam rifle anda memenuhi

1. Peneroka - penduduk kawasan Frontier.

2. Penjenayah - mereka adalah apa yang perlu dibimbangkan sebarang ancaman, mereka anda terbaik berhati-hatilah.

3. Pirates - penjenayah licik dan bijak.

4. Mercenaries - melaksanakan misi kepentingan yang mendesak.

Semua rifle dibahagikan kepada pasukan khas. Mereka ditugaskan untuk sektor tertentu. Pada dasarnya, semua pasukan tidak berbeza daripada pasukan lanun biasa, tetapi mereka sentiasa mempunyai dengan mereka sumber yang paling penting yang membuat mereka amat bercita-cita tinggi.

Penentang rifle adalah IMC (The antara bintang Manufacturing Corporation) . Malah, misi yang paling penting rifle dianggap konfrontasi IMC. Walau bagaimanapun, tidak semua peserta rifle fikir begitu.

Hammond Kejuruteraan - ini adalah nama pertama daripada IMC. Walaupun ia adalah sebuah syarikat kecil yang sentiasa terlibat dalam pengekstrakan sumber semula jadi. Pengetahuan mereka semakin meningkat sepanjang masa dan telah mula membawa pendapatan yang besar. Hasil daripada formasi yang besar, organisasi telah berkembang menjadi sebuah syarikat yang besar.

Pertumbuhan mereka modal fizikal berkembang dalam ketamakan mereka, dengan keputusan bahawa tugas-tugas tertentu mereka boleh menggunakan kuasa keras.

Jika anda seorang peminat sebenar permainan online Titanfall, maka anda boleh membeli edisi kolektor daripada Titanfall. Bilangan yang terhad penerbitan.

Perintah pelanggan pra-permainan bayaran platform anda untuk 1199 Rubles.

Selami dunia permainan Titanfall percuma bersama-sama dengan rakan-rakan. Nilaikan penciptaan dunia dari pencipta permainan komputer Call of Duty.

Pilih sisi anda, yang mana anda akan bersedia untuk berjuang, tidak kira apa. Menjadi salah satu yang pertama permainan pemain dunia Titanfall.

Tunjukkan bahawa anda seorang pemain sebenar dan bersedia untuk beberapa pertempuran serius dan kemenangan ini! Tuah kepada anda dalam permainan ini dalam talian yang luar biasa dan tidak dapat dilupakan!

 

Bermain juga