Nama alternatif: Bahagian Klensi Tom

Igra Tom Clancy adalah Bahagian ini: dunia di ambang bencana.

Naskolko orang mampu bertahan dalam serangan biologi? Soalan ini telah mengelirukan Bahagian permainan Tom Clancy pasukan pembangunan Sweden Ubisoft Massive, Red Amerika Storm dan Britain Ubisoft mencerminkan, dan penerbit Ubisoft, yang menyediakan kandungan eksklusif untuk Xbox One. Selain platform ini, anda boleh membeli permainan untuk PlayStation 4, dan Tom Clancy adalah Bahagian muat turun untuk PC.

keluar

Datu dijelaskan dan bergerak beberapa kali. Pada bulan Mei 2014 ia milik musim panas tahun 2015, tetapi kemudian mengumumkan tarikh keluaran baru 8 Mac 2016 tahun. Permainan itu sendiri adalah permulaan siri permainan, yang hanya muncul untuk menjadi, dan ia tergolong dalam genre MMORPG penembak yang menjanjikan untuk peminat penembak Pertelingkahan dinamik.

sebelah

Syuzhetnaya.

Stalo tradisi yang semua bencana berlaku di Amerika, dan peristiwa-peristiwa permainan ini juga berlaku di New York di Manhattan masa terdekat. Bagaimana untuk bertindak seperti orang, jika ada bencana biologi? Berapa cepat jangkitan merebak, dan apa perkadaran penduduk akan menjadi berdaya maju dan bersedia untuk terlibat dalam pertempuran dengan musuh?

Apada hari pertama di hospital tidak ada tempat kosong. Dikuarantin melanda kebanyakan kawasan pada hari kedua. Seterusnya, memukul bursa saham, terputus bekalan elektrik dan air, kedai kosong, dan rakyat menjadi musuh. Untuk keadaan seperti mewujudkan satu bahagian khas rakyat, yang jurutera bekerja dalam persekitaran yang aman, doktor, pegawai polis, ahli-ahli sains, dan sebagainya. d. tetapi mereka adalah terlatih untuk beroperasi dalam keadaan bahaya yang melampau, dan kini mereka perlu untuk melawan virus, dan kuasa-kuasa yang bertanggungjawab rupanya.

How berjaya akan kerja pasukan, bergantung kepada pemain yang memutuskan untuk memuat turun Bahagian Tom Clancy dan terlibat dalam misi. Semuanya bermula di Manhattan, kawasan itu akan meningkat, akan disediakan untuk kawasan baru. Ia boleh diambil untuk 4 peserta dalam kumpulan itu, dan sistem akan memilih pasangan, ciri-ciri keluarga. Penulis janji yang menyertai permainan dalam bentuk berdengung-mate akan dengan aplikasi mudah alih khas melalui telefon pintar atau tablet. produk permainan direka untuk laluan arahan, walaupun tidak terkecuali satu tindakan, tetapi dalam kes ini perlu menyesuaikan diri dengan dunia, yang dipengaruhi oleh pemain lain.

Pered anda dunia terbuka Tom Clancy Bahagian pada PC dan watak-watak tanpa terikat kepada profesion, kelas atau kaum-kaum tertentu. organisasi Agents dilengkapi beg galas dengan item yang diperlukan untuk 72 jam akan datang. Satu set lengkap barangan akan diketahui, apabila ditunggu-tunggu lama mainan pelepasan, tetapi kini ia dikenali bahawa dalam set ini:

  • Standartnoe Division edisi;
  • Zolotoe Selain salinan versi permainan, ini termasuk tiket musim dengan kandungan belum diketahui, dan penambahan"National Guard";
  • Kollektsionnoe edisi Division Ze termasuklah tambahan Hazmat Gear Set, tiket musim, poster, buku kecil dengan asas-asas permainan, beg bahu dan waktu kerja ejen itu.
  • Naruchnye jam melaksanakan interfeys
  • pengguna
  • Zaschitnaya maska
  • kanta
  • Kontaktnye meningkatkan realnosti
  • ambien persepsi
  • Mnozhestvo jenis oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem dan vybiraem

  pemaju

  Na masa ini telah mengumumkan ciri-ciri sistem, yang akan selesa untuk bermain pada PC, tetapi dibuka untuk pra-perintah, membolehkan Bahagian pakej pilihan membeli Tom Clancy ini:

 

Bermain juga