Bahagian Tom Clancy

Nama alternatif: Bahagian Tom Clancy

permainan Tom Clancy Bahagian: sebuah dunia di ambang bencana.

Setakat yang orang mampu untuk terus hidup dalam serangan biologi? Soalan yang telah hairan permainan The Division Tom Clancy pasukan pembangunan di Sweden & ndash; Ubisoft Massive, Amerika & ndash; Red Storm dan Britain & ndash; Ubisoft Menggambarkan, dan penerbit Ubisoft, yang sedang bersedia kandungan eksklusif pada Xbox One. Selain platform ini, anda boleh membeli permainan untuk PlayStation 4, dan Tom Clancy adalah Bahagian muat turun untuk PC.

tarikh keluaran beberapa kali kedengaran dan bergerak. Pada bulan Mei 2014 ia telah dikeluarkan pada musim panas tahun 2015, tetapi kemudian mengumumkan tarikh keluaran baru & ndash; 8 Mac 2016 tahun.

Permainan itu sendiri adalah permulaan siri permainan, yang hanya kelihatan, kerana ia berkaitan dengan genre penembak MMORPG yang menjanjikan untuk peminat penembak dinamik zavarushku.

sebelah Subjek.

Ia adalah tradisi yang semua bencana berlaku di Amerika, dan peristiwa-peristiwa permainan ini, juga, mengambil tempat di New York di Manhattan berhampiran masa depan. Bagaimana orang berkelakuan, jika ada bencana biologi? Bagaimana dengan cepat jangkitan merebak, dan apa perkadaran penduduk akan menjadi berdaya maju dan bersedia untuk melibatkan diri musuh?

Pada hari pertama di hospital kehabisan ruang. Di bawah Kuarantin melanda kebanyakan kawasan pada hari kedua. Kemudian tekan bursa saham, kehilangan elektrik dan air, kedai kosong, dan bangsa itu menjadi musuh. Untuk keadaan seperti mewujudkan satu bahagian khas orang-orang yang bekerja dalam persekitaran aman jurutera, doktor, pegawai polis, ahli akademik, dan sebagainya. d. tetapi mereka dilatih untuk beroperasi dalam bahaya yang melampau, dan kini mereka perlu untuk melawan virus itu, dan kuasa-kuasa yang bertanggungjawab bagi kejadiannya.

Bagaimana berjaya adalah kerja-kerja pasukan yang bergantung kepada pemain yang membuat keputusan untuk memuat turun Bahagian Tom Clancy dan terlibat dalam misi tersebut. Semuanya bermula di Manhattan, di wilayah peningkatan akan disediakan untuk kawasan baru.

boleh diambil pada 4 peserta dalam kumpulan itu, dan sistem akan memilih ciri-ciri rakan rapat. Penulis janji yang menyertai permainan dalam bentuk penolong naga akan bersama aplikasi mudah alih khas melalui telefon pintar atau tablet.

produk permainan direka untuk laluan arahan, walaupun ia tidak dikecualikan tindakan tunggal, tetapi dalam kes ini perlu menyesuaikan diri dengan dunia, yang dipengaruhi oleh pemain lain.

Sebelum Bahagian anda dunia terbuka Tom Clancy pada PC dan watak-watak tanpa merujuk kepada profesion tertentu, kelas atau kaum. Pada mulanya, kami membuka semua kemahiran, tetapi kemunculan dan perkembangan mereka bergantung kepada aktiviti pemain tindakan.

Agents organisasi beg galas dilengkapi dengan perkara-perkara yang perlu bagi 72 jam akan datang.

menjangkakan permulaan dan pilih.

  • Edisi Pemungut merangkumi penambahan Ze Bahagian Hazmat Gear Set, tiket musim, poster, buku kecil dengan asas-asas permainan, beg bahu dan bekerja ejen jam.
  •  

    Bermain juga