Lampu suluh

Nama alternatif: Lampu suluh

Permainan Torchlight talian adalah permainan komputer yang telah dibangunkan dalam genre hack dan slash RPG.

Tindakan permainan mengambil tempat di sebuah bandar kecil di tanah tinggi. Di atas gunung ini mempunyai sumber-sumber berharga yang digunakan untuk sihir. Tetapi ini bukan sahaja satu sumber yang berharga, ia adalah satu bahaya kepada semua organisma hidup.

A kesan batu panjang Ember boleh menjadi taksub atau bertukar menjadi raksasa.

Muat turun Torchlight yang anda dapat dari laman web rasmi, dengan menghantar permintaan. Pelanggan permainan untuk turun Torchlayt Anda hanya boleh mengenakan bayaran dan jika anda mempunyai penuh lapan belas tahun. Sebelum perlawanan, melihat video tentang Torchlight permainan. Video ini memperkenalkan anda kepada ciri-ciri asas permainan.

Dalam permainan komputer kelas Torchlight mempunyai tiga jenis:

1. Destroyer (Destroyer) - adalah protagonis yang paling serupa dengan gasar klasik. Beliau adalah pakar huru-hara. Destroyer menggunakan perisai dan huru-hara yang paling tahan lama senjata. Fokus utama dalam perkembangan kelas ini adalah atas sifat-sifat "pertahanan" daripada "kuasa."

2. Alchemist (The Alchemist) adalah protagonis yang sepadan dengan klasik Magoo biasa. Kelas ini adalah yang terbaik untuk serangan jarak jauh. Alchemist tahu jumlah yang besar sebagai mantra biasa dan perlindungan. Selain itu, beliau boleh memanggil makhluk yang lain. Beliau menyifatkan keperluan untuk membangunkan perlindungan dan sihir.

3. Vanquisher (pemenang) adalah protagonis yang menyerupai Amazon dan Assassin. Kelas ini menggunakan senjata api, perangkap, racun, pelbagai helah taktikal. Membangunkan di dalam kelas ini perlu ketangkasan dan perlindungan.

Dalam permainan komputer yang anda akan memainkan Torchlight pada landskap yang berbeza. Semua wilayah ini disifatkan oleh ciri-ciri geografi dan struktur tertentu, dan juga raksasa yang mendiami mereka.

Permainan ini mempunyai jenis-jenis lokasi:

1) Twilight Town - tempat untuk memulakan protagonis pengembaraan anda. Tempat ini adalah selamat dan tidak ada raksasa. Dalam Twilight Town, anda boleh membeli gear.

2) Mine - adalah lokasi pertama di mana anda akan bertemu raksasa. Lombong Wilayah sepenuhnya musnah, tetapi anda boleh menentukan bahawa raksasa di sini adalah agak baru-baru. Beberapa tempat untuk menangkap ikan.

3) Castle - tempat di mana anda mendapat selepas lulus lombong. Terdapat banyak perangkap dan bilik rahsia. Pada akhir peringkat ini anda melawan bos yang pertama.

4) Runtuhan Esther - ia dibanjiri bandar, yang akan membawa anda sejurus selepas pertempuran dengan bos. Navigasi melalui kawasan ini akan menjadi sangat sukar. Anda perlu untuk menyambung teleporters.

5) Penjara - adalah tempat yang kelihatan seperti sebilangan besar pulau-pulau dihubungkan dengan jambatan madu sendiri. Raksasa, anda akan bertemu di sini makhluk cicak seperti.

6) Penjara

Underground - kompleks penjara ini, yang terletak di bawah tanah. Pada akhir lokasi ini, anda akan bertemu dengan bos anda.

7) Castle Lost - adalah salah satu lokasi yang paling berbahaya. Ikan di sini tidak biasa dan orang kerdil hidup-mati.

8) istana Hitam - adalah tempat yang paling berbahaya dalam permainan. Di sini anda akan memenuhi raksasa yang paling serius.

Permainan Torchlayt penuh acara yang berbeza, tempat misteri dan pengembaraan yang menarik!

 

Bermain juga