Torchlight 2

Nama alternatif: Torchlight 2

Permainan Torchlight 2 adalah permainan komputer yang dibangunkan dalam gaya Tindakan / RPG, yang dikeluarkan pada tahun 2012. Permainan ini adalah kesinambungan daripada bahagian pertama permainan.

Muat turun Torchlight 2 Anda boleh membebaskan dari laman web rasmi, tetapi anda akan disediakan dalam kes ini hanya versi demo permainan. Versi penuh, anda boleh memuat turun permainan Torchlayt 2 untuk $ 9,99.

Lihat video mengenai Torchlight 2 adalah wajar setiap pemain baru yang tidak tahu ciri-ciri asas permainan. Video ini terletak di tapak permainan atau youtube .

Dalam permainan bermain Torchlight 2 seperti yang dinyatakan dalam laporan ini, dan juga seperti yang anda lihat pada peraturan permainan sebagai video perbicaraan.

Hanya dalam permainan Torchlight 2 kelas dibahagikan kepada 4 jenis:

1. Jurutera (Engineer) - ini adalah pejuang yang sukar pada jarak dekat. Selain huru-hara, dia boleh menyertai perjuangan pada jarak jauh, tetapi kemudian huru-hara akan ditutup kepadanya. Kelas ini bertujuan untuk memohon jumlah terbesar kerosakan.

2. Peregrine (Outlander) - kelas mengembara nomad, yang digunakan dalam pertempuran antara senjata dan keajaiban yang paling lemah. Mereka boleh menggunakan jampi yang menghalang, menyebabkan pengsan dan melambatkan musuh. Sesetengah jampi boleh meningkatkan kelajuan serangan kelas.

3. Berserker (Berserker) - adalah kelas yang unik yang terbaik ditunjukkan dalam huru-hara, tetapi ia adalah lebih lemah daripada ketahanan Jurutera. Kelebihan kelas ini adalah kerosakan kritikal yang tinggi dan kelajuan serangan yang tinggi. Kesihatan dalam kelas Berserker agak lemah, jadi untuk beliau dengan baik dipantau. Ia boleh menyebabkan sekutu, dan memohon mantra melemahkan besar-besaran yang mengurangkan prestasi musuh. Berserkers paling serupa dengan Barbarians klasik.

4. Mag Embera (Embermage) adalah kelas adalah di antara, yang adalah sama dengan ahli-ahli sihir klasik. Mages boleh digunakan untuk melancarkan serangan pada jarak yang jauh, tetapi pada masa yang sama dan berjuang dalam huru-hara. Sesetengah jampi mereka boleh menyebabkan semua jenis kerosakan, dan membuat pelbagai jenis perangkap. Magee Embera mempunyai keupayaan untuk teleport serangan mengejut, dan kemampuan untuk melarikan diri dari medan perang. Ada mantra pemusnah besar-besaran, tetapi walaupun ini mereka sangat lemah.

Dalam bahagian pertama permainan hanya 3 kelas.

Dalam-Game Torchlight II bukan sahaja mod pengguna tunggal, tetapi masih ada kemungkinan permainan lulus dalam mod koperasi. Bilangan maksimum orang dalam mod ini - enam. Untuk bermain dalam mod koperasi anda perlu menyambungkan kepada Internet atau hanya sambungan tempatan.

Walau bagaimanapun, adalah diperhatikan bahawa bilangan pemain akan bergantung daripada angka lawan: lebih pemain, lebih banyak musuh. Peraturan permainan dan laluan yang tidak berubah.

Permainan Torchlayt 2 bahagian pertama adalah peningkatan banyak dan disediakan banyak kejutan untuk anda. Pasang pada komputer anda dan pergi dengan kawan-kawan atau semata-mata pada satu perjalanan yang menarik.

 

Bermain juga