Azab

Nama alternatif: Azab

Azab talian - ini adalah secara besar-besaran berbilang talian peranan-permainan bermain dalam gaya fantasi, di mana terdapat suasana yang unik dari Zaman Gelap.

Azab permainan dalam talian tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan, tetapi jika anda ingin anda boleh memuat turun dan memasang yang akan menyediakan peluang-peluang tambahan untuk permainan yang lebih selesa. Azab boleh bermain di mana-mana pelayar popular.

Pada mulanya, permainan dalam talian azab, predlagagaet peluang activationless bermain dan membuat keputusan untuk diri sendiri, bernilai registrtrovatsya dan bermain lagi atau tidak.

Jika ujian menyukai permainan, maka Seterusnya untuk meneruskan, kita tidak perlu rumit Daftar Azab: dalam bidang pendaftaran, masukkan nama watak masa depan, kata laluan, e-mel, tarikh lahir, memilih jantina, masukkan kod khas dalam bidang yang ditetapkan dan lengkap prosedur penerimaan seluruh syarat-syarat perjanjian. Pendaftaran pada permainan ini Azab selesai, anda boleh meneruskan permainan!

Jadi kita dicipta parameter estosnovne watak: Pengalaman, Statistik, Kemahiran, Penukar, opsyen Bukan pertempuran, hak milik dan Ketagihan. Lihat kini lebih dekat semua pilihan ini:

Pengalaman - persrnazh ia akan mendapat dalam pergaduhan;

Perkara - sedang berjuang watak yang memberi kesan kepada perjalanan pertempuran. Terdapat statistik asas (Kekuatan, daya maju, Int), dan artikel model (Naluri, tenang, laju rambat, Ketangkasan)

Kemahiran - semua daripada mereka dibahagikan kepada kumpulan (Pemilikan senjata, mempertahankan diri, Perisai, Pembangunan Negara, Mobiliti, Perubatan, Latihan, Magic)

Pengubah Suai - ia menjejaskan kebolehan tempur khas watak itu (gen, mengelak, Engagement, Reflection), kecuali pengubah, terdapat antimodifikatory;

Parameter Bukan pertempuran - ciri-ciri yang tidak mempunyai kesan langsung ke atas perjuangan (Valor, Karma, Aras Tajuk, puak, tempat lahir, umur dan beberapa lagi) yang

Tajuk - ia bergantung kepada kelajuan watak karma dan keberanian;

Ketagihan - Pemain yang telah mencapai tahap kelima boleh didapati, salah satu daripada empat kecenderungan (Cahaya, Perintah, Chaos, Kegelapan).

Azab talian permainan, yang mempunyai banyak bangunan yang berbeza yang terletak di bandar Macondo. Berikut adalah senarai ringkas bangunan ini: Shop minuman keras Bank, Version, Hospital Battle Citadel, Kedai Senjata, Marketplace, Perang Batu Coast.

Dalam bangunan dalam permainan banyak lokasi yang berbeza, tetapi yang paling penting dalam semua lokasi adalah - tempat penyaliban dan Kawasan Lima Mata.

Azab permainan dalam talian mempunyai sistem perdagangan yang maju. Ada Shop (di mana anda boleh membeli atau menjual barang-barang), Marketplace (di sini anda boleh mengemukakan permohonan anda untuk jualan barang-barang), Lelongan dan tender.

Dalam permainan ini terdapat empat jenis mata wang. Ini: Thaler (mata wang utama permainan ini), Pepejal (boleh membeli "yang benar"), Kroon (analog pepejalan, tetapi perbezaan adalah bahawa mereka tidak boleh dipindahkan kepada watak-watak yang lain) Nortmarki (mereka mendapat untuk melengkapkan pencarian dan rujukan menarik).

Untuk bermain permainan dalam talian azab berkesan dalam senjata permainan mempunyai pilihan yang sangat besar barangan dan senjata. Berikut adalah beberapa perkara yang dalam permainan: Gelang, Armor, Dubina, Daggers, Cincin, lembing, pedang, kasut, rantai, sarung tangan, tali pinggang, cincin, paksi, topi keledar, perisai, dan banyak lagi, tidak kurang berguna untuk permainan.

Sudah tentu, seperti banyak permainan lain, terdapat makhluk yang anda boleh dijinakkan, dan yang akan membantu dalam perjuangan. Haiwan kawalan dalam pertempuran itu tidak perlu, ia semata-mata akan membuat keputusan berdasarkan keadaan, dan untuk menyediakan bantuan yang perlu. Semua haiwan mempunyai ciri-ciri mereka sendiri, yang menjejaskan keupayaan mereka untuk memerangi ia: Life Armor, Kerosakan dan zon mogok. Haiwan itu boleh dibeli di kedai-kedai, di Bursa, atas lelongan atau tender.

Main permainan dalam talian azab menjadi melalui banyak pencarian yang berbeza, yang bagi selesai akan diberi ganjaran tertentu.

Permainan ini mempunyai peluang untuk menyertai Clan dan Guild, atau untuk menjadikan mereka.

Jika semasa permainan akan ada beberapa soalan permainan, anda boleh meminta sokongan.

Dalam kajian ini, butir-butir tidak mempunyai semua ciri-ciri permainan ini, ada mempunyai banyak ciri-ciri yang menarik. Memisahkan dari itu semua hanya azab pendaftaran dalam talian. Jadi, saya berharap untuk bermain azab tidak akan bosan!

 

Bermain juga