Tormgard

Nama alternatif: Tormgard

Tormgard talian - adalah permainan yang berasaskan pelayar percuma, yang penuh dengan pengembaraan. Terdapat tempat-tempat liar, runtuhan purba dan penjara gelap, yang perlu untuk mengatasi musuh-musuh mereka, mengambil harta mereka! Jenis Permainan dibentangkan dalam bentuk buku gambar tertentu, di mana pemain akan dapat belajar dunia misteri, yang dipenuhi dengan sihir dan kisah dongeng aksara. ...

Untuk memulakan Tormgard untuk bermain, kita perlu bukan sahaja rumit Daftar Tormgard: anda perlu memasukkan login, kata laluan dan e-mel dalam bidang pendaftaran. Di sini vprintsype dilakukan dengan permainan ini Tormgard Daftar, anda boleh mula memilih svogo wira masa depan. Pada mulanya, anda perlu untuk memilih lantai dan salah satu daripada empat kaum - manusia, peri, kerdil, Half-orc. Seterusnya, anda memilih profesion masa depan wira anda. Mari kita lihat profesion ini. Jadi:

Man - ada padanya profesion seperti gasar, Imam, Pahlawan, Knight, Ranger dan pengelak.

Elf - ada padanya profesion seperti Pahlawan, Imam, Ranger dan pengelak.

Kerdil - ada padanya profesion seperti Imam dan Pahlawan.

Separuh orc - ada padanya profesion seperti yang gasar, Warrior dan Ranger.

Perlu diingatkan bahawa permainan dalam talian Tormgard, anda boleh membuat pelbagai watak-watak di bawah satu akaun (ia memberi anda peluang untuk bermain kaum yang berbeza dan mempunyai pekerjaan yang berbeza).

Dalam Tormgard permainan dalam talian, setiap watak mempunyai ciri-ciri asas seperti kekuatan, ketangkasan, Kebijaksanaan, Mata Life, Serangan dan Pertahanan. Meningkatkan dalam permainan tahap-ciri ini, memberi perhatian untuk ihnim peluang, kerana ini akan bergantung kepada keupayaan pertempuran lagi anda. Selain ciri-ciri ini, jangan lupa tentang petunjuk seperti tahap dan jumlah pengalaman.

Permainan Main Tormgard Pemain dalam talian untuk menjadi lokasi ajaib dan misteri yang penuh dengan bahaya dan pengembaraan. Lokasi permainan Tormgard talian dikelaskan kepada tiga jenis: Kota, luas dan Dungeons. Setiap satu daripada lokasi ini mempunyai ciri-ciri sendiri dan tujuan:

City - tempat di mana wira bermula perjalanan beliau dalam permainan ini.

Angkasa - di sini anda perlu melalui padang rumput hijau, hutan gelap, paya berbau dan gunung berbahaya. Di sini anda boleh mencari harta untuk tersandung apabila perangkap atau musuh bertemu, pemukulan yang wira akan mendapat emas, pengalaman dan trofi yang anda boleh menjual di kembali ke bandar. Salah satu ciri-ciri lokasi ini adalah keselamatannya.

Dungeons - adalah tempat rahsia yang tidak boleh mendapatkan semua manusia. Di sini, selain daripada musuh-musuh biasa, hidup raksasa elit kuat dan bos. Setiap penjara mempunyai satu siri mini pencarian yang diluluskan, wira anda akan dapat melibatkan diri bos utama penjara ini, kemenangan ke atas anda, akan menjadi pahala yang mulia.

Tormgard permainan dalam talian mempunyai apa yang dipanggil Sesekali: Fight (pergaduhan dengan musuh dan raksasa), Kemalangan (kemungkinan jatuh ke dalam perangkap yang) dan find bertuah (kuantiti yang didapati emas, banyak kali lebih bersedia untuk pergaduhan).

Tormgard permainan dalam talian mempunyai matawang sendiri, emas dan platinum.

Nah, anda akan mempunyai keinginan untuk bermain permainan dalam talian Tormgard? Jika ya, maka semak Tormgard menanti anda!

Dan akhir sekali, kita boleh mengatakan bahawa bermain Tormgard agak menarik.

Jadi, tidak membuang masa, membuktikan kepada semua orang bahawa anda yang terbaik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag