Thor: Hammer of the Gods talian

Nama alternatif: Thor: Hammer of the Gods talian

Permainan dalam talian sentiasa, menikmati dan menjadi popular di kalangan pemain. Terutamanya disayangi permainan pelayar yang tidak memerlukan memuat turun fail pemasangan tambahan dan pelanggan. Thor: Hammer tuhan-tuhan dalam talian - salah satu daripada projek-projek ini, yang menawarkan ketersediaan dan memudahkan pengurusan, tetapi dia mempunyai satu ciri yang sangat penting - cerita yang hebat dan permainan yang cemerlang. Dan tanpa kohort besar peminat buku-buku komik "Marvel" setiap hari dikemaskini dengan pelakon baru - filem mempunyai untuk berkenalan dengan permainan dan begitu juga sebaliknya.

Thor: Hammer tuhan-tuhan dalam talian - satu projek yang akan membantu anda bergerak ke expanses tanah yang luas di mana dilahirkan perang yang besar. Mengambil bahagian dalam mereka kuasa, berani dan dikonfigurasikan untuk melalui, pahlawan-pahlawan bersedia untuk apa-apa hanya untuk mendapatkan keadilan. Anda secara peribadi melawat di tanah-tanah di mana tuhan-tuhan perkasa turun dari Asgard, dengan tujuan mulia tunggal - untuk menghormati keberanian manusia biasa penduduk layak Bumi. Dalam Thor: Hammer tuhan-tuhan bermain anda perjalanan di seluruh expanses di Utara. Jangan teragak-agak, di hadapan anda akan menemui sejumlah besar pengembaraan menarik dilupakan. Dengan projek ini, anda akan tahu segala-galanya: persahabatan, kesetiaan dan ketaatan, rasa rasa pengkhianatan, bersemuka dengan bahaya maut dan perlu mengatasi banyak ujian.

Thor: Hammer of the Gods - permainan, ia boleh menjadi tanda aras genre MORPG itu. Malah pengkritik paling ragu-ragu menyatakan bahawa projek ini menjadikan bermain lagi dan lagi - satu fenomena yang sebenar. Pemain akan meneroka beberapa besar mantra yang tidak diketahui dan insanely kompleks, melawat tuhan dan manusia terlupa kurungan bawah tanah, bertemu satu lawan satu dengan raksasa yang menakutkan. Syarat utama - percaya pada diri sendiri dan tidak pernah berputus asa, kerana ini adalah rahsia kejayaan wira ini. Tidak lama lagi anda akan membuat musuh anda menggeletar pada sebutan semata-mata nama anda. Pasti anda akan dapat mendapat kredibiliti di kalangan rakan-rakan dan rakan dalam masa beberapa hari.

Untuk memulakan permainan, anda perlu Thor: Hammer pendaftaran Tuhan itu. Proses kuasa akan membawa anda beberapa minit - hanya perlu dalam bidang ini untuk merekodkan alamat e-mel anda sendiri dan kata laluan, dan antara muka Rusia akan datang untuk menyelamatkan pada ketika yang tepat. Sebagai pilihan, anda boleh login dengan menggunakan data daripada Facebook, Vkontakte, Classmates atau My World. Lebih-lebih lagi, jika sebelum itu sekali anda telah terdedah kepada projek-projek yang dibangunkan oleh 101HR studio, anda boleh menggunakan data yang dicatatkan sebelumnya.

Bersedia untuk bermain Thor: Hammer tuhan-tuhan, melaksanakan pelbagai tugas, dan mengambil bahagian yang aktif dalam pertempuran dan tugasan. Semua usaha-usaha pemain pasti akan diberi ganjaran dan digalakkan. A plus besar projek itu - peluang untuk bermain di sebelah masa nyata menyebelah dengan orang sebenar, dengan "rakan-rakan" mereka yang berfikiran seperti dari bandar dan negara.

 

Bermain juga