Jumlah Pengaruh

Nama alternatif:

Gambaran keseluruhan Permainan Jumlah Pengaruh

Jumlah Pengaruh talian - adalah permainan berbilang dalam gaya Postapokaliptika tanpa bayaran bulanan.

Keperluan sistem untuk permainan ini adalah seperti berikut:

Sistem Operasi: Windows XP, Vista, 7

Processor dengan kelajuan jam sebanyak 1.4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Video: pemecut perkakasan 3D dengan 128 MB VRAM

Bunyi Kad serasi dengan DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Keyboard dan tetikus

Internet

Jika anda mempunyai komputer Vista, pastikan telah ditubuhkan keserasian dengan Windows XP.

Sertai dalam permainan Jumlah Pengaruh terutamanya pelanggan melompat diperlukan - satu program yang mengoptimumkan trafik Internet memudahkan grafik meng-upload. Sebaik sahaja anda telah turun itu, pelanggan akan dikemaskinikan secara automatik seperti yang diperlukan. Dengan kemas kini, pergi ke Jumlah Pengaruh Pendaftaran dalam talian, anda boleh mendapatkan ciri-ciri baru, barang-barang, juga akan disediakan untuk tapak pelupusan baru. Jumlah pendaftaran Pengaruh sendiri adalah sangat mudah - anda perlu memasukkan nama pengguna yang dikehendaki (nama yang di mana anda akan mendaftar dalam permainan), kata laluan dan e-mel untuk mengesahkan akaun anda.

Selepas itu Jumlah Pengaruh Permainan dalam talian menggesa anda untuk memilih salah satu daripada dua pelayan di mana permainan ini adalah - Nevada dan Arizona. Perbezaan antara pelayan ialah Nevada terbuka kemudian dan terdapat kepekatan kurang daripada pemain berpengalaman yang tidak lama lagi akan keluar dalam peperangan bintang orang baru. Walau bagaimanapun, jika anda merasa cukup mahir untuk pertempuran dengan pejuang yang berpengalaman, mula bermain permainan Jumlah Pengaruh pelayan dalam talian Arizona.

Dalam satu akaun, anda boleh membuat sehingga lima pemain yang berbeza. Anda akan diminta untuk memilih nama samaran - nama untuk jantina watak itu dan rupa pejuang anda. Permainan ini bermula dengan anda sebagai satu pasukan akan dua upahan rawak. Anda bermula di lokasi (di tapak) Tempahan, tetapi peta global, anda akan melihat lebih banyak lokasi. Setiap lokasi adalah sebuah bandar yang mempunyai daerah, dan mempunyai ciri yang unik peperangan, landskap, batasannya membuat barang-barang. Lokasi adalah:

- Forest,

- Dengan jenis pembangunan bandar,

- Lokasi di mana tentera upahan latihan

- Satu lokasi penjara khas bagi mereka yang melanggar peraturan permainan,

- Pangkalan dan pusat pemeriksaan yang anda boleh menangkap puak beliau.

- Lokasi khas dalam bentuk lubang, di mana pemain boleh mengekstrak mineral berharga.

Jumlah Pengaruh Permainan dalam talian mempunyai tiga jenis watak:

- Tiga baka anjing

- Orang

- Pelombong.

Setiap satu daripada ketiga-tiga mempunyai jenis sendiri senjata dan perisai, dan juga sistem pertempuran.

Senjata dalam permainan terdapat spesies seperti

- Automatik

- Ranged,

- Melontar,

- Berat

- Mudah

- Melee,

- Miner.

Untuk bermain permainan dalam talian Jumlah Pengaruh dalam mod pertempuran, anda perlu memasukkan arena khas di mana terdapat tiga jenis pergaduhan:

- Daripada hidup,

- Wall ke dinding,

- Pertempuran Team.

Setiap pertempuran mempunyai ciri-ciri sendiri dan taktik kemenangannya di dalamnya. Untuk menyamakan peluang pemain, semua pertempuran dibahagikan kepada julat lima peringkat yang melibatkan pemain dengan tahap pembangunan yang sama. Hanya apabila anda bermain Jumlah Pengaruh, anda akan mempunyai enam kemahiran, bersamaan dengan enam jenis senjata. Asalnya dibangunkan kemahiran sebanyak 35%, tetapi apabila anda menggunakan senjata, kemahiran ini bertambah apabila meningkatkan kerosakannya. Jumlah Pengaruh Permainan dalam talian menggunakan antinakrut sistem dan pembangunan kemahiran di setiap peringkat mempunyai batasannya. Kemahiran boleh diperbaiki dengan menggunakan implan khas - pada umelku, kesihatan, perisai, kapasiti, pengeluaran. Di samping itu terdapat faedah kemahiran khas (bonus untuk kemahiran tertentu), yang mengkaji bayaran

- Kemandirian

- Berat

- Cybernetics

- Sarjana medan perang yang berbeza.

Pada anjing dan pelombong juga mempunyai faedah, seperti anjing - keupayaan untuk membuka pintu.

Sejarah Permainan Dunia bermula dengan eksperimen rahsia tentera dijalankan di Amerika Syarikat pada tahun 1941. Hasil daripada eksperimen ini adalah petikan tersebut adalah tanah yang tidak diketahui, atau planet, atau alam semesta yang selari, atau kepada satu sudut terpencil di bumi. Dalam bidang ini menunjukkan tanah sverhneobhodimy untuk kristal abad XXI dan banyak tentera upahan pergi untuk mengeluarkan ia - atau mengambil dari orang lain. Untuk bukan sahaja hidup itu dan berjaya dalam dunia ini tidak mempunyai kaedah-kaedah yang biasa tamadun, harus mampu untuk melawan dengan baik dan memilih pasukan untuk rasa.

Jumlah Pengaruh untuk bermain, membuktikan dirinya seorang komander yang sangat baik dan pejuang tidak mengenal rasa takut!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag