Perang Jumlah Warhammer

Nama alternatif: Perang Jumlah Warhammer

Permainan Perang Jumlah Warhammer: strategi yang hebat.

studio British Perhimpunan Kreatif telah membuktikan pemaju prolifik, menembak pada pasaran permainan 8 Perang Jumlah siri, dan 22. 04. 2015 mengumumkan bahagian ke-9. Pelanggan MMO Perang Jumlah Warhammer permainan dengan unsur-unsur strategi berasaskan giliran pada masa yang sama akan menjadi yang pertama trilogi Warhammer, dan akan dikeluarkan 28. 04. 2016

pemain tenggelam dalam pertempuran epik berlaku antara umat manusia dan raksasa gergasi, Orc, orang kerdil, mayat hidup, makhluk ajaib menakutkan, dan wakil-wakil lain di dunia fantasi. Pembangkang yang besar akan bertemu dengan ahli-ahli sihir yang kuat dan makhluk terbang dalam bentuk naga dan Wyverns, yang membuat permainan yang dalam hidup, tindakan yang menakjubkan.

Pemaju dan pengedar Sega bekerja pada versi untuk platform yang berbeza, dan Perang Jumlah Warhammer akan menjadi mungkin untuk memuat turun OS X, Microsoft Windows dan Linux.

 

 

Pedang pedang dan mantra!

Tugas pemain adalah untuk mewujudkan sebuah kerajaan yang kuat, dan untuk ini anda perlu untuk menunjukkan bukan sahaja bakat penakluk, tetapi juga diplomat halus, ekonomi berwawasan, dan juga mata-mata licik. Pada ketika ini dalam cerita dibentangkan 4 puak:

 • Imperiya - kerajaan yang kuat lelaki, yang diketuai oleh Carl Franz berusaha untuk menyatukan daerah yang lebih kecil, menjadikan mereka kuasa yang kuat mampu untuk menentang puak musuh.
 • Greenskins - raksasa fantasi Komuniti: Trolls, bunian, Orc, dan banyak lagi. Mereka menentang semua, dan mendapat keseronokan dari perang itu sendiri. Mereka bertujuan untuk memusnahkan seluruh bangsa, manakala di bawah pengaruh WAAAGH tenaga psikik.
 • kerdil - sibuk mempertahankan wilayah dan benteng-benteng mereka sendiri. Di bawah bimbingan pemimpin Torgrimoma mereka datang ke permukaan dari tempat persembunyian mereka untuk memusnahkan musuh. Tukang Cemerlang dalam pembinaan, dan dalam pertempuran lebih suka menggunakan kapak dan pengaturan unik.
 • Vampires - wakil mayat hidup di dunia yang lain, yang adalah pemimpin ke hadapan yang berkuasa. Tiada siapa yang tahu apa yang mereka mahu, tetapi mereka membawa bersama mereka satu ancaman yang serius kepada semua makhluk hidup.

Peminat cerita itu ialah memuat turun Perang Jumlah Warhammer, untuk memimpin bangsa yang dipilih, dan  privesti kepada kemenangan. Skrip ditulis banyak watak-watak, dan pertembungan antara kaum berlaku sepanjang masa. Gunakan keseimbangan kuasa, untuk menang dan memenangi hadiah dalam bentuk tukul Sigmar, atau Gal- Maraza, kerana ia dipanggil.

Terhadap anda akan Trolls berbayar, pemain pedang, pemanah, dan juga labah-labah. The dukun dan ahli-ahli sihir dapat bergaul sebuah tentera musuh, dan bantuan yang besar akan mempunyai imam, pemburu ahli sihir, grimgory, pahlawan, menjadi di sisi anda.

Setiap bangsa dalam Perang Jumlah Warhammer pada PC mempunyai watak, kemahiran dan cara berfikir yang menjadikan ia unik dan menentukan tingkah laku di arena pertempuran. Selepas memilih satu perlumbaan, ia adalah perlu untuk mengambil kira faktor-faktor ini dan jika Empayar membayar perhatian yang lebih kepada diplomasi, manakala yang lain memilih untuk membangunkan ekonomi dan kehebatan tentera.

 

 

Ciri-ciri permainan.

Warhammer Perang Jumlah berjanji untuk menjadi projek yang terbaik genre, dan pemaju boleh berbangga bahawa pada peringkat awal ini boleh berminat dalam pemain maklumat awam. Sudah kita boleh ambil perhatian saat-saat inspirasi khas:

 • Detalizirovannaya gambaran watak-watak dan lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie tugasan khas dan bonusov
 • Ogromny dunia semesta Warhammer
 • Boi bawah tanah, tanah dan dengan"Penerbangan"
 • Prisutstvie sihir bersama-sama dengan oruzhiem
 • biasa
 • Chetyre rasy
 • terang
   

  Bermain juga