Total War: Shogun 2

Nama alternatif: Total War: Shogun 2

Perang Jumlah: Shogun 2 - komputer permainan strategi dengan, taktik tentera berasaskan giliran. Aneh, tetapi permainan yang dibangunkan oleh sebuah syarikat British, dan dibebaskan syarikat SEGA Jepun beliau. Ini adalah kesinambungan, atau pembuatan semula apa yang dipanggil isu yang pertama daripada siri permainan - Perang Jumlah. Menurut peminat dan pengkritik, kemas kini baru ini, untuk menunjukkan kepada dunia pada tahun 2011, versi yang lebih baik daripada percubaan pertama kepada pemaju. Permainan Total War: Shogun 2 untuk amatur atau profesional dalam pemikiran yang lebih strategik.

Apa yang akan bermain permainan, anda perlu untuk melawat tapak dan permainan Shogun 2 Total War turun. Ia adalah ini sebahagian daripada siri permainan menjadi boleh dimuat turun ke komputer peribadi. Anda hanya perlu mempunyai program yang diperlukan.

Permainan Perang Jumlah: Shogun 2 bermain ia adalah untuk memulakan strategi tambahan dan taktik dalam masa nyata. Sebelum anda Jumlah Perang - pecahan. Tugas utama anda adalah untuk mengurus, mentadbir negeri pada peta strategik dalam kenaikan. Untuk setiap langkah yang anda ambil anda bertanggungjawab, di bawah kuasa anda sebagai seluruh negara. Anda akan terlibat dalam reconnoitering, ekonomi, penyelidikan, agama dan isu-isu lain yang penting untuk kehidupan negeri ini. Matlamat utama dalam permainan Total War: Shogun 2 - untuk menyatukan feudal Jepun ke dalam sebuah kerajaan yang memerintah tunggal di bawah panji-panji puak anda.

Permainan ini berlaku pada tiga pulau milik besar Jepun sebenar - Honshu, Kyushu dan Shikoku. Dan acara pripadaet di Amerika berperang era - zaman feudal Jepun pada abad ke-XVI itu.

Anda, sebagai pemimpin yang menjaga semua pertempuran yang boleh berlaku di daratan dan luar pesisir.

Seperti yang anda sudah memahami bahawa anda mempunyai di awal permainan memilih puak yang anda akan menyertai dan mengetuai. Berikut adalah sepuluh puak-puak

• Oda;

• Takeda;

• Hojo;

• Hattori;

• Shimazu;

• Tokugawa;

• Mori;

• Uesugi;

• Tarikh;

• Tosokabe.

Oda - satu puak-puak yang paling ganas. Pemegang semangat yang kukuh dan kos yang rendah pengambilan dan kandungan tentera Ashigaru.

Takeda - baik moral tentera, kerana harga yang paling rendah menyewa dan kandungan. Tetapi pasukan berkuda berpengalaman.

Hojo - kunci dibentangkan tidak mahal, kos pembinaan tidak banyak dan tinggal unit pengepungan. Anda boleh menyewa skuad berpengalaman.

Hattori - ninja besar yang tahu perniagaan mereka. Tentera baik bersembunyi di medan perang, dan dilatih Kekunci seni.

Shimazu - pemimpin sangat benar, pengambilan kos rendah dan kediaman samurai katana.

Tokugawa - metsuke profesional, hubungan yang lebih baik dalam diplomasi, pengambilan kos rendah dan kediaman sami-sami.

Mori - jarak yang besar kapal-kapal yang bergerak. Kos pembinaan yang rendah dan nama kapal.

Uesugi - sami yang terbaik, pendapatan yang baik daripada jualan, kos yang paling rendah pengambilan dan penginapan Shohei.

Tarikh - samurai dengan nodati sebagai bonus untuk serangan pesanan.

Tosokabe - pendapatan yang lumayan dari petani ladang. Mengandungi pemanah pada kos yang rendah menyewa.

Grafik pada tahap yang baik, skor muzik yang besar.

Bolehkah setelah membaca kajian ini, lihat juga Perang Jumlah: Shogun 2 Video. Dan kemudian secara senyap-senyap permainan Perang Jumlah Shogun 2 Muat turun.

Baik anda bermain!

 

Bermain juga