Transformers Perang untuk Cybertron

Nama alternatif: Transformers Perang untuk Cybertron

Permainan Transformers Perang untuk Cybertron - menarik penembak orang ketiga, yang bergerak ke dalam dunia fantasi, yang dibangunkan berdasarkan siri animasi popular dengan nama yang sama. Sebelum anda mereka bentuk gaya unik Transformers alam semesta yang paling besar. Dipasang permainan pada Engine Unreal 3. Dan, walaupun pada hakikatnya dia adalah dunia grafik maya sedikit bertarikh kelihatan agak sopan. Tindakan untuk membangunkan Transformers planet Cybertron. Pemimpin Diseptikonov Megatron bersemangat untuk pemerintahan tertinggi, dan rancangan licik beliau telah pun bermula sedang dilaksanakan. Tetapi Autobots tidak akan memberikan begitu mudah, jadi Megatron memutuskan untuk mengambil langkah-langkah melampau - penggunaan sumber tenaga yang luar biasa. Sebelum ini, tiada siapa yang dapat mengawal "energon gelap" dan ia tidak diketahui jika ia akan mempunyai seorang pemimpin yang bercita-cita tinggi. Bermula Perang Transformers Cybertron untuk bermain, anda akan dapat untuk memilih sama ada untuk kempen diseptikonov, sama ada Autobots. Ambil bahagian secara langsung dalam semua yang berlaku dan anda boleh mencuba dengan semangat baru semua emosi yang ditenggelami sekali sambil menonton kartun.

Untuk menyelam ke dalam permainan yang akan memuat turun Transformers Perang untuk Cybertron. Ia proses sempurna mudah dan ia tidak mengambil banyak masa. Anda dibawa di hari-hari terakhir planet Cybertron dan menjalankan satu perjalanan yang tidak dapat dilupakan. Pelbagai misi menanti anda tidak membenarkan ketinggalan satu minit. Dan penyertaan dalam pertempuran sengit meninggalkan kesan yang mendalam! Transformers Permainan: Perang untuk Cybertron menawarkan anda bergerak dari satu bab yang lain, setiap kali anda memberikan peluang untuk pertama memilih salah satu daripada tiga disediakan untuk Transformers bab tertentu. Ini boleh menjadi Optimus, Megatron, gelombang suara, Bumblebee, Ratchet, Ironhide, Starscream dan lain-lain. Seterusnya - pergaduhan tidak berkesudahan, kerana anda dalam perang antara dua puak yang kuat dan tidak boleh berehat untuk seketika. Anda akan memerlukan setiap sekarang dan kemudian menembak, melawan musuh-musuh dan cuba untuk memukul musuh. Untuk ini, anda akan memerlukan bekalan senjata dan saya mesti mengatakan bahawa permainan senjata gagal. Transformers Perang untuk Cybertron senjata menghargai banyak itu. Anda akan mempunyai akses kepada pelancar haba mencari roket, mesingan, senapang patah, senapang, senapang dan juga bergerak. Dan juga terdapat senjata huru-hara khas, yang diberikan sebagai bonus setiap alatubah. Dan anda akan menyukai fakta bahawa jika kartrij akhir, terdapat satu alternatif. Boleh mengubah dan menggunakan alat-alat pada mesin. Secara kebetulan, animasi kelihatan transformasi mengesankan. Pemaju bekerja keras untuk memastikan Perang Transformers untuk video Cybertron realistik, jadi proses transformasi - ia adalah sesuatu yang halus dan dengan yang menakjubkan sama. Mengalami semua ini akan benar-benar sejuk! Dengan cara itu, menyumbang kepada mewujudkan suasana dan bunyi yang sesuai. Letupan, tembakan, screeching besi dan mengangkat moral muzik yang agak laju - semua ini adalah paling sesuai untuk permainan ini.

Jika anda suka game di subjek yang sama, selamat datang ke dunia yang hebat Cybertron! Rate permainan ini dihargai. Sebagaimana yang mereka katakan, lebih baik untuk cuba sekali daripada mendengar seratus kali. Ayuh!

 

Bermain juga