Travian

Nama alternatif: Travian

Pada mulanya anda memiliki sebuah kampung kecil dengan hanya satu bangunan. Dalam Travian terdapat empat jenis sumber: kayu, tanah liat, besi dan tanaman. Sebelum anda pergi ke pembinaan bangunan-bangunan, perlu menjaga pengekstrakan sumber. Sebaik sahaja anda mewujudkan sumber pengeluaran, anda boleh pergi kepada pembangunan bahagian tengah kampung anda. Membina gudang dan jelapang, anda boleh menyimpan lebih banyak sumber dan cache membantu melindungi mereka daripada serbuan pihak lawan. Dunia Travian anda tidak keseorangan. Di sini anda bermain dengan ribuan pemain lain. Yang paling penting untuk anda adalah pemain dari kawasan sekitar kampung anda. Kad ini membolehkan anda untuk memeriksa lokasi pemain lain berhampiran penempatan anda.

Muka

Gambaran keseluruhan: Di sini anda akan mencari bidang sumber anda

Kampung: Di pusat kampung anda boleh membina bangunan

Map: Di sini anda boleh meneroka persekitaran kampung

Statistik: Jadual dengan orang lain daripada

Laporan: Maklumat mengenai semua peristiwa-peristiwa di kampung anda

Mesej: Hantar dan membaca mesej peribadi

Sekarang anda mempunyai semua pengetahuan yang diperlukan untuk permainan. Anda boleh memulakan permainan dengan serta-merta selepas pendaftaran.

Rom

Legion

Legionnaires - infantri mudah dan serba boleh orang-orang Rom. Unit tempur jenis ini pasukan pembangunan pelbagai hala: mereka menunjukkan prestasi yang baik dalam kedua-dua serangan dan pertahanan. Tetapi masih lagi, tujuan utama mereka - untuk melindungi penempatan dari Empayar Rom unit musuh kuda.

Keperluan untuk penyelidikan: Tiada

Keperluan untuk latihan: Berek

Pengawal Pertahanan

Latihan kemahiran pertahanan pas Praetorians lama untuk mendapatkan perkhidmatan lagi di Senat sebagai Pengawal Kehidupan. Kemuliaan legenda mereka berhak terima kasih kepada keupayaan yang sangat baik untuk menutup pertempuran menentang musuh infantri. Walau bagaimanapun, Praetorians tidak mampu serangan yang kuat, dan pertahanan tidak begitu mahir dan kuat terhadap askar berkuda, sebagai saudara-saudara mereka di tangan - legionaries.

Keperluan untuk penyelidikan: Akademiyauroven perisai 1 Forge tahap 1

Keperluan untuk latihan: Berek

Imperian -

Imperian - unit menyerang tentera Rom. Ia adalah cepat dan kuat dalam serangan daripada pertahanan terrifies tentera musuh.

Walau bagaimanapun, untuk membayar segala-galanya - Imperians latihan agak panjang dan mahal.

Keperluan untuk penyelidikan: Akademi tahap 5, Kedai Senjata tahap 1

Keperluan untuk latihan: Berek

Peninjau Kuda

Reconnaissance unit Rom. Tentera agak cepat, bagaimanapun, menggunakan 2 unit gandum setiap jam. Maklumat yang tepat mengenai jumlah pasukan musuh dan kubu - kejayaan dalam mana-mana peperangan. Hanya pengakap dapat menyelinap ke kampung musuh dan mendapatkan maklumat yang diperlukan mengenai jumlah sumber dan perlindungan.

Jika tidak ada musuh dalam pengakap kampung, pengakap tidak akan disedari.

Keperluan untuk penyelidikan: Kandang Kuda tahap 1, Akademi tahap 5

Keperluan untuk latihan: Kandang Kuda

Berkuda Maharaja

Ini adalah standard Rom pasukan berkuda, untuk serbuan dan serangan cepat tiba-tiba. Askar Berkuda maharaja tidak secepat guruh Gaul, tetapi kuat dalam serangan dan pertahanan daripada membawa keganasan untuk lawan bersedia. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa peruntukan kuda dan penunggang kos bukan murah!

Keperluan untuk penyelidikan: uroven10 Stabil, Akademi tahap 5

Keperluan untuk latihan: Kandang Kuda

Taran

Pelantak ialah senjata sokongan berat untuk infantri dan askar berkuda Rom. Objektifnya ialah kemusnahan dinding Rom, pagar atau Gaul benteng Jerman. Dengan itu memudahkan penggunaan pelantak tugas-tugas infantri dan askar berkuda. Tetapi Pelantak tidak sepatutnya membiarkan serangan itu tanpa sokongan tentera yang lain, kerana mereka sendiri adalah lemah.

Yang lebih tinggi dan kubu pertahanan yang lebih kukuh, lebih banyak anda perlu pelantak bagi kebinasaan mereka.

Keperluan untuk penyelidikan: Akademi tahap 10, Bengkel tahap 1

Keperluan untuk latihan: Bengkel

Senator

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag